Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BF Special Racing Machines

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
:eek: halil olum o ne len....:eek:
cok harika olmus, ;)
cagrı okadar 'kadrom kadrom' nerede dıye feryat edıyordu ama bence bekledıgıne degmıs cok muhtesem olmus yahu..
halil bu yanı ne yapsa en ıyısını yapar;)

hayırlı olsun...:);)

Scudo
:eek: :eek: :eek:

Şimdi bir sürü "bisikletforum"lu arkadaşım,abilerim kızacaklar ama...

"Bir sigara yaktım ve 10 dakikadır büyütüp bakıyorum detaylarına...:p"

Gerçekten verilen emeğe,harcanan paraya ve o kadar beklenen süreye değmiş..."BF SRM" ler acayip güzel olmuşlar...
Güle güle kullanın:D:D:D

hayırlı olsun çok güzel airbrush oldukça güzel

uff halil abi,çağrı abi bunlar ne böyle ya:eek:harikalar!!!ikiz gibi olmuş bisikletleriniz isminiz yazmasa anlamıcaktım:Dkardeş kardeş dolaşırsınız artık:)güle güle kullanın...

halil ve cağrı gercekten cok güzel bir calışma olmuş gözlerimi alamıyorum kadrolardan ellerinize sağlık sonunda bombayı patlattınız bu kadar beklemeye değmiş

• Beğen
Tepkiler: sare
Güzel insanlar yüreklerinize,ince ve narin düşüncelerinize ve yaratıcı emeklerinizwe saglık.İnanılmaz güzel olmuş.Kendi adıma yapılanı ben çok beğendim.

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği güm de gelecek.'''

Kankalara da ancak bu yakışırdı. Süper yapmışsınız.
Halil'cim ellerine sağlık. Tabi Çağrı ve sen beraber, güzel , iyi, neşeli günlerinizde binersiniz.
Siz ikiniz zaten sanki bir ikiz gibisiniz. İkizlerde illede yüz görünüşleri birbirine benzer diye bir kural yok. Sizler yaptığınız işler, hal ve hareketlerinizle, birbirinden ayrılmaz ikizsiniz. Şimdide bisikletleriniz ikiz olmuş.:D

Bir ara bisikletler bitmeden, hayal meyal görmüştüm. Ama bu kadar güzel olacaklarını tahmin etmemiştim.
Çok güzel olmuş. Güle güle binin.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
hayata harika 2 makina daha gelmiş.
bisiklet nüfusu artıyor.
çoğu kişinin rüsayı gibi olmuş makinalar.2 side çok güzel güle güle kullanın.

gerçekten çok güzel olmuşlar.ellerinize saglık.iyi sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: sare
halil ve çağrı yeni bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun.... güle güle kullanın kazasız belasız

Halilcim ve Çağrıcım ikinize hayırlı uğurlu olsun uzun uğraşlar sonun da bitirdiniz kazasız belasız kullanın görüşmek üzere

Tasarım ve uygulama çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Yarışlarda başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
BU arada İyi kötü uzun kısa dar geniş iniş çıkış tepe çukur Kazasız belasız yolculuklar dilerim

farklı ve orjinal bisikletler olmuş..hayırlı olsun kazasız belasız............... :rolleyes:

Abilerim/Arkadaşlarım hepinize güzel sözleriniz için tek tek teşekkür ederim... :)

Makineler enfes.ellerinize yüreklerinize sağlık.Bisikletforum.com un da bu vesile ile tanıtımındaki emeklerinizi de ayrıca kutluyorum.Sizler gerçekten bu platforma çok şey kattınız....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri