Bence hiç birşey mutlak iyi yada mutlak kötü değildir. Bir zamanlar AMD işlemciler popüler olmuştu. Herkes "Intel alınır mı" diyordu. İşte bu da aynı buna benziyor. Oysa ki aralarında ne fiyat olarak, ne kalite olarak fark yok, bilgisayarcı da staj yaparken yaptığım testlere göre! Profesyonel bisikletçiler arasında şehir efsanesi gibi olmuş artık. "Bianchi alınır mı" diyorlar. Fiyatı uçukmuş. Ama siz gidip süpermarketlerden 500 liralık bilgisayarı 1000 liraya alıyorsunuz. Yada 2 liralık 4'lü paket pili gidip 10 liraya alıyorsunuz. Ben de aynı şekilde alınır mı diyorum ama bir yandan da hak veriyorum. Pahalıya almak seçenekle uğraşmaktan ve zaman kaybından insanı kurtarıyor. Hazır eve detarjan almışken, saatin pili de bitmişti. Onu aradan çıkartalım hesabı. Örneğin daha yeni; birisi Trek 3900'ten çok şikayet etmiş forumda, adam bisiklete binmekten soğumuş. Trek dünya lideri değil mi bisiklet konusunda? Sadece marka değil model de çok şeyi değiştirir. Herkesin rahat ettiği farklı standartlar vardır. Mesela kime sorsanız, "V-Fren' mi disk fren mi" diye çoğu insan disk fren der. Ama ben dünyanın en zengin insanı da olsam V-Fren alırım. Çünkü hem tamir etmesini biliyorum, hem daha hafif, hem de sistemi daha basit ve anlaşılır. Bir de Bianchi tahmin ediyorum ki Türkiye'nin heryerinde bayiisi olan tek bisiklet firması. Ortalama olarak her iki ilçeden birinde Bianchi servisi bulunur. Yani demek istediğim markanın ve fiyatın herhangi bir önemi yok. Bir ürün için ne fiyat söylerseniz söyleyin, her zaman daha düşük bir fiyat vardır. İşte Bianchi'nin fiyatları da normal olduğundan dolayı göze batıyor.