halil olum o ne len....
cok harika olmus,
cagrı okadar 'kadrom kadrom' nerede dıye feryat edıyordu ama bence bekledıgıne degmıs cok muhtesem olmus yahu..
halil bu yanı ne yapsa en ıyısını yapar
uff halil abi,çağrı abi bunlar ne böyle yaharikalar!!!ikiz gibi olmuş bisikletleriniz isminiz yazmasa anlamıcaktımkardeş kardeş dolaşırsınız artıkgüle güle kullanın...
halil ve cağrı gercekten cok güzel bir calışma olmuş gözlerimi alamıyorum kadrolardan ellerinize sağlık sonunda bombayı patlattınız bu kadar beklemeye değmiş
Güzel insanlar yüreklerinize,ince ve narin düşüncelerinize ve yaratıcı emeklerinizwe saglık.İnanılmaz güzel olmuş.Kendi adıma yapılanı ben çok beğendim.
'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği güm de gelecek.'''
Kankalara da ancak bu yakışırdı. Süper yapmışsınız.
Halil'cim ellerine sağlık. Tabi Çağrı ve sen beraber, güzel , iyi, neşeli günlerinizde binersiniz.
Siz ikiniz zaten sanki bir ikiz gibisiniz. İkizlerde illede yüz görünüşleri birbirine benzer diye bir kural yok. Sizler yaptığınız işler, hal ve hareketlerinizle, birbirinden ayrılmaz ikizsiniz. Şimdide bisikletleriniz ikiz olmuş.
Bir ara bisikletler bitmeden, hayal meyal görmüştüm. Ama bu kadar güzel olacaklarını tahmin etmemiştim.
Çok güzel olmuş. Güle güle binin.
Makineler enfes.ellerinize yüreklerinize sağlık.Bisikletforum.com un da bu vesile ile tanıtımındaki emeklerinizi de ayrıca kutluyorum.Sizler gerçekten bu platforma çok şey kattınız....