Daha öncede dediğim gibi bir ara buluşalım.
Anladığım kadarıyla burda olanlar herhangi bir grupla sürmeyenler kendisi takılanlar gibi geldi bana Tıpkı ben
Vaay .. Karadenize sahili olan ormanlımı orası. 200 km vardır Beylikdüzünden. Güzel kamp da yapılır orada. İştah açıcı fotoğraf. İnceğiz göletini görsem yeter başlangıç için. Benim çektiğim video. Buraya gittiniz mi ?
110 km git gel Ormanlı. İnceğiz tarafına çok gittik her pazar antreman güzergahımızda bir aralar. Çatalca çıkışından sonra yol çok darlaşıyor onun için bu aralar gitmiyoruz.
@trainspotting35
Ben 3 havalimanı yoluna kadar gidiyorum oradan daha yukarı çıkmıyorum şuanda çok soğuk o taraflar ve çamur oluyor. 1 ay sonra oralara da gideriz artık.
@omermurataydin
Yok öyle bişey Part2
Beylikdüzü bisiklet grubu Beylikdüzü İznik turunda kocaeli köyünde mola zamanından bir kare
Her cuma beylikdüzü gürpınar veya büyükçekmece gölünee gidiş geliş turu olmakta gelmek isterseniz facebook ve instagramda beylikdüzü bisiklet grubu diye aratın i
İnstagramda takip ediyorum grubu sanırım watsap grubuna dahil olmak lazım.
Kırlangıç grubunuda takip ediyorum.Watsap watsap grubundayım ama henüz katılım yapamadım denk gelemedik.
@omermurataydin
Kırlangıç sanırım performans turu yapıyor eğer güzel performans turu isterseniz tavsiye ederim onları keyifli turları oluyor.
bbg yani beylikdüzü bisiklet grubu ise keyif turu yapıyor. Düşük ortalama ile kamp günübirlik turlar vs yapılıyor. İki gruba da katılın derim
@Yagizz2
Pazar günleri daha düşük ortalamalı turlarımız oluyor. Ayrıca 2. ekibimizi açtık artık 23 ortalamalı çatalca, göl arkası, selimpaşa turları vs de yapılıyor. İsteyenler performans ekibine de katılabiliyor.