Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Berke Var var. Başkan açıklama yaptı. Ümraniye sonra boğaz diye.

(link)

---------------------
Formalar çıkmış diyorlar beyler...

Doğruysa bakın keyfini çıkarın hepsi alınır.

(link)

@Groims

Bu linkte yer alan formalar ise sadece beyaz yakalı güzel bence, özellikle enine çizgili çok komik duruyor, hapishane kıyafeti gibi, adam gibi bir çubuklu çıkarırlar umarım.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
@Yusuf G. Çubuk bu sene de yok sanırım. Enine çizgi de aslında önemli bir forma. Eski Zapo'lu kadromuz Mustafa Denizli ile enine çizgi umbro ile şampiyon olmuştu. Türkiye'de enine kalın çizgili formayı ise en çok kullanan takım Bursaspor.

İlk sıradaki forma ise, geçmişte Fener'in Gri formasında kullandığı formaya benziyor. Dediğin gibi, bu yıl alınacak ise Beyaz yakalı ya da düz siyah ya da Enine.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Eğer bu formalar hayal ürünü değilse 4 forma saydım ben farklı olarak.

Geçen sene 3 forma vardı.

Diğer taraftan beyaz yakalı forma içlerinde gözüme en hoş geleni. Nedense Beşiktaş'ın 3 yıldızı siyahlı formalarda siyah renk basılmış, oysa zemin rengine göre kimi formada siyah kimi formada beyaz olmalıydı.

Bu kadar mücadele verdi takım, 3. yıldızı aldı,

formada yıldızlar gözükmüyor ?!

• Beğen
Tepkiler: Groims
@BarisBJK Beyin TV de yalan haber yapıyorsa yorum yok :)

Bu arada Osmanlıspor maçında 3 yıldızlı formalara benzer bir forma yapılmış. Bu sezon formalarının amblemlerinin üstüne çizgi çizgi yıldız yapıp altına 16/17 sezonu şampiyonu yazmışlardı... Lakin beden bulmak hayli dertti.

----------

Stad dışında yapılan şampiyonluk kutlamaları oldukça başarılı, Stad içi de oldukça güzeldi ama yine tam tadıyla kutlayamadık. Kupa kaldırılışı biraz garip oldu. Sonra Şeref turu atılırken Basın mensupları yolu tıkadı...

İnşallah gelecek sene daha iyi yapacağız :) Uefa kupası finali kıvamında.

Kimsenin konusmadigi bir konu var, seneye Besiktas ve Goztepe maci ne olayli olucak var ya...

@biozalp Göztepe? Merdiven takımı olacak. Karşıyakalılar Beşiktaş'ı destekler diye düşünüyorum.

Bir KAYSERİSPOR' lu olarak başarısından ötürü BEŞİKTAŞ takımını ve taraftarlarını gönülden kutluyorum..:harika:

@Groims

Ne olacagini bilmiyorum, bir karsiyakali olarak mutluyum ciktiklarina izmir'den bir takimin olmasi lazimdi. Ancak Karsiyaka Carsi'dan oldugum kadar Besiktas Carsi'danim. Tarafim belli :)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Arkadaşlar cumartesi günkü BJK deniz donanmasında yokmuydu kimse resim paylaşsa ne ne güzel olur:)muhteşem görüntüler videolar izledik medyadan:harika:

Eğer marcelo lyona satıldıysa,2 tane üst düzey stoper,bir tane ön libero ve kanat oyuncusu alınması gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@el_Aksa_1903 Geçen sene de bu organizasyonda bulunmuştum ama biraz aceleye gelmişti o kimsenin haberi yoktu az tekne vardı ama bu sene en az 200-250 deniz aracı vardı muhteşemdi. :)

20170603_130437_HDR-01.jpeg 20170603_123522_HDR-01.jpeg

@Atilla G.
Atilla abi son maçı da oynadığımıza göre 2017-2018 konusunu açıyorum.
Bu konuya gerekeni yaparsın abi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri