@hidromek Merhaba,
fırsat buldukça burada takımı yorumlamaya çalışıyorum, yorumlarım sadece beni bağlar.
Katılıp katılmamak okuyana kalmış,
benim burda tribüne oynama gibi bir düşüncem yok, nasıl düşünüyorsam onu yazıyorum.
Takımdan beklentim yüksek olduğu için, BANA GÖRE Rize gibi bir takımdan son dakikada 3 puanı "kurtarmak" şampiyon olacak takıma yakışmıyor. Takımın adı Beşiktaş ise 3-5 pozisyon yakaladığın halde taraftarı son saniyeye kadar kanser etmemesi gerek! 2x2=4
Şampiyonlar liginde umarım başarılı sonuçlara imza atar takım, ve beni şaşırtır. Mevcut oyunla önceki yazımdaki tahminimin arkasındayım.
Diğer taraftan Rize maçının ilk yarısı tamamen kayıptı, GS maçının ilk yarısındaki gibi!
abubakar bu takımın forveti olmak için fazla besili(!), cüssesiyle Enaramo yu hatıtlattı bana.
Kaçırdığı gollerde Guiza yı andım.
Kamerunlunun Patlama (!) etkili enerjisine nedense pek tanık olamıyorum, ya da beni tatmin etmiyor. Hazırlık maçındaki tek golü dışında golü yok.
Abubakar Rize'de herhalde 3 tane net pozisyon harcadı, deplasmandaki taraftar bile homurdanmaya başladı ona karşı.
Ömer Şişmanoğlu ziraat türkiye kupası forveti olabilir, lig için yeterli bulmuyorum.
NeciB müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine kendi vurmaya kalkıyor iki çalım atınca. Kesinlikle A takım kadrosu oyuncusu değil.
Q7 hırsından hala orta sahada hiç olmadık yeri arkadan çelme takıp sarı kart yiyor,
kaç defa uyarıldı kim bilir, kartlarla takımı her an eksik bırakabilir!
son saniye golünü atan adriano bile ikinci yarı 3 tane üst üste top kaybı yaşattı takıma.
Olcay hiçbir şekilde A takımı hak etmiyor, kafasını kullanmıyor, koşularda saha dışına çıkıyor topla, iki çalım atıp rakibe topu teslim ediyor.
Umarım Abubakar, Ömer Şişmanoğlu, NeciB, Q7, Adriano, Olcay performanslarıyla beni yanıltırlar.
Takım bu sene şampiyonluk bekliyor, 3. yıldız için bu sene çok önemli.
Hatta bence uefadaki bir üst tura çıkma başarısından bile önemli lig şampiyonluğu.
Bu arada takımı çok sevip yazılarımı eleştirenler stada gidip takımı izlemek & desteklemek isterse gişe fiyatından kombine biletimi maç maç devredebilirim. Takımın daha kuvvetli bağıracak taraftara ihtiyacı var.
417 Blok, en ön sırada koltuğum.
Okuyanlara selamlarımla