Scudo Sports

Beylikdüzü

Arkada kalanlar bekleniyor mu yoksa sen sağ ben selamet turumu.

Scudo
@DarthApex
Mesela bu akşam 20:00 da meydan dan yola cıkılıcak Dilerseniz Facebookta Beylikdüzü Bisiklet Grubu olarak aratabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: DarthApex
@FoldingRider Bisikletimi yeni değiştirdim, ekipmanım saat 8 den sonra çıkmak için yeterli değil maalesef.Katılmaya özen göstereceğim teşekkürler.

@FoldingRider

Rota bilgisi ve genel olarak sürüş hakkında bilgi verebilir misin?

@trainspotting35

Bu turlara genelde geride kalmayacak, seçmece kişiler katılıyor. Ama yine de geride kalan olursa da belli noktalarda bekleniyor.

Böle köy yollarından 30 ort ve üstü giden hiç yok mu yav? Çatalca, Akalan vs.

@undefined dediğim gibi ekipmanımı toplar isem yakın zamanda bayramda belki halledebilirim ali express ten sparişlerim var ışık çanta vs kaskı alırsam eğer gelicem

• Beğen
Tepkiler: JaguarXLS
@trainspotting35
Kabul :D Çakıl'a da bekleriz.

Ovayenice 3. kategori, Çakıl 4. kategori tırmanış bilginiz olsun. ?

Yarın oradayım. :D

Bekar ve öğrencisiniz galiba. Ben yarın işteyim. Akşamda hanım, çocuk sahilde. ?

Kesinlikle :harika: Doğru bildiniz.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Evet. Gerçekten güzel bir yokuş. Öğlen o taraflara bir keşif sürüşü yapmak istedim. Biraz yorgundum. Yarın hepsini çıkacağım.

Dosyalar

• 1565014733588.png
    1565014733588.png
    353,8 KB · Okunma: 40
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Beylikdüzü'nden şöyle Silivri'ye doğru gidilebilecek şöyle güzel yerler var mıdır arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz? Haritanın sol tarafına daha hiç gitmedim bisikletle, o yüzden bilmiyorum.. ???

YOl bisikleti mi tur mu?

@Aazam

Bir kere E-5 üzerinden Silivri sahile gidip gelmiştim tur bisikleti ile. Silivri sahil güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
merhabalar , ben foruma yeni katıldım bisiklet turlarınız olursa katılmak isterim.

karantina günleri bittikten sonra beylikdüzü’nde gurup arıyorum amatör yol bisikleti kullanıcısıyım. Foruma yeni kayıt oldum umarım beylikdüzü’nde aktif kullanıcılar vardır:)

• Beğen
Tepkiler: gokhanmzrkc
@Yağız_520 Beylikdüzü Kırlangıç var bildiğim en aktif yol bisikleti grubu. (link)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri