Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
takım resmen nazara geldi tosicde önemli bir sorun çıkmaz umarım dünkü maçta taliska olsaydı bence daha farklı olurdu herşeye rağmen bence sonuç iyi bu lig de yenemiyorsan yenilmeyeceksin bu grup dan çıkacağımıza inanıyorum ben

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Scudo
Beyler, diğer takım taraftarlarına, sakatlarımız arttı ne yapacağız, takımda adam kalmadı, Şenol Güneş'in işi zor ve benzeri açıklamalar yapın ağlayın. Şimdi Nağmalup hikayeleri başladı, başımızdaki Nazarı ancak ağlayarak atarız :D

Beşiktaş Trabzonspor maçına üst Kapalı Tribün 417 Blok, 1. sıra, 5.kategoriden bilet gişe fiyatı 200TL, ben 150TL'den devir edeceğim. İsteyen varsa haber versin.

Haydi Beşiktaş,
alalım bu maçı,
tüm yorumları beğeniyorum burdaki
Beşiktaş için yorumda bulunan herkese saygım var, içeriğe takılmayalım,
tek tek like ladım şimdi :)

Besiktas italyanlara
Fenerbahce ingilizlere
Osmanli ispanyollara koydu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aboubakar denen oyuncu hakiki bir kazma. Bugün kaçırdığı golleri sayamadım ben.
Beşiktaş böyle kötü bir forveti haketmiyor.

Valla Abu bakar ın ne olduğuna ben karar veremedim bazen öyle bir hareket yapıyor ki adam ronaldinho gibi diyorsun bazen öyle bir goller kaçırıyor ki adam almeida dan beter diyorsun dün maçı bitirecek golü atamadı trabzon u resmen maça ortak etti.

İyidir kötüdür uzun uzun tartışılır, fakat şu hakkaniyetsizliğe dayanamıyorum;
- Yerli veya alt yapıdan yetişen topculara şu adamlara gösterilen sabrın, desteğin 10da birini göstermiyoruz. Yazıktır.
Düşünsenize Ömer'in bu posizyonları harcadığını, yada alttan gelen Hamza'nın, Eslem'in... Cenk? yerden yere vurmaya başaldık zaten. Peki nedir bu adamın primi bu kadar? Nerden, nasıl haketti ?
Tabiki oyuncuya zaman verilir, uyum süreci beklenir gibi gibi fakat bu adamın hiçbir şekilde gol vuruşu yok. Sağ ayak, sol ayak, kafa, sert şut ne bilim golculuk adına olgunlaşmış ne meziyeti var ? Üstüne üstelik abartılı,şımarık haraket ve vuruşları var.
Beşiktaşın şu gününde böyle bir oyuncuya ihtiyacı yok. Feda sezonlarında belki evet. Ama artık Ba, Gomez golculerinden sonra bu arkadaş bu takımı sırtlayamaz. Umarım bir an önce üstüne koymaya başlar kara çocuk.

Dipnot; Şımarık Antalyaspor başkanı olmasa, Eto sezon başı beşiktaşa gelse idi ve bu kadar posizyonun içinde Eto olsa idi, gol sayımız çok farklı olurdu.

Atınç sen A2'ye ve kupa maçlarına koçum,senden A takım oyuncusu olmaz.

İlk yarı 3-4 yapın da bitsin işte maç, adamların ikinci yarı saldıracakları belli.

rakip içler acısı durumda,
am beşiktaş felaket..
hakem acıdı rakibi 10 kişi bıraktı
açık ve net

@BarisBJK

kesinlikle kırmızı kartlık bir hareket değildi.

10 olacak maçta takım hala maçı garantileyemedi

abubakar denen adam Guiza'dır.

ARKADAŞLAR o değilde şenol hocanın içine yılmaz vural kaçmış gibiydi bugün oğuzhan a çok saydı [emoji16] bizim de guiza miz bu adam bu sezon da forvetten çekeceğiz eksiksiz olamadık gitti tam kale yi hallettik dedik forvet sorunu çıktı şimdi

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
@Tolga Çelebi

Adam zaten kiralık :) Alt yapıdan oyuncu çıkaramadığımızdan ve ŞL'de alt yapıdan yetişmiş iki futbolcu istendiğinden Atınç'ı geri aldık. Leipzig'de bırakmak istemiyordu ama geldi. Gençtir hata yapar.

Her şey mükemmel olsun dediğimizden alt yapıdan oyuncu çıkaramıyoruz. Şans vereceğiz ki futbol zekası gelişecek. Bir daha o pozisyona kaymaz bundan emin olabiliriz.

@Kerem Groims

Hocam ben geçen hafta 4 yediğimiz hazırlık maçında Atınç'ı canlı izledim statta. 2 golde hatası vardı, anca kupada oynar artık.

@Tolga Çelebi Keşke Atınç'ı bu kadar gömmeseydiniz bir hata ile adamı bitirdiniz ben Atınçtan çok umutluyum ama bir türlü kimse güvenip forma vermiyor çocuğa elin Almanı ta oralardan görüp 6 m euroyu avucumuza saydı genede kimseye yaranamadı çocuk bence sürekli oynasa marcelo dan da rodolfo dan da iyi bu çocuk ama bir türlü güvenip forma veren yok çocuğa hem oynatma hemde muhteşem performans bekle biraz ayıp oluyor

@Tolga Çelebi katılıyorum. Eksikleri var. ama tartıya koyduğumuzda Fizik olarak çok iyi, iki tane kafa topunu kornerden gelen topta vurdu. Gelecek var. Konsantre olması lazım. Bir de önünde örnek alacağı doğru örnek olarak birini alması gerek. Onun eksikliği de var. Mesela 2003'teki Ronaldo/Sivok abilik yapsa daha farklı olabilirdi gelecekte ama artık kendi ekolünü oturtması gerek. Gelecek yıl Almanya'da umarım ilk 11'de devam eder. Redbull Leipzig çok faydalı olacaktı ama o duygusal karar verip geri geldi.

Bence Güneş hoca daha fazla şans verecektir. 3 kulvar zor. Tosic'te çekme oldu aşırı yüklenmeye bağlı olarak. Rodolfo daha yok. Atınç ligde ve kupada daha fazla şans bulacaktır.

Asıl sıkıntı sol bekte. Bek olarak en iyi oyuncumuz Caner'i kaybettik ikinci en iyi olan Beck'e birşey olursa yandık.

Benfica maçında da beraberlik bekliyorum ben.

Benfica maçından ben de beraberlik bekliyorum.

Ya millet alayınızı beğendim bura, üşenmedim like ettim hepinizi.

Forumda bir like sevdasıdır gidiyor,

nerde bütün Beşiktaşlıları burda like edecek asi ruh? haydi bonkör olalım bu konuda.

esirgemeyin like ları.

Hanginizi like etmedim onu söyleyin?:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri