Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beyaz Trek Fx 7.3'üm (2011)

Öncelikle hayırlı olsun. Emin ol çok güzel bir tur bisikleti. Standard donanıma falan takma kafanı. 7.5 alsaydın bu seferde keşke 7.7 alabilsem derdin. Sonuçta bu işin sonu yok. Bisikletini sevmeye bak. Ne kadar çok seversen o kadar zevk alırsın bu spordan

• Beğen
Tepkiler: Fahrettin Kılıç
Scudo
Gayet güzel bir bisiklet bence. Çok asil duruyor.Zamanla yükseltirsin donanımlarınıda. Hayırlı olsun. Kazasız belasız bol pedallamalar. :)

• Beğen
@Fahrettin Kılıç

SPD pedal ve ayakkabi konusunu simdiden dikkate alin derim. SPD guvenli ve dengeli surus icin de gerekli. Eger bir baslarsaniz ben bu platform pedallari nasil kullanmisim diyeceksiniz. SPD'ye gecen herkes soyler bunu.

• Beğen
@Hakan Saç

teşekkürler. Ben de çok araştırdım almadan önce...

aslında daha henüz donanım ne kadar fark ettirir pek anlayabilmiş değilim. mesela 10küsür yıl önce bianchi aspid bisikletim vardı, vites geçişlerinin bundan farkı yoktu. fren olayı da keza. Bu biraz da özelleşmekle de ilişkili. bakalıım zaman ne getirecek.

@hakano

aslında başlangıçta çok çirkin geldi pedallar bisiklete göre, nasıl böyle bir ekipman verdiler diye düşündüm. ama ayağı alttan kavrayışı memnuın etti. SPD daha da iyidir eminim. araştırmaya başlayacağım...

@MUSTAFA AKTAŞ

pardon 2011 modelmiş başlıkta yazıyormuş.
ağırlığı nedir acaba.
birde daha önce sormuştum. lastikler en kalın ne takılabilir acaba.

• Beğen
@Fahrettin Kılıç

Fark bu donanımların daha uzun ömürlü ve performanslı olması. 10 yıl önce kullandığınız bisikleti de bunla nesnel olarak kıyaslamanız zor. Kullandıkça farkı daha iyi anlarsınız.

Hayırlı olsun.Şehir bisikletiyle güzel bir başlangıç yapmışsınız.Güle güle kullanın...

• Beğen
@Fahrettin Kılıç

sensörü nereye isterseniz takabilirsiniz. merkeze uzaklığın önemi yok çünkü teker merkezde de, ortada da, en dıştada aynı frekansta döner ve sensörle mıknatıs aynı sayıda birbirini görür. önemli olan teker dış çapını (wheel size) km.saatine doğru ölçüde kaydetmeniz (milimetrik bir şekilde). zira her tetiklemede o mesafe kadar yol almış olursunuz. ;)

@Fahrettin Kılıç

hayır, daha doğru sonuç almazsınız. arabaların hız göstergeleri hız kontrolünü sağlamak ve ayağı gazdan çektirmek için normalden daha hızlı gösterir. (100 km/saat'de 6-8 km kadar). yani siz 40'la gittiğinizi görürken gerçek süratiniz 36-37'dir. En doğru kıyaslamayı bir gps/navigasyon cihazıyla yapabilirsiniz. ;)

Uzatmadan, hayırlı olsun, keyifli sürüşler....

• Beğen
Gayet güzel ve unutulmamalı ki; Trek başlangıç seviyelerinde bile kadro açılarını bozmayan bir firma, Bontager firmasıda onlara ait... Ürünleride güzel... İyi yapmışsınız bence, iyi günlerde kullanın derim.keyifle......

• Beğen
merhabalar bende bisikletci olmaya adayım:D trek fx 7.3 almayı düşünüyorum...Fahrettin bey bisikleti bu fiyata ve ekipmanlarla nereden aldınız? peşin mi aldınız? bir kaç firmadan fiyat aldım ama bu kadar indirim yapmadılar...tşkler...

çok güzel bir bisiklet hayırlı olsun güle güle kullanın.

Kadro ve maşa özellikle çok hoşuma gitti :) Bol pedallamalar :)

Hiçte bile. Sönük değil. Çok asil bir bisiklet. Çok da tutulan bir model bu. Hayırlı olsun. Şanslısınız. :) Kazasız, belasız bol pedallamalar... :)

[Güle güle kullanın be n de amortisörlü olanından alacağım gelecek ay.

Geri