İnşallah şampiyon olacağız. Beşiktaş gazetesini kurup basılmasını günlük gelir getirmesini ve Beşiktaş bisiklet takımının kurulmasını temenni ediyorum. Beşiktaş son 2 maçına çıkarken bile bazı tv ler deki spor yorumcuları Beşiktaşı karıştırmak İçin ellerinden geleni yapıyorlar. Bu seferki hedefleri Şenol Güneş. Lig bitmeden sözleşme yenilemeyecek ayrılacak demeye başladılar. Ayıp diye bir şey var. Şampiyonluğa yürüyen bir takıma resmen çelme takmaya çalışıyorlar.
--------
Bu arada Şampiy... olduk yazalım artık. Takalım 3. yıldızı.
-----
TS'ye teşekkürler. BJK ve TS arasında camialar ciddi derecede yakınlaştı. Güzel görüntüler.
-----
Şenol Hoca milli takımın başına geçme ihtimali var. Kaç milyon Euro aldığı belli olmayan zat-ı muhterem terimon ne başarı göstermiş milli takımlar düzeyinde. Neyse... Şenol hoca yıpranmış olabilir ama Başkan opsiyonumuz var dedi. 1 yıl daha kalıp ŞL'de başarılı sonuçlar elde edeceğiz
diyorum.
Evet arkadaşlar emeği geçen herkesi kutluyor ve takımdaşlarımı tebrik ediyorum. İki sezondur bazen çıldırdığımız anlar olsa da, gerçekten sonunda işte böyle keyifli geçiyor.