Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Gelde Q7 kızma şimdi şu takımın artık penaltıcısi belli olmalı.

Takımın penaltıcısı belli Cenk ama o sırada sahada değildi. ben penaltıdan önce Q7 nin penaltıyı atmaması gerektiğini evde söyledim ama maalesef bizim söz hakkımız yok bu şeylerde mümkünse Q7 yi hiçbir duran topu kullandırtmamak lazım baba utanmasa aut atışlarını da kullanıcak :)

Negredo kullansa daha iyiydi yani:) artık portoyu yenelim de önümüze bakalım gerçi lider çıksak da güçlü rakipler bizi bekliyor

Aksihar maçında, akhisar, yenemiyorum ama 1 puanı alırım diyerek çıkmıştı sahaya. Bir orta sıra takımının yapabileceği tüm vakit çalmaları yaptı.

Negredo şahaneydi. Akıl dolu paslar atıyor. Lens'in kaçırdığı, penaltı pozisyonu onun imzasını taşıyor.

Lens solda kayboldu. Fizik olarak 2li forvete geçildiğinde iş yapıyor. Sadece olcay gibi son vuruşları çok ama çok zayıf.
Lens'e destek vermemiz gerek.

Bence maçın adamı, Akhisar kalecisi değil, boyu ne olursa olsun işlevi olan Medel'dir. Forvetleri inanılmaz kesti.

Bence bu yılın en çok puan kaçırdığımıza üzüleceğimiz maç Akhisar maçı olacak.

Negredo konusunda karamsar değilim sadece bizim oyuncular ona alışamadı gibime geliyor yoksa çok akıllıca oynuyor alıştıkça daha iyi olucak lens takıma ısındıkça iyi olucak bu maçta bile iki pozisyona girdi atamadı atsa kahraman ilan edilecekti

Şampiyonlar Ligi Efendisi.

Lig benim pek umrumda değil. Şöyle bir yarı final görsek çok iyi olur. Evimizde pek iyi oynayamıyoruz ama bu büyük sorun :/

• Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar ligde iyi olmazsak seneye şampiyonlar liginde olamayız o yüzden bizimkilerin daha ciddi oynamaları lazım ligde

@Tolga Çelebi Çare Negredo. Tiki taka futbolu yapamıyoruz. Tek top sıkıntısı var.

Porto maçının adamı Adriano'dur. İkinci yarı çok rahatlattı. Porto 17 numarasını biraz daha erken oyuna alsa daha farklı bir görüntü olabilirdi. TD. sanırım tribünleri izledi :D

Porto'nun 8 numarası... Felaket bir adam. Sağ kanada top indiremedik Q7 çıldırdı bir ara kendi kendine sola geçti :)

İlk 15 dk çok iyi bastırıyoruz. Her maç ilk 15dk'da gol bulsak her maçı kazanırız.

----
Ligin ilk yarısının kader maçı 2 Aralık'ta

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Sanırım lig den uzaklaşmaya başladık, geçen sene bu kadar değildik seri galibiyetler almanın vakti geçiyor. lig olmadan Avrupa da olmuyor bu gerçeği anlamaları lazım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Maalesef bu sene bizimkiler maç seçiyor seneye bu takımdan gitmesi gerekenler var koskoca maç boyu kaleye şut çekmediler anca sağa sola yan pas yapıp top kaptırdılar bence takımı gençleştirip gene hızlı futbola dönmeleri lazım bizimkilerin böyle kağnı hızında hiçbir şey olmaz dün maça katlanamadım resmen sinirden kendi kendimi yedim

İster kral, ister general, ister egoist deyin ama işin özünde savaşan futbolcu sayısı azaldı. Necip ciğerinde adam lazım. Bizimkiler isteyince oynayan konsantre olan futbolcular topluluğu oldu.

Gözlerim Olcay'ı arıyor. Deli İbrahim'i arıyor...

Nerede iki sene önceki takım nerede bu seneki takım iki sene önceki takım o kadar hızlı oynuyordu ki karşı takımın başı dönüyordu bu seneki takım kağnı hızında bekle ki ileri top atsınlar pozisyona girip şut atsınlar Malatya maçında tüm maçı 3 şutla bitirdiler yahu sinirden kendimi yedim resmen

Ligde Pepe / Medel + Oğuzhan / Tolgay ikilileri ile başlamak, Atiba'yı kulübeye almak lazım sanki. Pepe ve Medel defansta kemik olup, diğer tüm oyuncuları ofansif oynatmak gerekiyor. Ilerde ciddi çoğalıp erken gol bulup maçı istediğimiz şekle soktuktan sonra yan paslarla alırız 3 puanları.

Aynı takımlar Galatasaray 'a da böyle kapanıyor. Ama bakarsanız GS sürekli ilk yarılarda gol buluyor. Daha istekli ve ofansif, ilerde basarak oynuyorlar ilk yarıyı. Biz bunu sadece dk70'ten sonra mecburen yapıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Aynen babel de açıklamış bize karşı 11 kişi kapanıyor diye, kapanıyorsa açacaksın diğer takımların fark attığı takımlar bizden puan alıyorlar. Şenol hoca artık işin ciddiyetine varmalı neredeyse kaleye isabetli şut atmadan maç bitiriyoruz. Başla çift forvetle madem kapanıyorlar diye bahaneye sığınıyorsun takım bu gidişle haftaya derbi de çok sıkıntı çeker çook.

3 tane kesmedi ya

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri