Scudo Sports

Beylikdüzü

Geçmiş olsun ciddi birşey yok inşallah
Çok teşekkürler. Kaldırıma düştü işaret parmağını kırdı.
Hayır adam nasıl birşeyse baltalimanı kemik hastanesinin dibinde parmağını kırıyor, ben olsam en veteriner dahi olmayan yerde başıma gelir

Scudo
Seyda ile de muhabbet etmiştik, benğ bugün sahilden sarıyer tarafına doğru gitmeyi için başka bir arkadaşımla yola çıktık, baltalimanı hastanesine 60mt kala kaza geçirip araçla dönmek zorunda kaldı benden ondan sonra sarıyer yapmadan döndüm. Toplam 94 km falan ortalama hız 19 civarı eğer katılmak beraber pedallayalım derseniz güzergahta falan revize yapalım beraber
Geçmiş olsun çok, ciddi bir şey yoktur inşallah.

Mesajda yazdım ama yazayım yine de; 40 lara okeyim, biraz kondisyonu toplarsam katlanır tabiki. Çok sefer beşiktaş - avcılar , sarayburnu - avcılar yapmışlığım var. Kaç km bilmiyorum ama şuanki kondisyonla yapabilirim aynı mesafeyi. Telegram kullanıyorsanız bi grup ayarlayın, oradan haberleşelim 👍🏻

Geçmiş olsun çok, ciddi bir şey yoktur inşallah.

Mesajda yazdım ama yazayım yine de; 40 lara okeyim, biraz kondisyonu toplarsam katlanır tabiki. Çok sefer beşiktaş - avcılar , sarayburnu - avcılar yapmışlığım var. Kaç km bilmiyorum ama şuanki kondisyonla yapabilirim aynı mesafeyi. Telegram kullanıyorsanız bi grup ayarlayın, oradan haberleşelim 👍🏻
Grup olayı güzel olur bana uyar bebek tarafına gidiş dönüş. Ordanda esenyurt tarafına dönmektw heyecanlandırdı bak şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Pazar gününü bir parmak kırarak atlattık diyorsunuz yani. Bende gelseydin o uğursuzluk ile 3500 lira cezayı da yiyerek günü kapatırdık sanırım. :D

Selamlar.Bu çarşamba günü müsait olanlarla +100 km bir tur yapsak nasıl olur? Rotayı çoğunluğun fikrine göre belirleriz.Kilitli pedalsız 18-20 ortalama yapıyordum şehir dışı sürüşlerimde.Geçtiğimiz hafta da kilitli pedala geçtim.17-23 ortalama tutturanlara ayak uydurabilirim.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Pazar gününü bir parmak kırarak atlattık diyorsunuz yani. Bende gelseydin o uğursuzluk ile 3500 lira cezayı da yiyerek günü kapatırdık sanırım. :D
Lisansınız varsa yemezsiniz aslında :)

Selamlar.Bu çarşamba günü müsait olanlarla +100 km bir tur yapsak nasıl olur? Rotayı çoğunluğun fikrine göre belirleriz.Kilitli pedalsız 18-20 ortalama yapıyordum şehir dışı sürüşlerimde.Geçtiğimiz hafta da kilitli pedala geçtim.17-23 ortalama tutturanlara ayak uydurabilirim.
Çok geç farkettim ya ☹️ dün ruble değiştirdim, denemek için biraz yol yaptım ( 30 km kadar ) erken faretseydim olabilirdi aslında. Başka zaman artık

İyi sabahlar ismim ümit beylikdüzü'ndeyim, 15 20 ortalama sürerim diye düşünüyorum :) Gurup varsa kayılmak isterim.

Selam arkadaşlar grup var mı ? Ben yakın zamanda riverside 100 aldım 2- 3 gündür beyilkdüzü içinde turluyorum . Grup varsa katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Merhaba bende dereağzında oturuyom. Buralada turluyorum isteyen varsa grup vesayre olabilir. Çocuk olduğuma bakmayın :)

Bu yıl başında Sancaktepe'ye taşındım, ortam Beylikdüzü gibi değil kıymetini bilin. Şimdiki aklım olsa bisikletin tepesinden inmezmişim diyorum, insan elindekini kaybedince anlıyor değerini gerçekten :)

• Beğen
@Umur Bora Haramidere yokuşunda 07:00-09:00 arasında santim santim işe gitmeye çalışmaktan iyidir yine de :komik:

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
@Umur Bora Haramidere yokuşunda 07:00-09:00 arasında santim santim işe gitmeye çalışmaktan iyidir yine de :komik:

Deve bagirtan da iyidir. Lakin bunlar bizim için güzel bir antrenman oluyor aslında. Yokuş çıkabilmek için yokuş çıkmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Bu yıl başında Sancaktepe'ye taşındım, ortam Beylikdüzü gibi değil kıymetini bilin. Şimdiki aklım olsa bisikletin tepesinden inmezmişim diyorum, insan elindekini kaybedince anlıyor değerini gerçekten :)
Aynısını Ankara'da duymuştum. İyi zamanımda 17 dakikada 5km yol yapıyordum.

Abi ben Dereağzı'da oturup Mermerciler'de çalışıyordum, o yüzden pek bilemeyeceğim bahsettiğin kısımları. Ama ortamlarda çok anlatmışım demek ki birilerinin ahı tuttu muhtemelen, şu an Sancaktepe - Mermerciler arası git-gel şeklinde takılıyorum :)

Abi ben Dereağzı'da oturup Mermerciler'de çalışıyordum, o yüzden pek bilemeyeceğim bahsettiğin kısımları. Ama ortamlarda çok anlatmışım demek ki birilerinin ahı tuttu muhtemelen, şu an Sancaktepe - Mermerciler arası git-gel şeklinde takılıyorum :)
Ben de mermercilerde çalışıyorum. Yürüme 10 dk sürüyor işe gitmem, kırmızı ışığa takılırsam 11-12 dk oluyor:) diye anlatıyordum sağ solda, anlatmayayım artık:)

@Umur Bora İş yeri Beylikdüzü'nde. Ve sen Beylikdüzü'nde otururken Sancaktepe'ye taşınıyosun... Bilemiyorum Altan, bilemiyorum. Hayat zor.

@Seyda Ünlü Ben onu arkadaş işi şehir içinde olan bir Beylikdüzü'lüdür ve her sabah 2 saat debriyaj pedalıyla uzun zaman geçiriyordur diye yazmıştım. Beylikdüzü'nden şehir içindeki işine E-5'ten bisikletle gelip giden bir ademoğlu varsa o adamı direkt Türkiye bisiklet takımının koçu yapmak lazım gelir zaten :komik:

Son düzenleme:
  • Beğen
@Umur Bora İş yeri Beylikdüzü'nde. Ve sen Beylikdüzü'nde otururken Sancaktepe'ye taşınıyosun... Bilemiyorum Altan, bilemiyorum. Hayat zor.

@Seyda Ünlü Ben onu arkadaş işi şehir içinde olan bir Beylikdüzü'lüdür ve her sabah 2 saat debriyaj pedalıyla uzun zaman geçiriyordur diye yazmıştım. Beylikdüzü'nden şehir içindeki işine E-5'ten bisikletle gidip giden bir ademoğlu varsa o adamı direkt Türkiye bisiklet takımının koçu yapmak lazım gelir zaten :komik:

yani ben neredeye her gün şişli-bağcılar yapıyorum. rotada e5 ve basın ekpreste var :)

@srdrmrs Sabahları Halıcıoğlu yokuşunu, akşamları Ayvansaray, Merter-Ömür ve E-5'ten ayrıldıktan sonra eve varana kadar yine hafif yokuş çıkıyosun. Doğru anladım di mi?

Everesting yapan kişinin sen olduğunu hatırlayınca parçalar oturdu. Analar ne yiğitler doğuruyor. Helal :ssrtcbya: :ssrtcbya: :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Geri