Scudo Sports

Bianchi slr 200

@Sagzeus
uhte acıya dönüşmesin diye söylüyorum daha önceki tecrübelerinizi bilmem ama bence bi düşünün şehir içinde 70 basmaya niyetiniz yoksa fitness bi bisiklet yeterli olur sonuçta bunlar da atik aletler

Scudo
1500 hocam 50 lira 100 lira fark önemli değil bu dolaylarda istiyorum.

@hlksnrr abi ben oraya gülücük koydum değilmi bu kadar ciddiye alınacak bir konu değil yani siz hayırdır ya sürekli cevap sürekli bir şey yazma hırsı falan bu kadar kasmayın kendinizi ya

@hlksnrr bu arada ben soraya laf etmedim yeni modellerin üstündeki donanıma laf ettim

@Aldora Road Team

Hayırdır falan derken sen kendini ne zannediyorsun ? bir şeyden anlamayan liseli olduğun belli.

@hlksnrr siz anlatın o vakit o değerli zihniniz böyle boş giderlerle dolmuş ahlaktan ise kendi payınıza nasiplenememişsiniz çok yazık

@Aldora Road Team

Senin gibi birşeyden anlamayan gereksiz konuşan ergenler yüzünden bu forum kirleniyor.Bir şey bilmediğin gibi terbiyesizsin defol git başka yerde trollük yap.Seninle uğraşacak gereksiz vaktim yok.

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
@hlksnrr o zaman uğraşmamanı tavsiye ederim benim gibi boş ergenler ile madem çok olgunsun olayları buraya taşıma yeri geldiğinde beni sen idare edeceksin her zaman ise ben seni idare edeceğim yaptığımız bir hataydı lakin bosu bosuna kalpler kırılıyor ne gereği vardı

@Sagzeus Hocam sizin bütçeye yakın SLR400 ve Sedona 610 gibi modeller var.Bana kalırsa Sedona daha güzel renklere ve daha kaliteli görünen kadroya sahip.

@hlksnrr
Çok teşekkür ederim. En geç bir hafta içinde alıcam buraya yazarım değerlendirmemi başkaları da nasiplensin :) tabi değişik önerilere açığım zamanım var.

@Sagzeus

(link)

Hocam birde triban 500 var bununda en büyük artısı bagaj deliklerine sahip olması ve bagaj takılabilmesi.Ayrıca fiyatıda uygun.

@Sagzeus başlangıç seviyesi iseniz sora idealdir.Slr200 değilde bir üstü yani dediğiniz gibi 400 iyi gider vites yerine göre farksız yerine göre iyi buna grupset olarak bakarsanız bunun içine frenlerde girer benim de kısa sürede öğrendiğim olmazsa olmaz olan jantlar ucuz olunca kötü sonuç doğurabilir bende Slr 200 ile koydum hedefi ancak biraz bilgi edindikten sonra değişti fikrim.Size kolay gelsin bu bisiklet seçimi araba seçiminden bile daha zor birşey ancak estetikte önemli siz baktığınızda görünüşüyle sizi mutlu etmeli iyi forumlar

slr 200 aldım 1 ay falan oldu 500km falan yaptım rengi ve marka değeri için aldım üzerinde tourney sistem var sesli ve oransal olarak zorlayıcı bir sistem hız konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz yarış bisikletlerinin aynakolunun 2. yaprağı 34 veya 36 diş iken burada 39 . Başka bir grupsete geçme ihtimali de zor, çünkü göbeklerin ve kolların değişmesi gerekiyor uyumlu deil mevcut eski teknoloji sistem ile buda çok maliyetli oluyor frenler biraz sert onlarında daha kaliteli olanları ile değişmesi gerekebilir kullanıcıya kalmış birşey tabiki. Lastikler iyi xlc marka sele borusu gidon ve boğaz var bunlar iyi. Maşanın alüminyum olması kadro hafifliği geometrisi ve modeli tam bir yarış bisikleti. Eğer upgrade yapmak isterseniz tek tek yapmanız mümkün değil ilk önce vites kollarını satın alarak başlayın fakat kol setleri en kötü 250 TL den başladığı için bu da başka bir sıkıntı , daha sonra kaset rubleye uygun bir arka göbek sonra 8-9-10 lu bir kaset ruble sonra arka aktarıcı 8-9-10'a uygun belki ince bir zincir hollowtech aynakol göbeği 2 li sistem aynakol ve aktarıcısı olmak üzere değiştirmek gerekiyor kısacası tam bir grupset + göbekler olarak :)

Merhaba, bu bisiklet ile bugun tanistim ve cok begendim. Tourney set gayet makul tepkiler ile vites gecisleri yapiyor. Noname frenlere sahip fakat bu aksam caddebostan sahilde aniden bastiran yagmurda yerler yas iken frenleri iyice test ettim ve cok iyi fren performansi var [marka frenler ile kiyaslandiginda]
Uzerinde; pedallar, shimano yazili kadro koruyucu ve ayaklik [ayaklik 6061 aluiminyum pahali bisey] ile montajli olarak 1650 tl ye aldim.

btwin triban 500 2000tl ; vites ve fren seti noname.
Aralarinda 400 tl lik fark var ve ne oldugu belli olmayan donanima sahip. slr200 tourney setli oldugu icin tribani eledim ama bir yandan bagaj delikleri ile karbon masaya veda etmis oldum.
Mosso cavalier700 tourneyli olani 1700tl.
Kron rc1000 tourneyli 1700 tl
kaynak izi silme ve butun halatlarin kadrodan gecmesi meselesinde kron ile mosso daha avantajli gorunuyor fakat renkleri cocuk bisikleti gibi cafcafli. kalin profil jantlara sahip ve 200 tl daha pahali olusu beni vazgecirdi.
Bianchi slr 200 ise, parlak kaliteli boyanmis sari bir renge sahip. alninda Meshur Bianchi logosu, sade tasarimi ve jantlardaki minik italyan bayragi renkleri ile gozume daha cok hitap etti. Selei bi tik digerlerinden ustunmus oyle diyorlar,onu zamanla anlicaz. ucuz fiyatli yol bisikleti arayip kararsiz kalanlara bianchi slr200 u tavsiye ederim. Yok begenmem dandik mandik diyen arkadaslar bir ust sinif modellere biraz daha para vererek sahip olabilirler, herkese bol gezmeler dilerim.

@Wberlin
Öncelikle hayırlı olsun. Yanlış anlamayın ama bisiklet tecrübeniz ya da bisiklet donanımı bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin. Noname dediğiniz marka microshift ve kötü bir marka değildir. Keza Rublesi de sunrace olup en azından mtb için sram ve shimano' dan kat kat ucuzdur. Kendim slx ruble yerine sunrace' in rublesine geçtim hatta.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

@Wberlin sizin o noname dediğiniz ne olduğu belli olmayan Microshift R8'dir. Firma bunu Claris ve Sora arasında sınıflandırmıştır. Fiyat performans olarak eline su dökecek set ben tanımıyorum. 2.500 km kullandım bu seti. 1 kere şikayetim olmadı.

insan simdimi soyler :) saka bir yana , forumun konularinin totaline bakin shimano shimano diye syfalar dolusu konusuluyo , microshift bugun claris sora ayarinda oldu ne hikmetse. dedigim gibi dostlar kirmizi disinda renk secenegi yoku ve 400 tl gibi bi fark vardi. Dechatlonda satilan seyler heryerde karsima cikiyor kizilay dagitmis gibi.
Bianchi benim icime sindi. Buyuk markalarin hegemonyasi bariz ortadayken digerlerine no name demek cok abes kacmasa gerek. Eger Noname Degilse forumda markalar basliklarina btwin ve microshift diye ana basliklar acilabilir. insanlar faydalanabilir.
cayda cira meselesi biraz abartili olmus ,full karbon veya 105 li degil sonucta. lastik derseniz eger o sarf malzemesi degisiyor eskidikce. karbon masasindan feragat ettigimide yazmistim, o da fiyat olarak konmus ortaya ikisini kafa kafaya kiyaslamadik heralde.

@Wberlin Türkiye' de yol bisikletlerinin en azından %60' ında shimano kullanılıyor. Tabi forumda shimano konuşulacak. Microshift' in birçok serisi var. Bisikleti almadan düzgünce araştırmak sizin sorumluluğunuzda. Diğerlerine noname demek abes. Şimdi forumdan çıkıp microshift diye arama yapın. Sitede yol setlerine girip Arsis 11 serisine bakın. Sonra tövbe edersiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Simdiden tovbe ettim sagolun:) bahsettigimiz alet vites geciriyo keza tourney de oyle ucuza aldik iste degistimeyiz bozulana kadar. aslinda bu aletler bukadar para etmez ama malum kur mesesi..
Tekrar soylemek istiyorum yer gok shimano sram falan fistik diye inlerken, giris seviyesi bisiklet almis bir adam yere goge sigdirilamayan markalarin disinda bir alete noname der, gommeyin simdi beni :)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Geri