Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2018/2019

Quaresma'ya isyan ediyoruz ben de görmek istemiyorum ama gerçek şu ki takımı rakip kaleye taşımaya çalışan tek oyuncu da o. Adriano sakat düzeldiği zaman da çok başarılı değil ee babel de yok. Kadroda başka alternatif olmadığı sürece istesek de istemesek de Quaresma oynamaya devam edecek.Çine satılıp güzel para dahi gelse doğru topçu alınmadığı sürece Quaresma yı arayacağız

Scudo
Bizimkiler bu sen çok kötüler takımdaki herkes formsuz Başkan Şenol Güneş ve oyuncular sanki el ele verip nasıl daha kötü oynarız diye kafa patlatıyorlar

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Rize maçı yanıltmasın takım iyi değil ama kazanç kazançtır. Bence pepe dönmeden savunma babel dönmeden forvet lalic dönmeden orta saha toplanamayacak.

Ne kadar derin kadroda olsa yedekler istenilen verimde değil.

Dün adriano iyi işler yaptı.

• Beğen
:D:D:D
(link)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2018-10-30 at 09.57.50.jpeg
    WhatsApp Image 2018-10-30 at 09.57.50.jpeg
    34,8 KB · Okunma: 12
  • Beğen
takım kesinlikle iyi değil rize 9 kişi kalmasa bizimkiler gene zorlanırdı takımın düzelmesi için şöyle 4 - 5 maç sürekli kazanıp kendine güven kazanması lazım

• Beğen
Babel ve pepenin durumları nedir arkadaşlar sakatlıklar konusunda pek bir bilgim yok
Querasma çok ayarsız bir adam günü gününü tutmuyor bir de oldukça fevri ancak yinede yaşına göre fazlasıyla iyi işler yapıyor
Bir maçta 3 asist yabana atılacak gibi değil

• Beğen
Takım toparlansa birazcık ligi domine edecek ama illa diğer takımlara uyacak. Rize 9 kişi kalmasa iş baya zordu. Avrupa da zaten yokları oynuyoruz gruptan çıkma zora giriyor. Biran evvel toparlanması lazım takımın.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşçi ve emekçi dostu takımım. İlk yarı 2-0 ken sabah işe gideceğim diye söverek yattım. Sabah kalktım 3-2. Ben uyuyayım diye ilk yarıyı 2-0 geride kapatıp üzülmeyeyim diye 3-2 yapan takımdır Beşiktaşk.

Beşiktaş bu sene gene ızdırap olucak takımın bırak günü gününe uymaması artık maç içinde bile ne yapacağı belli değil Sarpsborg lu oyuncular kazma olmasaydı dünkü maç 20 dk da 5-0 olabilirdi 20 den sonra bizimkiler oynamaya başladı ama bu sefer bizimkilerin kazmalığı tuttu müsait pozisyonları harcadılar Lens geldiğinden beri ilk defa işe yaradı 2 sık gol attı şimdilik bu maçı kurtardılar ama Karius tam bir saatli bomba ne zaman patlayacağı belli değil yediği iki golde faciaydı.

Artık pazar günü de maçı aldık mı karabulutlar dağılır. En çok da gençlerimiz Umut veriyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pişman değilim
nerede bir mazlum varsa gidip yanında durdum
pişman değilim
çok yangınlar saldılar ömrüme çok dayak yedim
pişman değilim
arzusu hilafına dokunmadım hiçbir kadına
pişman değilim
Beşiktaş''ın şampiyon olamadığı yıllarda büyüdüm
pişman değilim
büyümek bir kuşun kanadına yürümekti yürüdüm
pişman değilim
dostuma düşmanıma hiç tereddüt etmedim
pişman değilim
ben istemediğim yaşta göstermediğim kadarım
pişman değilim
geçmişim mi geleceğim geleceğim mi geçmişim
pişman değilim
1997
NEVZAT ÇELİK

181809 dosyayı görüntüle

Son Salzburg maçının ikinci yarısı oyuncular da ki futbol iştahı beni umutlandırdı. Gençlik aşısı tuttu gibi. Oğuzhan, Karius ve Necip sıkıntı, Özellikle necip ve oğuzhan bu gün oynamamalı.

• Beğen
Bir Beşiktaşlı olarak Caner ve Necip'in takımdan atılmaları gerektiğini ve sokakta topla temas etmelerinin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum

Hocam Beşiktaş taraftarı Necip ten ne istiyor anlamadım çocuğa çık oyna diyorlar çıkıyor otur diyorlar oturuyor hiç sesini çıkarmadan işini yapıyor kimseye atarlanmıyor elinden ne geliyorsa yapıyor her takıma böyle bir iki tane oyuncu şart takım için kendisini parçalayacak adamlardır bu tip adamlar asıl bir ay parası yatmadı diye yalandan sakatlanan futbolculara bakmak lazım bu kulubün sahibi Necip gibi oyunculardır Tolgay gibiler değil

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Yaptıkları hatalar çok fazla. O yüzden bu kadar tepki alıyorlar.

Kimse kusura bakmasın ama necip in bitmez tükenmez kredisi var takımda bunu bende anlamıyorum ama caner bir an evvel yollanmalı dünyanın parasını alıyor, üstüne bizi kanser ediyor. O değil de var olmasa cüneyt bizim penaltıyı yemişti.

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
@el_Aksa_1903 Caner konusuna katılıyorum Caner en formda olduğu dönemde bile bize acayip goller yedirdi yedirme se bile savunma da yaptığı hatalarla rakipleri pozisyonlara soktu hiç Necip kadar tepki çekmedi bu sene Şenol hoca da çok formsuz takım futbol oynamıyor takım 1 gol atıyor hoca takımı geri çekiyor bizim oyuncular zaten sakarlar mangası illa bir hata yapıp gol yiyorlar dünkü maçta da vida gidip arkası dönük olan Eren e çarpıp penaltı yaptı ama hakemler görmedi o yüzden bizimkiler futbol oynamayı düşünmediği sürece bu sene hiç bir halt yapamazlar

• Beğen
Caner dün yakacaktı takımı. Bu ilk değil, biz yaptığı gereksiz boş hamleler ve kritik pas hataları ile deliye dönerken, Şenol hoca Caner e nasıl katlanabiliyor. Vida ve Necip pimi çekilmiş el bombası gibi. Top kendi yarı sahamız da kaldığı sürece defans da panik başlıyor, buna acil çözüm bulunmalı, yoksa bu defans ile işimiz çok zor. Hücum da rakibi sıkıntıya sokacak ne kanat ne de forvetimiz var, orta sahamız da etkisiz olunca, topu çok çabuk yarı sahamıza taşıyabiliyorlar.

Caner tüm maç boyunca hep bu hareketleri yaptı. Hep isyankar. Topu atsan beğenmiyor, atmasan yine beğenmiyor. Kendi de ne istediğini bilmiyor. Onun el kol hareketlerini görmekten sıkıldık artık. Adam gibi ya bırak git bitsin yada çık adam gibi topunu oyna

Geri