Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bugünkü Maç ile alakalı şunu söylemek isterim bir Fanatik Beşiktaş'lı olarak lı ayrı takım bu hava ile oynarsa hiç bi takım önüne geçemez fakat Quaresma napıyo abi tamam yeteneklisin tamam skora katkın var asist yapıyosun seviliyosun tam çatala sokmak için bugün 2 gün gol kaçırdın, çok şık bi gol atmak için çok uğraşmıyor mu basit bi şekilde vursa gol atıcak sadece bunu bu maçta yapmadı sadece bi özeleştiriydi saygılarımla

q7 için yapılan yoruma katılıyorum,
çoğu zaman basit vuruşla gol yapabileceği pozisyonları artistik vuruşla atacam diye bencilce harcıyor. Bu maçta iki poziyon harcadı bu şekilde.

Taraftar destekliyor, ben de destekliyorum ancak özellikle son vuruşlarda artistik hareket peşinde yapmak peşinde koşmazsa daha rahat farka gideriz.

Talisca bugün beni hayal kırıklığına uğrattı, iki ciddi top kaybı var. İlkinde Tosic eliyle topu kesmek zorunda kaldı, sarı kart gördü.

Talisca'nın İkinci top kaybında ise Tosic kendi ağlarımıza gol attı.

adabayor geldi diyorlar. Yakında Beşiktaşımız açıklayabilir.

@BikePatients Takım içerisinde Q7'ye karşı birşey var. Bizim bazı futbolcular Q7'yi pofpoflamıyor o da sinir oluyor. Gol atıp taraftardan ilgi görmek istiyor. Avrupa Kupası kazanmış yıldızlar için normal bir durum. Taraftar olarak Q7'yi bağrımıza basmak gerek. 2 tane süper asisti var. Oğuzhan özellikle gol sonrası ilk Q7'ye koşması gerekiyordu o ise forma arkasında ismini gösterdi tamam koşu güzel ama Q7 şahane bir top kesti.

Yani uzun lafın kısası, klası ile kendini gösterip ilgi görmek istiyor. Takım içinde otorite sağlamak istiyor.

Türkiye'de şampiyon olalım. Artık Avrupa kupası yerine gelir elde edeceğimiz ŞL'de mücadele edelim ama bir bakmışız Avrupa'daki kafa rahatlığı ile yarı finale çıkmışız o da tadından yenmez :)

Şu Fenerbahçe kupa maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?
Ben yine koltuğumu gişe fiyatından devir edeceğim.
İlgilenen varsa benimle iletişime geçebilir;

417 Blok, kapalı üst, 1. sıra ( ilk sıra )

keyifle maç izlemek için gişe fiyatından

gel vatandaş gel :)

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Dün güzel maç oldu fakat bizimkilerin arada Tosiç i de marke etmesi gerekiyor durup durup bir bomba patlatıyor gereksiz yere dün topa elle müdahale etti penaltıydı kendi kalesine gol attı.rakip kaleyi bu kadar keskin hedefle vuramıyor yanılmıyorsam 2 senede kendi kalesine üçüncü golü attı. Q7 nin kesinlikle basit oynamayı öğrenmesi lazım bazen çok eveleyip geveliyor topu

Dün ilk kez Sosa'lı, Töre'li, Gomez'li gibi seri ve hızlı oynadığımız bir Beşiktaş maçı izledik. Aynı performansı pazar günü Fener'e karşı da gösterirsek skor benzer olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Groims
295e065f1f82b8b12c3106635252224a.jpg

Ne Fener, ne Cimbombom ne de Trabzon,
Bu sene sensin şampiyon

Ölümüne, ölümüne, ölümüne
Kara kartal

Ölümüne, ölümüne, ölümüne
Kara kartal!!!!

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Savastilar mi futbol mu oynadilar
Belli degil. Bi an spartakus izliyorum sandim. Bu boyle olmaz. Ya kartal gibi gozu olan hakeme mac yonettiriceksin ya da aynen basketboldaki gibi videohakem uygulamasina gececeksin. Videohakeme gecilmeme sebebi de yok futbolun dogasina aykiri fln diye sizlanmasinlar. O beyaz ak kirmizi futbol gibi programlarda konusulacak bisey kalmaz ve sike yapma imkani oldukca azalacagi icin bu isin baronlari uygulamaya sicak
Bakmiyor. Yazik bu taraftara. Gitmeyin stadlara evde de acin arka sokaklar izleyin onda da aksiyon var.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Tek kazanım oyuna sonradan giren mitroviçti,
hatasız oynadı.
van persinin oyununa geldi takım.
böyle hakemin de .

van persi noumanın tombala hareketini yapmış
bakalım tff buna da 7 ay ceza verebilecek mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri