Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu takım bu yönetim bu taraftar, gelecek sezonda şampiyon olur 15. Şampiyonluğu alır. Geçen yıl pisi pisine gitti maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Yahu Bu ne sanssizliktir yağmur tam da gününü buldu öğlen 30 derece olan hava şuan sağanak...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Berke Kısmet :) Konya maçı sonrası haftasonu, büyük ihtimalle, Nevzat Demir Tesisleri'nden - Vodafone Arena'ya kortej olacak orada kutlayacağız asıl.

Konyaspor 5 milyon € istemiş, Vodafone'da oynamak için bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Lefter, Can Bartu, Selçuk Yula gibi gerçek sporcuların ruhunu taşıyan bir Fenerbahçe taraftarı olarak Beşiktaş kulübünü ve siz taraftarları (spor ahlakından uzak olanlar hariç) tebrik ederim. Hakedilen bir şampiyonluktur. Rekabet başarıyı artırır. Umarım kulüplerimiz Avrupa'da da başarılı olur ve bu acı günlerimizde biraz teselli buluruz.

Tebrikler :)

Lüleburgaz'dan gönderildi

(link)

34.Hafta maç takvimi.

Çok erken gibi bir iki gün ertelenebilirdi.

@Tolga Çelebi

Takım ertesi gün İstanbul'a dönüp şampiyonluk kutlaması yapıp kupa kaldıracak o yüzden erkene alındı maç

Ahmet Çakar'dan kazık ve yılanlı şov

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından yine çok konuşulacak bir hareketlere imza attı.

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/620x350/5738eae618c773147047eea2.jpg

Daha önceki bir programda Beşiktaş'ın şampiyon olamayacağını, eğer olursa yağlı kazığa oturacağını söyleyen Ahmet Çakar dün siyah beyazlıların resman şampiyon olmasının ardından kazıklı tişört giydi.

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/770x0/5738eaf518c773147047eea6

Önünde Emin misin? Son kararın mı? yazan, sırt kısmında ise kazık figürü bulanan tşörtle programa çıkan Çakar Beşiktaşlılara olan sözünü bu şekilde tuttu.

MAZLUM ADINDA BİR YILAN GETİRTTİ
Çakar'ın şovu tşörtle de sınırlı kalmadı. Stüdyoya bir kutu içerisinde kobra yılanı getirten Çakar, yılanı boynuna dolayarak şovuna devam etti.

(link)

Ben buraya uzun uzun bir şey yazacağım ama Şampiyonluk sevincimden duygularım ağır basmış durumda. Bu taraftar, bu yönetim, bu futbolcular bunu hak ettiler. Hepsinin yüreğine sağlık.

Çok sevdik be abi.

@M.Ozkul Kazıklı penyeyi anladım da, yılan kobra değil piton cinsi, hürriyet yine abartmış, onu da geçtim o yılan neden çıktı? :kötü:

Kupa töreni için statta bir organizasyon olacakmi

@Berke evet olacak. Haber1903'te yer alan bir habere göre, Çebi Konya maçının erkene alınmasını talep etmiş. Maç bitiminde hemen İstanbul'a dönüp kutlama yapacaklarmış ama asıl kutlamayı 19 Mayıs'a planlıyorlarmış.

Kaynak sağlam değil yalnız. Totomaç.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Konu boş kaldığına göre kimse sevincini yazıya dökemiyor herhalde..;)
Tebrikler beyler sonuna kadar hakettik

7 Yıl sonra gelen şampiyonluk, ve öyle şeffaf ki. Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği, yine taraflı tarafsız herkesin akıllarında en ufak bir şüphe bırakmadan, alın teriyle hak edilmiş çok temiz bir şampiyonluk geldi. Büyük Beşiktaş tarafının bu kutlu şampiyonluğunu kutlarım. Yine gelecek bu başarının devamını dilerim.

Yönetim olarak ciddi bir duruşu olan Ahlaklı, Dürüst, Erdemli insanlar var. Gecelerini gündüzlerini Beşiktaş için harcıyor, başarı için çabalıyorlar. Daha önceki Yöneticiler gibi kulübü Zengin Ailelerin Şımarık Çocuklarının Hobi Bahçesi olmaktan kurtardılar. Allah Razı Olsun.
Teknik Heyet olarak mütevazi, bilgili, çalışkan, dürüst, ahlaklı insanlar var. Amaçları helalinden alın teri akıtarak başarı kazanmak idi. Başardılar Allah Razı olsun.
Oyuncular olarak genç, dinamik, yetenekli, istekli, biraz acemi, ahlaklı, insanlar var. Hiçbir oyuncumuz magazine bulaşmadı, Futbolları dışında gündeme gelmedi, kimse ciddi sakatlıklar geçirmedi (kötü yaşam tarzı nedeniyle) yani herkes işini tüm samimiyetiyle yaptı. Hepsinden Allah Razı Olsun.
Taraftar olarak her şeyin en iyisini hak eden milyonlarca Kartal Yürekli insanlar var. Hepsinden Allah Razı olsun.

Dün beşiktaşa giderken biri geldi sarildi bana hiç tanımıyorum ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Hastayım bu taraftarın samimiyetine :)

Önemli Duyuru:

Arkadaşlar 19 Mayıs Saat 20:00'da Vodafone Arena'da kutlama gecesi yapılacaktır. Biletler kombinelilere öncelikli satışa çıktı. 17 Mayıs, salı 14:30'dan itibaren genel satışa çıkacaktır. En düşük bilet fiyatı, 60 TL.

Muhtemelen bilet kalmayacak genel satışa çıkana kadar, keşke Kazan'da dev ekran falan bir şeyler olsa...

Dün Kadıköy'den dönüşte kutlamalara katıldım çok güzeldi ve çok eğlendik. Tabii ben bisikletimle gitmiştim, eve dönüşte İdealtepe civarında çok fena yağmura yakalandım böyle denize üst baş atlamış gibiydim eve geldiğimde ama olsun buna değdi. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. :cool:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri