Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ahmet.KOÇ
Aslında yapmak istediği neydi bende pek anlayamadım ama maç başından beri sanki motivasyon eksikliği var gibiydi hareketleri ve tepkileri belki dikkat etmişsinizdir. İnşallah takımın uyumu eksikliğini hissettirmez hocam 10 kişiyle böyle oluyorsa 11 kişiyle pek hissetmeyiz. Ama ucuz yırttı abubakar yine de:D

Scudo
Yine kolay bir amaçta bize azap çektirmeyi başardı bizim oyuncular Beşiktaş yüzünden heralde ömrümden üç beş yıl kısalmıştır :)

Abu hiç birşey yokken bize rahat maç izlemeyi zehir etti neyse ki babel i iyiki almışız önemli bir boşluğu doldurdu.Şimdi herkes gönlünden geçen rakibi yazsın ben genk gelsin istiyorum ülke puanı açısından da rakibimiz:)

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Gollü beraberlikle İstanbul'a gelmiş rakip, 20dk da 2 gol yemiş, tabiki asabi olacak, tabiki tahrikkar haraketlerde bulunacak. Taraftarınla beraber yakaladığın bayram havasında, bunları tolere edemeyip direk kırmızı kart görüyorsan büyük mental sıkıntıların var demekki... Kiev maçında hangi futbolcuya bağırılıp çağırıldı ? Ama bu maçta takımı eksik bırakırsan, eleştirilirsin, cezalandırılırsın...

Bir anda stres topuna döndük 40 45 dk...

Neticeye bakarsak, ilersi için umutlandıran, çok farklı reaksiyonlar verebilen bir takım olduk. Kura şansı ile beraber yarı final - final görmek hakikaten hayal değil.

Arkadaşlar, maçı, Panathinaicoslu sahibi olan, Olimpiyakoslu garsonu olan bir restoranda izledim. Onlar bile şansları %70 Beşiktaş - %30 Olympiacos olarak düşünüyorlardı.

Bu maç bu şekildeydi kafamda. Bu takım isterse artık gol atabiliyor ve isterse rolantiye alıp devam edebiliyor. Maçı alacağımıza dair hiç şüphem olmadı, 2-1 kırmızı kart, dedim 3-1 biter. Bu takım 3-0'dan 3-3 yapan bir Avrupa takımı artık.

Hiiiç öyle strese girmeye gerek yok arkadaşlar. Şimdi gelecek rakip düşünsün. Manu, Lyon sonr tercihlerim ama Manu gelirse bizim futbolcular ayrı motive olabilir.

İçimden gelmesini istediğim iki takım var. Anderlecht ve sonrasında Celta, en son Ajax diğer takımlarda işimiz zor olabilir. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.

gece eglenmeye cıktıgında 10 bin euro harcayan adamlara böle sorumsuzca hareketler yaptıgında 10 - 20 bin ceza verirsen devamı gelir. fenerle kupa macında aynısını tosic yaptı. sen yılda 3.3 milyon euro alan bi topcusun ole bi hareket yapıosan en az 200 bin ceza yiyecen ki hem sen akıllanacan hemde takım akıllanacak. bugun turu gecemeseydik herkes abuyu konusuyor olacaktı. turu gectik sevincligim evet ama sevincimden daha cok öfkem var abuya. takımda bu yönde bir eksik var. birilerinen öfke kontrolunu saglaması lazım artık.

• Beğen
Sırada Manchester veya Genk gelecek diye düşünüyorum.

En azından direk kırmızı karttan 2 maç ceza aldığı için çeyrek final maçlarında abubakar çapsızını izlemeyeceğiz.

Sen Avrupada 7 maçta 7 gol atabilmiş bir forvetsin, ergen gibi sinirlenmek falan nedir abicim? Tur gitseydi tek sorumlu Abubakar olacaktı.

Bi şekilde turu aldık ama @sinobjk dediği gibi 10-20 ceza verirsen güler geçer bu adamlar çakacaksın 200-300 canı yansın eşeğin.

@sinobjk
Maç 2-0 olduktan sonra Beşiktaş oyuncularında bir anda bir şımarma ve laubalilik oldu. Seyircinin de gazıyla daha 20. dakikada takım maçı aldık ve artık şov zamanı demeye başladı. 1 gol ve kırmızı yedikten sonra da sanki her şey bitmiş gibi bir süre şok hali yaşadı takım. Ciddiyet eksikliği var takımda. Aboubakar da BJK düzeyinde bir takımın oyuncusu falan değil.

• Beğen
En az 50 bin ero ceza vericeksin ki bir daha böyle aptalca kart görmesinler bence aynı cezayı aptalca görülen sarı kartlar içinde vermek lazım ve tabiki uygulamada yapmak lazım öyle ceza verdim sonra affettim demiyiceksin

Ceza vermekle hiçbir şey çözülmez kaldı ki 50.000 euro onlar için çekirdek parası...
Şenol Güneş gerekli konuşmayı yapıp Aboubakar'ı kendine getirir.

• Beğen
@Berke Öyle deme aldıkları paradan 50 bin euro kesilecek dediğinde daha bir kıymete biniyor para inan bana onlar senden benden daha çok değer veriyor paraya ve her kuruşun hesabını yapıyorlar sadece zevklerine harcadıkları paraya acımazlar

• Beğen
Aboubakar'ın BJK'ye yakışmadığını yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim. Maçı izlemiyorum şuan ama yine kırmızı yemiş. Bir oyuncu eğer kırmızı kart gördüğü bir maçın hemen ertesindeki maçta da çok rahat kırmızı kart görebiliyorsa, bunu muhtemelen kasten yapıyordur.

• Beğen
Beşiktaş tarihinde 3 gün arayla ardışık 2 maçta toplam 2 kırmızı gören (görebilen) başka bir futbolcu var mıdır acaba?

İki maçta da milyonlarca taraftarına ızdırap çektiren bu abubakar sektire sektire gitmelidir.

Daha fazla yazamıyorum. Açık Mert Korkusuz.

İkinci sarı kart tamamen hakem hatası. Adam tamam çoğu Afrikalı gibi mental olarak yetersiz ama karar rezalet. Şu açıdan rezalet, oyuncu zaten ceza sahası dışında, kalecinin elinden top çıktığı anda müdahale edebilir benim mantığıma göre. Ki müdahalesi yok. Perşembe akşamı deseler puan farkı korunsun çıkmayın maçlara, kabul ederdik. Bence problem olmamalı bu akşamki sonuç. Cezasını versinler geçsinler. Seneye bakarız bir forvet.

• Beğen
Demba Ba gelsin artık da rahatlasak.

• Beğen
Beyler, Uefa'da çeyrek finaldeyiz. Şampiyonluk yolunda 1. sıradayız. Abubakar kırmızı görse de yıpratmamamız gerek. Bizim taraftar cidden bazı durumlarda feci ağlamayı ve futbolcu üzerinde gereksiz baskı yapmayı seviyor.

Şu örnekle açıklayacağım. Omo'nun kirlenmek güzeldir sloganlı bir reklamı var. Türk anneleri üzerine araştırma yapmışlar, çocuklar kirlenince anneleri çocuklarını eleştiriyor ve gereksiz şiddet uygulayabiliyorlarmış. Bunun çocuklar üzerindeki psikolojik baskısı nasıldır siz tahmin edin. Omo'da çocuklar kirletebilir ama biz varız, yıkar geçer o kirler siz çocuğunuzu sevin kurgusu ile yaklaşmış.

Bu noktada Abubakar, genç ve ümit vaad eden biri ve Olimpiyakos maçında da golünü attı, elinden geleni yapıyor ve Afrika kupasından formda geldi... Bu adam iki kırmızı kart gördü diye yerden yere vurmanın anlamı yok. Verirsin 750 bin € ceza bitti... Takımı yıpratıcı fazla psikolojik baskı kurmaya gerek yok.

Çözüm olarak yapıcı yaklaşmamız gerek, yıkmak kolay inşa etmek zordur.

Bu forumlarda Tosic'e de kalas vs yorumları yapıldı ama adam formayı bırakmıyor. Olcay, geçen yıllarda İbrahim Üzülmez vari koşup çabalıyordu... Şampiyon olduk.

Şenol hoca nasıl yaklaşacağını bilir, biz de taraftar olarak tepki koymayalım.

Brugge maçında Tolga'nın hatası nasılsa, bu da böyle...

Abubakar ile görüşlerim sezon başından beri değişmedi adam çok dengesiz bir an öyle bir hareket yapıyor ki ulen bu hareketi Messi yapamaz diyorsun 2 dakika sonra başka bir hareket yapıyor ulen sen nasıl oyuncusun dedirtiyor adamın orta ayarı yok maalesef yararlı yanlarıda var ama son iki maçta resmen canına okudu takımın dünkü maçta ben oyundan alınmasını bekliyordum ama nedense almadı hoca

Valla Tosiç konusunda da fikrim hiç değişmedi top ona ne zaman gelse yüreğim pır pır ediyor gene bir bomba patlatıcak diye oda çok dengesiz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri