Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Şampiyonlar Ligi grubumuz, sanırım tarihimizin en iyi gruplarından biri. Umarım Keyifli maçlar izleriz. Arzu ettiğimiz gibi üst tura çıkarız.

Caner Erkin, futbol yönünde çok konuşmaya gerek yok bence, senelerdir hem fenerbahçe nin hem milli takımın sol arkadaki adamı. Fakat karakter, uyum gibi gibi mevzular biraz can sıkıcı gibi duruyor bu adamda. Eğerki futbol oynamak ister ve Şenol Hocamızın disiplini altında kalırsa, Adriano ile önlü arkalı, hatta değişe değişe gayet manyak bir oyun ortaya çıkarabilir

https://pbs.twimg.com/media/BrYxZT5CAAEm8VC.jpg

Bir arada bu vardı, Haftaya netleşir :) :)

Kiralık gelen futbolcular işimizi fazlası ile görecektir arkadaşlar..Defansa da sağlam bir transfer veya kiralık aldık mı bu sene o sene olabilir bizim için..Fakat bu kadar çok kiralık almanın handikapı da yok değil..Tek örnek ve son örnek Gomez gibi mesela,seneye yine transfer aramak için çabalarız böyle olursa..Kemik kadro çok bozulmamalı aksine dahada güçlendirilmeli..O yüzden satın alma opsiyonları mutlaka gerekli..

Kiralık olmalarının sebebi Galatasaray'ın düştüğü duruma düşmemek. Bizim zorlanmamızın bu sene Galatasaray gibi ( ceza aldıktan sonra ) transfer yapamamızın temel sebebi FFP kuralları çerçevesinde limitleri aşmamak, aksine belirtilen 10m Euro limitinin altında Mayıs 2017 'ye kadar dengeli gitmek. Bu zaman zarfını takiben Mayıs 2018 'de borcu sıfır rakamına düşürmek Beşiktaş'ın temel planı. Önümüzdeki sene temlikli olan LigTV gelirleri ve 3 yıl önce satılan kombinelerin serbest kalacağı yıl. Yani kulüp yayıncı kuruluş gelirini banka kredi temliğinden kurtarıp kasasına aktaracak ve sattığı her kombineden gelen parayı muhtemelen bu iki kalemle beraber borçları ödemekte kullanacak. Fikret Orman her ne kadar kiralık oyuncu profesörü gözükse bile kazın ayağı öyle değil. Sistem Fikret başkana bunu öğretti. Kötü mü oldu elbette hayır. Bir çok açıdan transferlerin daha uygun fiyatlara yapılabileceğini ülkemizdeki diğer spor kulüplerine kanıtlamış olduk.

Talisca'nın satın alma opsiyonu 25 milyon €. Bu rakam bizim için çok olağanüstü. İyi bir performans gösterirse ikinci gomez olur. Nasri 5,5-6 milyon € alacak maaşının bi kısmını man.city ödeyecek bu adamın bonservisini bi şekilde alsak bile garanti ücretini ödeyemeyiz ki bir de maç başısı bonusu vesairesi var yani büyük ihtimal seneye o da olmayacak. Aboubakar'da ben çok birşey göremedim 20 golü geçse kârdır. Daha stoper alınacak şubattan beri stopere ihtiyacımız var herşeyi aldık bi onu almadık. Başkan marcelo'yu klonlamayı düşünüyor heralde. Caner iyi bi futbolcu olsa da karakteri çok sıkıntılı. Üstelik ilk 11 oynamadan form tutamıyor. Ve ben hala gökhana verdiğimiz 2 milyon € imza parasına yanıyorum. Neden verdik? Bonservissiz olmasının ne anlamı kaldı? Bi futbolcunun imza parasıyla gençlere ne yatırım yapılırdı oysa.

"takıma stoper lazım" diye diye ligin ilk yarısı geçecek.

Konya'da çok önemli 2 puan kayboldu,
çünkü bu takım Konya'da kazansaydı
mevcut kadrodan beklenmeyen bir 3 puanla dönecekti,

ve bence Cenk ile 3-1 yapılsa maçı koparırdı takım.

Necib geçen hafta olduğu gibi bu hafta da takımın en zayıf halkası.

Hala amatör.

Bence Necip'in suçu yok. Şenol Güneş'in hiç yok. Yönetim şu beraberliğin sorumlusu. Buradan yükleniyormuş gibi gözükebilirim ama niyetim o değil. Bu takım düzelecek transferler ile. Bence Tolgay sıkıntı gibi gözüküyor. Yani orta saha ile etkileşimi iyi değil. Bulunduğu yerde oynayamıyor. Yine onun suçu değil. Ancak transferler ile düzelir. Kimse yerinde oynamıyor. Transferler gelsin bakacağız artık. Ayrıca Konya zor deplasman. Yenilmemek 10 kişi ile başarı sayılır.

Bu takım umarım düzelir yoksa CL'de fark yeriz.. Necip bir üst seviyeye üç yıldır geçemedi hala bekliyoruz.

şampiyonlar ligini garanti görmemek lazım,
club brugge ile ne oldu gördük,
zaten bence kiev ile deplasmandan 3 puan çıkarmak bile çok zor olacak, Aralık ayındaki son maçta.

Ben takıma gelecek oyuncularla alışma sürecinden çekiniyorum.

Zaman alacak.

Sakatlıklar vs.

Bakalım görelim

Maç biletimi hala devir etmekte kararlıyım bu sene.

İlgilenenler özelden yazabilir.

Gişe fiyatından tabiki.

13 Eylülde ilk ŞL maçımız var. Necip stoper olursa 5 atar takımlar. Bu yönetim ucuz alacağım diye de bunu bize yapmasın. Yazık. Stoper kritik bir alan.

Bu FFP kuralları yüzünden transferler gecikince durum böyle oluyor maalesef, tüpçünün bize yaptığı "iyiliğin" izleri hala bunlar! Umarım takım daha fazla yara almadan ve taraftar daha fazla gerilmeden yönetim gereken transferleri yapar, zira eksikler kabak gibi ortada sahada.

Tamam defans kötü ama kardeşim bir maç kurtar ya ben tolga ile olmayacağı kanaatindeyim Gs nin defans çok mu iyi sanki muslera olmasa ilk 10 arasına zor girerler yedek oturtmak için yabancı kaleci transfer ediyoruz resmen
Yönetimin eli kolu bağlı bütçe yüzünden ama elindeki kaleciyi de bi dene kardeşim ya

https://store.donanimhaber.com/cf/00/2f/cf002f753385b90ad8c24ef41429ac93.jpg

UEFA kupasındaki gruplar nasıldır!? ŞL'den daha zorlu gibi. Bu yıl gruptan çıktık çıktık keşke final oynasak. Tolga oynarsa tabi ki bu bir hayal.

@Anonim Özellikle Şampiyonlar liginde tecrübeli futbolculara çok ihtiyaç oluyor. Disiplinli çalışıp kendine bakıyorsa (Atiba, Eto, Drogba vb.) niyeti Beşiktaşa gelip son yıllarını yatarak geçirmek değilse 35e kadar sıkıntı olmaz, Şenol hoca verim alır merak etmeyin. Sahada yürüyen adama forma vermez.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri