Merhaba, bu bisiklet ile bugun tanistim ve cok begendim. Tourney set gayet makul tepkiler ile vites gecisleri yapiyor. Noname frenlere sahip fakat bu aksam caddebostan sahilde aniden bastiran yagmurda yerler yas iken frenleri iyice test ettim ve cok iyi fren performansi var [marka frenler ile kiyaslandiginda]
Uzerinde; pedallar, shimano yazili kadro koruyucu ve ayaklik [ayaklik 6061 aluiminyum pahali bisey] ile montajli olarak 1650 tl ye aldim.
btwin triban 500 2000tl ; vites ve fren seti noname.
Aralarinda 400 tl lik fark var ve ne oldugu belli olmayan donanima sahip. slr200 tourney setli oldugu icin tribani eledim ama bir yandan bagaj delikleri ile karbon masaya veda etmis oldum.
Mosso cavalier700 tourneyli olani 1700tl.
Kron rc1000 tourneyli 1700 tl
kaynak izi silme ve butun halatlarin kadrodan gecmesi meselesinde kron ile mosso daha avantajli gorunuyor fakat renkleri cocuk bisikleti gibi cafcafli. kalin profil jantlara sahip ve 200 tl daha pahali olusu beni vazgecirdi.
Bianchi slr 200 ise, parlak kaliteli boyanmis sari bir renge sahip. alninda Meshur Bianchi logosu, sade tasarimi ve jantlardaki minik italyan bayragi renkleri ile gozume daha cok hitap etti. Selei bi tik digerlerinden ustunmus oyle diyorlar,onu zamanla anlicaz. ucuz fiyatli yol bisikleti arayip kararsiz kalanlara bianchi slr200 u tavsiye ederim. Yok begenmem dandik mandik diyen arkadaslar bir ust sinif modellere biraz daha para vererek sahip olabilirler, herkese bol gezmeler dilerim.