Scudo Sports

Beylikdüzü

@hgercek
havalar ısınsın yine başlarlar kalabalık ve saat 20:00 dan sonra bisiklet yasak demeye

Scudo
BBK lı arkadaşlarım ile dün turda konuştum. En büyük sıkıntı saat 20:00 den sonra bisiklet yolu yasak anonsu olduğunu en azından 20:00 dan öncede bisiklet yolunun yayalara yasak olduğuna dair anons yapılması gerektiğini ilettim. Hatta Hasan Akgün le boy boy poz vermeye benzemez bu işler hadi yaptırın diye de gazı verdim bakalım beklemedeyim. Dediğim gibi olursa en azından o saatten önce gezerken aklı kıtların bisiklet yolu yassag gardaş söylemlerinden kurtuluruz. Gürpınar yolundaki mavi saçma banketler kaldırılıyor yerine demir banketler gelmiş büyük ihtimalle bisiklet yoluna araba park edilmesi derdinden tamamen kurtulacağız gibi.

• Beğen
Tepkiler: galen
@trainspotting35
ben o park yerini tutturaymayanların çoğuna spd ile cızzıh atıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35

Şu konu her gündeme geldiğinde kendime hakim olamıyorum, aklım mantığım beynim almıyor.

1. Asıl sorulması ve sorgulanması gereken 20:00 dan sonra bisiklet yolundan giden trenin ne işi var ?
2. Bisiklet yolunun her iki başlangıç noktasına 20:00 dan sonra bisikletli giremez tabelasını asmazlarsa ben o yola girerim ! ? Anons mu ? Duymadım ! Bilmiyordum ( Yurtdışından bir bisikletli gelse kahkalarla güler halimize bisiklet yolu var bisiklet sürmek yasak sebep insan yoğunluğu ama tren gidiyor yoldan ! )
3. Bisiklet yoluna bir çözüm bulunamıyorsa bize alternatif bir yol sunmak zorunda.
4. 20:00 dan sonra bisiklet sürmek yasak ise neden 20:00 dan sonra bisiklet kiralamaya izin veriliyor ?
5. Büyükçekmece Belediyesinden hiçbir halt olmaz çok net ( Amacım siyasi bir söylem veya partizanlık yapmak değil ne yazık ki bu böyle ki kendimde şuan yönetimde olan partiye mensubum öz eleştiri gibi düşünün )
6.
( DK 1:40 )

Halbuki ne güzel konumumuz var gölün etrafına komple yürüyüş ve bisiklet yolu yapsalarda hepimiz rahat etsek...
İzmiri bu konuda çok takdir ediyor ve imreniyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Turkiye`nin en buyuk sorunu nufus sorunu. Bu ulke bu nufusu kaldirmiyor. Milyonlarca issiz gucsuz bos beles insan insan yetmiyormus gibi bir de 5 milyon suriyeliyi sardilar basimiza.

Dostum gol kenarina bisiklet yolu guzel olurdu ama su basar orayi be :D

• Beğen
Tepkiler: budak şener
@Yagizz2

Dediginiz gibi, bugun hava biraz guzeldi Eminone dondu park. Nefret ediyorum istanbul`un bu bos beles kalabaligindan.

Merhaba herkese forumda yeni Beylikdüzünde eskiyim :) en hareketli bölüm Beylikdüzüne ait sanırım etkinlik olursa arada haberimiz olsun :)

Buyrun Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü müzün strava grubuna girin etkinliklerimizden haberdar olun.

(link)

Pazar (21 Temmuz) sabah 6.30'da tur bisikleti ile Beylikdüzü - Çatalca İnceğiz turu yapacağım katılmak isteyen arkadaşları beklerim.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Akşamları beylikduzunde takılan var mı? (Tur bisikleti)

BBK turu var akşam.

Onu biliyorum ama saatler uymuyor bana namaz vakitlerinden dolayi.

@trainspotting35
Hangi gunler hangi saatte nerelere gidiyorsunuz

Salı perşembe akşam 20.00 da selimpaşa.

Ne tur ekipmanlar zorunlu kask disinda
@trainspotting35

Ön, arka ışık. İç lastik. Kask. Pompa olmasada olur illaki birinde vardır.

BBG turu oluyor her cuma akşamı 20:00 da Meydandan kalkışlı

@FoldingRider Başlangıç yeri konumunu atarmısınız avcılar da oturuyorum bu akşam gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: JaguarXLS
Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü olarak her Salı ve Perşembe akşamı saat 20.00'de Beylikdüzü Meydanı'nda buluşup Çatalca veya Eminönü antrenmanı yapıyoruz. Ortalamamız 30km/h ve üzerinde oluyor. Performansı uygun arkadaşları bekleriz.

Geri