Scudo Sports

Bianchi slr 200

Simdi arkadaslar yanlis anlamayin cok bilmislik falan yapmiyorum da hani ben birazda isin icinde oldugum icin alunun karbondan daha dayanikli ve saglam oldugunu idda ediyorum nasil ve neden yapildigini biliyorum youtube deki videodavideoda satilan bi urun kotulenmez sadece reklam o

Scudo
2015 modeli alınır mi sizce bahsettikleriniz hep eski modelleri

Bendede slr 200 var ama ben bisikletten çok anlamıyordum sırf hoşuma gitti diye aldım doğrusunu söylemek gerikse ☺☺☺Ama gerçekten şekil

Arkadaşlar önerirmisiniz ? Bu arada boyum 1.68 civarında ve 14 yaşındayım bunu sürebilirmiyim ? Daha önceden salcano efes 26d sürmüştüm yaklaşık 3 yıl kadar.

1200 e 2016 modeli var üstündeki parçalar kötü ama alıcam galiba bunu :D

İlk defa bir yol bisikletim olacak biraz araştırma yaptım ekonomik olarak en iyi seçenek bu bisiklet gibi gözüküyor.Aktif olarak kullanacağım parkur yokuşlu bisikletin ağırlığına dikkat ettim 8 kg civarı gözüküyor bu iyi mi kötü mü eğimde beni zorlar mı ve ben zinciri atan bisikletlerle büyüdüm cahilce olacak ama bu tür şeyler yaşarmıyım teşekkürler

2016 model slr 200 alınır mı beni üzer mi? ne dersiniz?

@Sagzeus Slr 200 aşırı başlangıç seviyesi gibi gözüküyor satıcıya slr 200 ile gittim carraro 062 ile çıktım biraz daha yukarı seviyelere çıkmanızda fayda var bianchi ile arası iyi olmayan çok kişi var bende arkadaşlara kulak verdim

@Sagzeus 2014 modellerinden görürsen al abi sora var bu yenilerde market bisikletlerine takılanlardan var :DD

@yns2ylmz 062 çok güzel bisiklet ama fiyatı da baya güzel benim bütçemi aşıyor. Ben en fazla 1500 lira ayırabilirim bisiklete tabi iyi bir model önerirseniz biraz daha katabilirim. Peki slr 400 nasıl, bir de neden bianchi bu kadar kötüleniyor merak ediyorum. Bisikletin tipi çok hoşuma gitti. Tabi donanım da önemli ama ben öyle çoo profesyonel düşünmüyorum benim için zırt pırt arıza çıkarmasın yeter. Teşekkürler...

@Aldora Road Team
sora bildiğim kadarıyla o kadar kötü bir seviye değil kardeşim. Yanlış biliyor olabilirim tabi.

@Aldora Road Team

Market bisikletine takılanlardan var derken ? bu kadar küçümsediğinize göre ya hiç bilginiz yok yada dura-ace kullanıyorsunuz!

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
bianchi iyidir ama ben carraro 022yi tavsiye ederim sana ya da internetten alabileceksen merlincycles adlı bir site var merlin markalı bisikletler üretiyolar 1600e sora sevisyesinde bisikletleri var gümrüğe takılsa bile en fazla 1800e gelir o da muhteşem bi fiyat bence tavsiye ederim gir bak yok dersen carraro iyi
Edit: 1600e sora değil tiagra varmış tabi daha iyi

@efecan200 internet olayına benim için biraz belirsizliklerle dolu ama öneriniz için teşekkür ederim araştırıp bakıcam. Kafama yatarsa alabilirim tabi.

@Sagzeus
Tek seçeneğiniz yol bisikleti mi bence önce bi hybrid 1500e kralını alırsınız ve rahat edersiniz en önemlisi

@Sagzeus Merlincycles.com 'daki tiagralı model vergi ve kargo ile 2300 lira'ya yakın maal oluyor.Maalesef 1800 gibi bir rakam söz konusu değil.

@hlksnrr
Aa kargo var demi sepete eklemeden bakınca böyle oluyo ama yine de ülkemiz piyasasından iyidir

@efecan200 Evet hocam maalesef sadece kargosu 284 lira ve böyle büyük ve UPS ile gelen bir kargonun gümrüğe takılmaması mümkün değil ve gümrük vergisi 1692 lira 'nın %18'i oda 304 lira yapıyor.Sadece kargo ve gümrüğü yaklaşık 600 lira yapsada yine iyi fiyat ama keşke herşey dahil 1800 olsa.

Şeytan diyo çek git şu ingiltereye almanyaya

@hlksnrr
@efecan200
Kargo ve vergi masraflarıyla epey pahalıya geliyor yine tabi Türkiye'ye kıyasla ucuz olabilir ben kendi bütçem açısından diyorum. Benim için en iyisi carraro 022 ve bianchi slr 400 mü diyorsunuz yani? Hibrit yol bisikleti de ihtiyacımı her türlü karşılar ama yol bisikletine heves ettik bi kere napalım içimde uhte kalmasın :)

@Sagzeus Hocam siz en fazla çıkabileceğiniz rakamı net olarak belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışayım.Sizin bütçe olarak son kararınız nedir?

Geri