mehmet gülmez
Aktif Üye
- Tepki
- 44
- Bisiklet
- Bianchi
Merhaba arkadaşlar. Havaların ısınmasıyla tekrardan bisiklet arayışı içerisine girdim. İlk olarak ustamın dükkanına gittim. Önceki Bianchi S 1000 i ondan almıştım. Boyum 1.90 ve düz yolda kullandığımdan kadrosu ufak ve son hızı yetersiz geliyordu. O yüzden ustama 28 veya 29 jant ve kadrosu daha uygun bisiklet sordum. Tabi fiyatta da limitim 850-900. Bianchi Touring i gösterdi. Çok şık ve hem de istediğim gibi amortisörsüzdü. Fiyatı 990 peşinde yüzde 10 indirim yapıyor. İnternette 800-820 tl civarı.
(link)
Sonra biraz daha araştırıken aynı sitede Claud Butler marka bisiklet gördüm. Salcanonun ihraç markasıymış. O da amortisörsüz ancak 18 vites. Fiyatı bana uygun geldi. İndirimde 659 tl
(link)
Bugün de bisikletçileri gezerken Sedona nın 300 modelini gördüm. Cidden bu aralarında en şık ve güzeliydi. Önde amortisör var ama kaliteli ve yoracağa benzemiyor. Ayrıca kilitlenebiliyor. 21 vites tüm aksamı kalite kokuyor. 2015 model olduğu için 950 ye indirimde peşinde 900 olu dedi.
(link)
Şimdi kafam tamamen karışık nasıl yapsam hangisine baksam diğeri kafamı karıştırıyor.
(link)
Sonra biraz daha araştırıken aynı sitede Claud Butler marka bisiklet gördüm. Salcanonun ihraç markasıymış. O da amortisörsüz ancak 18 vites. Fiyatı bana uygun geldi. İndirimde 659 tl
(link)
Bugün de bisikletçileri gezerken Sedona nın 300 modelini gördüm. Cidden bu aralarında en şık ve güzeliydi. Önde amortisör var ama kaliteli ve yoracağa benzemiyor. Ayrıca kilitlenebiliyor. 21 vites tüm aksamı kalite kokuyor. 2015 model olduğu için 950 ye indirimde peşinde 900 olu dedi.
(link)
Şimdi kafam tamamen karışık nasıl yapsam hangisine baksam diğeri kafamı karıştırıyor.