Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Takımın biraz toparlanmaya ihtiyacı var. Zamanla olacak inşallah. Eksiklerimiz belli, Şenol hoca zamanla takımı düzeltecektir.

Scudo
Yarıyıl tatili geldi. Bu ara iyi olacak :) Mental olarak çok yorgunuz.

Kupa maçı, Bolu maçı
Vodafone Arena'da maç.
Çok izlememeye çalışıyorum.

Ömer Şişmanoğlu dakika 22 civarı bir pozisyonda kaleciyle karşı karşıya.

Topa burun vuruyor top kaleciye bile çarpmadan açık farkla outa çıkıyor.

Daha önceki dakikalarda da kaçırmış benzer durumda.

İzlemedim dediğim gibi.

Maçı 5-0 da kazansa takım, tüm golleri Ömer de atsa bu Ömer bu takıma yakışmıyor.

Evet, Ömer yine can sıkıcı vuruşlar yapıyor, Kerim baya istekli. Talisca reis de golle döndü bu adam bizi şampiyon yapacaktır.

@BarisBJK 90+2'deki Ömer'in kornerden ağır tempo yuvarlanarak gelen topu farklı şekilde outa göndermesine şaşırmadım kısaca..

Taliska qurejma hırsı ve futbol oynama arzusu müthiş. taliska ve quresma yı yakalamaya çalışan tolgay var. abu bakar kafasına göre bir futbolcu. canı istediğinde gol atıyor. sosa gökhan töre ve mario gomezi mum akıp arıyoruz. ömer beşiktaşta kalmak istiyorsa almeda gibi goller kaçırmamalı. eto ya karsılık kerim frei necip uysal ve ömeri istemiş çalımbay. gazete haberi. bir eto ya karşı 3 futbolcu yaşları da 30 olmamış 3 futbolcu. Beşiktaş'a karşı bazılarının ayarı kaçtı.

Dün akşam Şenol Güneş'i rüyamda gördüm.
İlk defa Otojen Gevşeme Egzersizi deneyerek uykuya daldığım ilk dakikalarda dün gece üstelik.
Bir gündür yazıp yazmama konusunda kendimle mücadele ediyordum bu konuda,
rüyama bile girince yazmadan edemedim.

Önce rüyamı paylaşayım:
Maçta karşı rakipten 3 futbolcu Beşiktaşlı futbolcuyu ceza alanı içinde resmen kollarıyla havaya kaldırıp tutuyorlar, futbolcumuz vücut olarak yere paralel tutuluyor resmen, o anı gördüm rüyamda. Penaltı diye hakeme bakıyorum. Kale arkasında rüyamda çizgi hakemi var, Şenol Güneş o hakeme koşuyor, penaltı vermiyor hakem, Şenol Güneş de hakemi eliyle itiyor, hakem yere düşüyor. Eyvah diyorum çok sağlam ceza alacak Şenol Hoca diye. Burada dayanamayıp uyandım.

Esas konuya geliyorum: Kafamı bozduğu kadar, takımın kampını da etkilediğini düşündüğüm Eto transfer bilmecesi fiyaskoyla sonuçlandı. Bu transfer faydalı olacak mıydı, bence şu an için evet.
Acil olarak golcüye ihtiyaç var.

Bu transferin sonuçlanamamasında yönetimin sorumlu olduğunu düşünüyorum. Mitroviçe bunca para harcayan yönetim Eto içinde en az Antalyaspor Kulüp Başkanı kadar bastırabilirdi.

Transferi an meselesi olan bir durumda belki de 1 hafta bekledim. Tribünler yeniden goller izleyecek diye hayaller kurdum.

Ömer'den kurtulacam diye sevindim.

Sonuç: Sıfır!

Şimdi bakalım hangi yedek futbolcuya büyük paralar vereceğiz!..

Bizim başkanın şirazesi kaydı babel le mitroviç e bu kadar para verilmesi büyük hata

Arkadaşlar benim düşüncem eto transferi bonservis sorununu kendisinin çözmediğinden olmadığı stoper tranferi için konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum. Mandzukic önerildi deniyor inşallah o bari olur diyorum.
Dün basket maçını izledim Allah'ım bu fenerin bütün branşlarında var galiba bu çirkeflik Dixon acaip sinir etti beni:mad:

Basket maçında bende sinir oldum ama bütün hata bizim oyunculardaydı 12 sayı öne geçtikten sonra resmen kontak kapattılar çok basit top kayıplarıyla maçı hediye ettiler hele son top kaybı resmen faciaydı maçı kazanacakken kaybettirdi

Neler olmuş neler. Olcay gitti, Ekici mi geliyor belli değil. Takım karışık Şenol hoca yorgun. Şenol Hoca kesin yıl sonunda Milli takıma gidiyor gibi geliyor, gitmesini istemem ama bakalım biz kiminle anlaşacağız.

Ersan'ı 7 milyon Euro'ya sat sonra tekrar geri al (Bonservis bedeli açıklanmadı), Mitroviç'e 4.2 milyon Euro bonservis ver (Nasıl çıkacağı meçhul). Transfer politikasında yönetim ya saçmaladı yada başka bir taktik geliştirdi. Ama bana kalırsa Rodolfo ve Atınç gönderilecek gibi ve hala bir santrafor transferi yok. Eğer bu sene şampiyonluk gelmezse sezon sonunda da Şenol hoca milli takımın başına geçebilir.

Olcay için hayırlı olsun,
umarım Trabzon'da yeniden form tutmayı başarır.
Talisca ilerde oynayacak herhalde, forvet alacaklarını sanmıyorum.

Mitroviç takıma alışamamış, Anderlecht'e kiralanacakmış diye haber okudum...
!

@BarisBJK

Şenol Hoca alışamamıştır... Bizim isveçli çocuk direk 11 oynuyordu, Franco ilk 11 oynuyordu milli takımlarında yazık ediyor...

Darıca maçında, Beck'in iştahını sevdim ama Atınç'ı bu maç beğenmedim. Poziyon almada zorlandığını fark ettim. Kafa maçta değildi belli.

Takım iyi oluyor, sakatlar geliyor. Veli'nin biraz ısınması gerek çok yardımcı olacak.

Olcay'ın böyle bir rakama verilmesi büyük hata şimdi de kerim gitti takımı şampiyon yapan oyuncuları bir bir yolluyorlar hiç iyi yapmıyorlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri