Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ÖmerMurat
Son dakikaya bakarak bişey demedim zaten, maç içinde yaşanan bir olayı takımın ruh haline yansıttınız beşiktaşta herzaman bir aptallık bir boşvermişlik var zaten bunuda herkes bilir.

Penaltı için haksız galibiyet diyen arkadaşlar, destek ayagına değilde adım atan ayagına dokunursanız o insan düşer buna yapacak bişey yok, zaten biz volkan şenden çirkefliği, burak yılmazdan da hakem aldatmayı öğrenmiş olsaydık merak etmeyin şuanda şampiyonluk şansınız olmazdı.

Scudo
Fenerbahçeliyim. Stat çok güzel olmuş. Pozisyon bana göre penaltı değil ama Gomeze yapılan bir penaltı es geçildi penaltıyla kazandı demek haksızlık olur. Quaresma' nın gol atmasını isterdim adam on numara top oynadı. Ama son dakikada yaşanan olaylarda ikinci sarıdan değil direkt kırmızıdan atılamlıydı her iki futbolcu da. Bizim takımda hocadan dolayı iş yok. Şampiyon olsak da bu fikrim değişmeyecek Ersun Yanal olsa şuan lig bitmişti. Beşiktaşın futbolu ciddi manada keyif veriyor. Beşiktaş şampiyon olacak yüzde doksan hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: asirakgul
@Yavuz S. Bana kalırsa ilk kez bir Beşiktaş maçında adil bir hakeme denk geldik bu yüzden öyle görüntü oluşmuş olabilir. Keza Bursa spor da ilk dakikalardan itibaren direkt kırmızı gösterilmesi gereken oyuncular vardı. Japon oyuncu buna bir örnek. Gomez ve Quaresma bu herifin yaptığı faullere yine iyi sabrettiler.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Hiiç hakemden falan bahsetmeyin. Bu sezon taraflı tarafsız herkes kabul etmeli ki en iyi futbolu biz oynuyoruz. Stadımız da çok güzel maşallah. Artık kalan maçları kazanıp şampiyon olacağız

Bir gs'li olarak yonetici ve futbolcularin saray yalakaligi sonrasi bjk'ye sempati duymustum. Fikret baskan daha bir dik duran adam goruntusu veriyordu. "Stadi biz yapiyoruz, tamamen kendi kaynaklarimizla yapiyoruz vs" demecleri filan... Amma resmi acilis toreninde Baskanin durumu, pozisyonu ve sonrasinda "HALKIN TAKIMI BESIKTAS'IN TARAFTARI"nin joplanip gazlanmasi...
Yazık.

• Beğen
Tepkiler: Kadirhan
Beşiktaş lehine karar verilince "OPERASYON", Beşiktaş aleyhine karar verilince "HAKEM HATASI".

@o.kucuk Stadı kim yapıyor ki ? Siz ne sanıyorsunuz ? Devletin karşılıksız para verdiğini mi ? Spor Toto tribünü diye sponsorluk anlaşması var bilmem farkında mısınız ? Bir Galatasaraylı olarak bence kendi sorunlarınızla ilgilenin, biz kendi iç işlerimizde gayet tutarlıyız. Ayrıca devletin verdiği 50 trilyonun karşılığı isim bedeli olarak çoktan ödendi. Yeni Açık tribünün adı Spor Toto olarak değiştirildi. Bu Stadı Beşiktaş taraftarı kendi parasıyla yapmıştır. Yapımında izinler dışında devletin herhangi bir yardımı yoktur.

Ayrıca Beşiktaş siyaset üstüdür ve kimse kalkıp Beşiktaş üzerinden siyaset yapmaya, devlet, millet, halk edebiyatı yapmaya kalkmasın. Diğer tüm takım taraftarlarını Beşiktaş'ın durumu zerre kadar ilgilendirmez şu pozisyonda.

Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar.

@Atilla G.

Yahu zaten neden yorum yaparlar ki anlamam. Girme bu konu başlığına arkadaşım, okuma beğenmiyorsan, hiç kimse size laf da etmiyor burada, edilse bile aile içinde konuşulan şeyler bunlar sana ne? Hakaret eden yok, sana bulaşan yok, söz hakkı doğmuyor yani sana burada, sana ne? Beğenmiyorsan girme, okuma, girdiysen de edebinle kal yani.

Ben forumda diğer takımların böyle bir konu başlığı var mı hiç bilmiyorum bile, bakmadım da, beni ilgilendirmiyor çünkü net. Forumda kimin hangi konuya girip girmeyeceğine tabii ki karışamayız veyahut hangi konuya yorum yapacağına, ancak sırf laf olsun diye boş boş yorum yapacaksan ağzının payını da alırsın yani. Ne gereği var böyle muhabbetlere, aç kendi takımının konu başlığını ne diyorsan de orada bize ne? Bu konu başlığından da "SANA NE"?

@ÖmerMurat
Oyle yani... tabi. Hem de epey siyaset üstü bir mesele. Kaçırmışım. Pardon

Yav arkadaşlar bu sene şampiyon olursak kalecilerimize rağmen şampiyon olacağız resmen yahu kalemize gelen üç topun ikisi gol oluyor resmen bir maçtada kaleci bizi kurtarsın diyicem ama bu gidişle onu göremiyicez bu sene

• Beğen
Tepkiler: asirakgul
@hidromek Bursasporun kalecisi Harun bizde olsa dünkü maç 5-1 falan biterdi. Tolga kötüydü demiyorum ama Harun çok iyiydi. Bizim iyi değil çok iyi kaleciye ihtiyacımız var

@kadirhan

Boykoyuda iyi diye aldık sanki ısınamadı hala takıma diniproda ki gibi değil hiç

@zlatan_1903 Aslında Boyko çok iyi kaleci ama bizde bir nazar var. Neueri alsak yine de Tolga'yı arar oluyoruz.

Bizim kaleye geçip deli gömleği giymeden ayrılan bir Rüştü var herhalde, yoksa gelen ya depresyonla ya da bunalımla ayrılıyor takımdan.

Bir ara her yeni gelen oyuncu sakatlanıyor ve gerçek Beşiktaşlı oluyordu. Şimdiki trendimiz de iyi kaleciyi kötü kaleci haline getirmek. Kendi adıma Günay da ısrar edilmesi taraftarıyım. Tolga'ya da çok teşekkür edip memleketine yolladık mı Boyko ve Günay bu işi götürür.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri