Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@hidromek Merhaba,
fırsat buldukça burada takımı yorumlamaya çalışıyorum, yorumlarım sadece beni bağlar.

Katılıp katılmamak okuyana kalmış,
benim burda tribüne oynama gibi bir düşüncem yok, nasıl düşünüyorsam onu yazıyorum.

Takımdan beklentim yüksek olduğu için, BANA GÖRE Rize gibi bir takımdan son dakikada 3 puanı "kurtarmak" şampiyon olacak takıma yakışmıyor. Takımın adı Beşiktaş ise 3-5 pozisyon yakaladığın halde taraftarı son saniyeye kadar kanser etmemesi gerek! 2x2=4

Şampiyonlar liginde umarım başarılı sonuçlara imza atar takım, ve beni şaşırtır. Mevcut oyunla önceki yazımdaki tahminimin arkasındayım.

Diğer taraftan Rize maçının ilk yarısı tamamen kayıptı, GS maçının ilk yarısındaki gibi!

abubakar bu takımın forveti olmak için fazla besili(!), cüssesiyle Enaramo yu hatıtlattı bana.
Kaçırdığı gollerde Guiza yı andım.

Kamerunlunun Patlama (!) etkili enerjisine nedense pek tanık olamıyorum, ya da beni tatmin etmiyor. Hazırlık maçındaki tek golü dışında golü yok.

Abubakar Rize'de herhalde 3 tane net pozisyon harcadı, deplasmandaki taraftar bile homurdanmaya başladı ona karşı.

Ömer Şişmanoğlu ziraat türkiye kupası forveti olabilir, lig için yeterli bulmuyorum.

NeciB müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine kendi vurmaya kalkıyor iki çalım atınca. Kesinlikle A takım kadrosu oyuncusu değil.

Q7 hırsından hala orta sahada hiç olmadık yeri arkadan çelme takıp sarı kart yiyor,
kaç defa uyarıldı kim bilir, kartlarla takımı her an eksik bırakabilir!

son saniye golünü atan adriano bile ikinci yarı 3 tane üst üste top kaybı yaşattı takıma.

Olcay hiçbir şekilde A takımı hak etmiyor, kafasını kullanmıyor, koşularda saha dışına çıkıyor topla, iki çalım atıp rakibe topu teslim ediyor.

Umarım Abubakar, Ömer Şişmanoğlu, NeciB, Q7, Adriano, Olcay performanslarıyla beni yanıltırlar.

Takım bu sene şampiyonluk bekliyor, 3. yıldız için bu sene çok önemli.

Hatta bence uefadaki bir üst tura çıkma başarısından bile önemli lig şampiyonluğu.

Bu arada takımı çok sevip yazılarımı eleştirenler stada gidip takımı izlemek & desteklemek isterse gişe fiyatından kombine biletimi maç maç devredebilirim. Takımın daha kuvvetli bağıracak taraftara ihtiyacı var.

417 Blok, en ön sırada koltuğum.

Okuyanlara selamlarımla

@BarisBJK Yorumlarının çoğuna ben de katılıyorum sadece Necip ve Olcay kısmına katılmıyorum bu takımda pis işleri yapıcak gönülden beşiktaşlı oyuncular lazım Necip ve Olcay bu tanıma uyan asker futbolculardır bu tip oyuncular her takıma lazımdır 2004 den sonra Yıldırım Demiröeren bizdeki bu tip oyuncuları yolladığı için yerinede eski fenerli gs li oyuncuları topladığı için Beşiktaş resmen kara bir 8 sene yaşadı borçlandı Fikret Orman sorunu iyi tespit edip aidiyet hisseden genç oyuncuları takıma topladı bu yüzden de takım yükselişe geçti bu tip oyuncular her takıma lazım

Başakşehir Hazırlık maçı için 45TL gişe fiyatı olan kapalı 417 blok 1. sıra biletimi 30TL'ye (açık tribün) devredicem.
Dileyen özelden yazabilir.

Helal olsun bu takıma,
müthiş bir sonuç!
İki tane olmayan penaltıya rağmen..

Napoli bile penaltı beklemiyordu bu pozisyonlarda

Bundan sonra tatlı siparişi verirken, Napoli olsun, üstüne Sergei Karasev döksünler biz yine onu gömeriz diyeceğim emin olun herkes anlar. Napoli tatlısı yoksa bile icat etsinler beni uğraştırmasınlar, öyle keyfim yerinde bu gece.

Yarın Fenerbahçe'ye, Osmanlıspor'a, Konyaspor'a başarılar dilerim. Onlarında hakemleri gömmeye ihtiyacı olacaktır. Bizim, bizden başka dostumuz yok. Bu galibiyet halkımıza armağan ve moral olsun azıcık.

Futbol parayla oynan değil, yürekle oynanan bir takım sporudur.

CvKbO2QXEAABgLY.jpeg

Şenol Güneş ve Beşiktaşlılık Ruhu birlikte iyi gidiyor. Takıma sürekli güven veren bir T.D.'nüz varsa rahat edersiniz.
Biz Beşiktaşlı taraftarlar yıllarca eleştirdik futbolcuları iyi değil diye ama artık bizim de arkamıza yaslanıp güvenle maç izleyeceğimiz yıllar geldi. Bu yıl da şampiyon olup 3. yıldızı alacağız inşallah.
Bu sezonun şuana kadar iki önemli puan kaybı vardı. D.Kiev ve GS maçları.

Gerçekten bu galibiyetin mimarlarından td şenol hoca maçtan önce takıma aşıladığı öz güven kesinlikle önemli bir itici güç oldu tabi birde tolgada ısrar etmeyişide başka önemli faktör;)artık grupdan lider çıkmanın hesaplarını yaparız:) tebrikler kara kartalım:harika:

Napoli'yi burda da mutlaka yenmeli artık,
Benfica maçı beraberlik,
Kiev maçı da beraberlik.
yeter herhalde 2.lik için

Ben hala ikincilik için en az bir galibiyet daha gerektiğini, diğer maçlarda da yenilmememiz gerektiğini düşünüyorum. Kaldı ki Benfica kendi evinde D.Kiev'i yenecek, bizden ve Napoli'den ne çıkaracak göreceğiz. Galiba ya averaja bakarak gruptan çıkacak takımlar netleşecek ya da 10 puan ve üzeri puan toplayan takımlar bu gruptan çıkacak. Birincilikten bahsetmiyorum bile, o iş zor biraz, ha olmaz mı, süper olur ama zor, bu net. Burada Napoli'yi yenersek grupta her şey daha da karışacak, hesaplar çok başka olacak, Benfica'da D.Kiev'i yenerse ki yenecek Kiev'in de bir iddiası kalmayacak, bakalım görelim, sıradaki maçlar çok belirleyici olacak. Çok keyifli bir sezon yaşadığımız ve yaşayacağımız kesin.

bi TAHMİN
Besiktas napoli berabere biter..benfica dinamoyu yener..sonraki hafta benficayı sahamızda yeneriz..napoli dinamoyu yener..son hafta benfica napoli berabere biter..bizde dinamoyla deplasmanda berabere kalırız..
Napoli 11
Besiktas 10
Benfica 8

Şuda şurda dursun lazım olur
Screenshot_2016-10-23-12-21-56-1.png

Ya arkadaş utanmasam takım göze geldi, nazar değdi diyeceğim, bu ne ya Allah aşkına! Şenol Güneş'te sakatlanırsa hiç şaşırmayacağım harbiden.

Takım nedense lig maçlarında 45 dk oynuyor.
Kimi zaman bu yetiyor galibiyete, ama dün yetmedi.
Oyuncu dinlendircem diye diye verdik puanları.
Haftada 2 maç çıkarması lazım oyuncunun, bu takım Beşiktaş u.
Cenk iyice bırakmış futbolu, özgüveni kalmamış. Evlenince Olcay gibi o da bıraktı futbolu.

2 dk dayanamadık,
Napoli maçı berabere.
Sakatlar can sıkıcı...

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Sakatlar epey can sıkıcı. Tam bir kara bulut takımın üzerinde...
90dk etkili futbol oynayamama sorunu çok aşikar, moral bozucu.
Bence oyuncu dinlendirmekte problem yok,büyük takım havuzunda iyi yedekler olması şart, fazlaca dinlenen o diğer topçuların daha hazır, daha istekli top oynamaması problem.
Cenk konusundada hemfikirim, keskin bir düşüş yaşıyor. Kalite, özgüven yerlerde. Acaba kronik 2. forvet hastalığınamı tutuldu... Tam olarak Olcay a benzemeye başladı, klasik tabir bal yapmayan arı, e ne faydası varki?

Napoli maçındaki gol, 2 dk lık boşluk, 2dk lık rehavet, 2dk lık heycan...
Ama aklıma şu da gelmiyor değil. Adriano ayarında bir topçu, tamda o dakikalarda, tamda o noktalardan nasıl olurda bu kadar gereksiz, bilinçsiz, savruk, gelişi güzel bir taç atar? At kalecine, ver arkadaşına şişirsin. Öne geçmişsin, 5 dk soğut oyunu... Çok basit hata çookk..

Fakat bu takımada haksızlık etmemek gerek, rakamlar ortada. Namağlup bir takım, içerde dışarda avrupada. Daha iyi olabilir miydi? herzaman... Biz daha iyisini yapana kadar en iyiside budur :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri