Dün akşam Şenol Güneş'i rüyamda gördüm.
İlk defa Otojen Gevşeme Egzersizi deneyerek uykuya daldığım ilk dakikalarda dün gece üstelik.
Bir gündür yazıp yazmama konusunda kendimle mücadele ediyordum bu konuda,
rüyama bile girince yazmadan edemedim.
Önce rüyamı paylaşayım:
Maçta karşı rakipten 3 futbolcu Beşiktaşlı futbolcuyu ceza alanı içinde resmen kollarıyla havaya kaldırıp tutuyorlar, futbolcumuz vücut olarak yere paralel tutuluyor resmen, o anı gördüm rüyamda. Penaltı diye hakeme bakıyorum. Kale arkasında rüyamda çizgi hakemi var, Şenol Güneş o hakeme koşuyor, penaltı vermiyor hakem, Şenol Güneş de hakemi eliyle itiyor, hakem yere düşüyor. Eyvah diyorum çok sağlam ceza alacak Şenol Hoca diye. Burada dayanamayıp uyandım.
Esas konuya geliyorum: Kafamı bozduğu kadar, takımın kampını da etkilediğini düşündüğüm Eto transfer bilmecesi fiyaskoyla sonuçlandı. Bu transfer faydalı olacak mıydı, bence şu an için evet.
Acil olarak golcüye ihtiyaç var.
Bu transferin sonuçlanamamasında yönetimin sorumlu olduğunu düşünüyorum. Mitroviçe bunca para harcayan yönetim Eto içinde en az Antalyaspor Kulüp Başkanı kadar bastırabilirdi.
Transferi an meselesi olan bir durumda belki de 1 hafta bekledim. Tribünler yeniden goller izleyecek diye hayaller kurdum.
Ömer'den kurtulacam diye sevindim.
Sonuç: Sıfır!
Şimdi bakalım hangi yedek futbolcuya büyük paralar vereceğiz!..