Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yalnız nasıl bir eziklik bizimkisi... Bir güvenemiyoruz kendimize... derken artık Helal olsun diyoruz. :)

Rakip kim olursa olsun şuan Formumuz en üstte. Ligin ilk yarısını da inşallah lider tamamlayacağız.

Ben Chelsea ya da Basel istiyorum.

Scudo
Ben shakhtarı istiyorum. Ama içimden sanki real gelecek gibi:D

Ayrıca bu sezon gruplarda tüm deplasman maçlarını kazanan tek takım

Olmadı bu ya :/ Bu Heynckes çok iyi adam.

Adamlar zaten bizi istiyorlardı hemen yapıştırdılar come to Beşiktaş resmini kura biter bitmez:kötü:

• Beğen
Tepkiler: MalatyalıND
Bizimkilerin yavaş oynama ve gol atma sorununa acil bir çözüm getirmesi lazım orta sahada gol atan oyuncumuz yok cenk ten sonra en çok gol atan oyuncumuz yanılmıyorsam Tosiç anlayın artık sefil halimizi :)

Anlaşılan bu sene çok acı çekiceğiz bizim oyuncular bu sene bir türlü 7,32 lik kaleyi bulamıyorlar bu maçta da dünyanın pozisyonunu harcadılar Sivas dört şut çekti ikisi komedi şeklinde gol oldu biri direkten döndü diğerini de fabri kurtardı ama bizimkiler maalesef kaleyi bulamıyorlar bu sene şans ta pek yanımızda değil

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Devre arasında çift forvet Li lens Li bir kadro yu çıkarmalı şenol hoca şampiyon luk gittiği gibi ikincilik de zora girecek

@Groims

:islik:

Q7 ve gokhanin kanadından gelen ortalar hedefini bulmuyor 50 tane orta yapıp gol atamıyorsan şapkayı one koyup dusunmek lazim. Querasma tam orta yapmasi gerekiyorken topu cekiyor. Forvet hatti pozisyonunu kaybediyor. Negredo 2 mactir isyan ediyor.

Şampiyon olacağız sıkıntı yok.

dunkü fener maçının özet videosu 3.30 dk bizim maçın özeti 5.30 dk. 2 maçlık pozisyon üretiyoruz. bi basiretsizlik var. Bende inanıyorum olacağız. Onlardan daha çok hak ediyoruz.

@alterno1903 Konya Fb macini canli izledim. Futbol yok. Konya maci hak ediyordu. Fenerin bir duran topu var.

Bizim orta saha oyuncuları bu sene çok beceriksiz yanlış hatırlamıyorsam bu sene Oğuzhan ,Tolgay,Atiba,Medel 0 gol attı ayrıca golcülerimizde çok formda değil bu sene çok az gol atıyoruz ve nedense yediğimiz gollerin %de 80 i abuk subuk dün yediğimiz iki golde acayip topun canı bize girmek istemedi Sivas a istedi başka bir açıklama yok Sivasın attığı ikinci gol adam sırtı dönükken topa vuruyor dışarı giden top Pepe ye çarpıp iğne deliğinden geçerek kaleye giriyor bizimde kale sahasından gol olacak pozisyonu Sivaslı Ziya iki kere kurtarıyor

Bu konu unutulmuş yahu... Yukarı çıkaralım.
Bayern maçını sabırsızlıkla bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Hocam lig den zevk aldığımız mı var namoğlu denilen karakter yoksunu gs yi şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyor. Bakalım love de geldi bayern maçı baya heyecanlı geçecek.:)
Bu arada vizyon budur uefa artık her hafta Beşiktaşım dan bahsediyor.:harika:

Larin ve Love umarım bizi şampiyon yaparlar. Negrado ile olmuyor.

Bursa maçı çok önemli. Bu haftayı 3 puanla kapatırsak iddiamız olur. Yoksa havlu atariz.

Zor bir zamandan geçiyor takım. Ahenk kalmadı oyunda. Geriye gidiyor sürekli olarak. Umarım kısa sürede çaresine bakarız.

Şaka maka kupada da güzel gidiyoruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri