Scudo Sports

Bike-Components

@alfisti benimki " PTT İşyerine Sevk Edildi " Yazdı. Vay be geldiği günün ertesi gümrükten çıktı iş yerine sevk edildi. Şaşkınım :)

Son düzenleme:
Scudo
P_20190802_133313_vHDR_Auto.jpg

16 temmuzda verdigim siparis bu gun elime ulasti. Mutlu son.. :)

• Muhteşem
Tepkiler: mazot
15 ekim'de kargoya verilen paketim 15 gun bekledikten sonra bugun TR ye yonlendirildi. Bu da kayitlara gecsin diye buraya da yazayim dedim. Ha geldi gelicek derken daha yenice almanyadan cikiyor paket :(:(

Screenshot_2019-10-30 DHL Sendungsverfolgung.png

Benim siparişim Almanya'dan ciktiktan 2 ay sonra elime ulaştı. 1.5 ay bekledikten sonra siparişi iptal etmiştim. Dürüst davranıp olması gerektiği gibi aldığım ürünlerin ücretini ödemek için mail attım ancak, sadece PayPal ile Veya swift ile ödeme yapabileceğimi söylediler. Kredi kartı ile çekim yapmıyorlar iade durumunda bilginiz olsun. Swift ücreti ziraat bankasında 15 dolar. PayPal ise TR de yasak. Epeyce zor duruma düşürdüler, defalarca meramımı anlatmak için mail attım. Epeyce de ısrar ettiler ödeme yöntemi konusunda. En sonunda halden anlayan bir müşteri temsilcisi ile sorunumuzu çözdük yaklaşık 15 kez maillestikten sonra.

@Mustaac bilgilendirme icin tesekkurler. Ben zaten iade degil yenisini gondermelerini istemeyi dusunuyordum ?

Daha öncede bahsetmiştim bu sitelerdeki gördüğünüz hiç bir ürün ellerinde yok aslında.Siz sipariş verdiğiniz andan itibaren tedarikçisi kim ise o ürünü oradan stoklardan çekiyorlar.
Sonra size yolluyorlar.Stok bilgileri de tedarikçinin stok bilgileridir.Geçen sene bayağı ürünü kendi mağazalarına giderek almış olduğumuzdan dolayı biliyorum.Yani ürün geç geliyor ise tedarikçi firmadan gelmesinde sıkıntı olmasından kaynaklı birazda.Acayip derece de de yalancılar bunu da yaşadık gördük.O yüzden siparişlerde beklemek zorundasınız.Bazen elinde olursa ertesi gün kargo işlemleri başlıyor.O da sizin kısmetiniz artık.Saygılar...

bike-components üzerinden maşa satın almayı düşünüyorum
alışverişlerde %18 gümrüğe ek %20 ötv de ödeniyor mu?

bike-components üzerinden maşa satın almayı düşünüyorum
alışverişlerde %18 gümrüğe ek %20 ötv de ödeniyor mu?
1500 Euro altı siparişlerde sadece %18 gümrük vergisi 5-15 lira arasında bir gümrüğe sunum bedeli ödersiniz.

1500 Euro altı siparişlerde sadece %18 gümrük vergisi 5-15 lira arasında bir gümrüğe sunum bedeli ödersiniz.
amazon.com bütün bisiklet parçalarına %20 ötv çıkartıyor o yüzden merak ettim

ben hep kullanıyorum çok da memnunum. Özellikle price match ile internette bulduğunuz herhangi bir siteyle aynı fiyatı vermelerinden çok istifade ettim.
o siparişi 1.5-2 ayda gelen arkadaş, yazın bir ara yapılan herşey free shpping kampanyasındna yararlanmıştır. Ben de 10 euroluk birşey aldım shipping ödemedim ama acaip geç geldi. Normal 19 euro kargo verdiğiniz siparişler cayır cayır geliyor sorunsuz.
bir full bisiklet almadım, onun dışında aklınıza ne gelirse aldım valla.

Bildiğim kadarı ile shimano markasına ait bütün ürünler yasaklı buraya yollamıyorlar. Dolayısı ile eskisi gibi esprisi kalmıyor.

Bildiğim kadarı ile shimano markasına ait bütün ürünler yasaklı buraya yollamıyorlar. Dolayısı ile eskisi gibi esprisi kalmıyor.

Bunu merak ediyordum ben de, niçin Shimano markalarının gönderimi Türkiye'ye kapalı? Distribütör engellemesi mi, yoksa başka bir sebep mi? Bir bilginiz var mı?

Bunu merak ediyordum ben de, niçin Shimano markalarının gönderimi Türkiye'ye kapalı? Distribütör engellemesi mi, yoksa başka bir sebep mi? Bir bilginiz var mı?
Distribütör haklarını korumak için Shimano'nun bu sene başlattığı bir uygulama.

• Beğen
Shimano ürünlerini merlincycles yada wiggle.com’dan alabilirsiniz.

• Beğen
Dediğiniz gibi merlin ve wiggle dışında yollamıyorlar. Distribütör hakalarını korumak için yollamıyorlar , burada da 3 katına satmaya çalıyorlar.

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanlara 2 adet sorum olacak.
1) Örneğin kredi kartı ile 100 euroluk ürün aldık. Kredi kartına 100 Euro mu yansır? (Yoksa Kredi Kartı ile aldığımız için daha yüksek bedelle mi ödeme yaparız)
2) Paket gönderimi yaptıklarından sonra kaç günde elimizde olur?

@eren konu hangi kart ile ödeme yapacaksınız? Normalde TL'ye çevriliyor ve daha yüksek bir kurdan hesaplanıyor. Manasını çözemedim ama durum böyle. 2 hafta içinde de ürün elinizde olur bi aksilik çıkmazsa.

Merhaba Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanlara 2 adet sorum olacak.
1) Örneğin kredi kartı ile 100 euroluk ürün aldık. Kredi kartına 100 Euro mu yansır? (Yoksa Kredi Kartı ile aldığımız için daha yüksek bedelle mi ödeme yaparız)
2) Paket gönderimi yaptıklarından sonra kaç günde elimizde olur?
1-Ne aldıysan o yansır.
2- onlar çabuk hızlı gönderiyor ama Türkiye’de PTT teslimat yaptığı için, işler uzuyor. Daha doğrusu PTT nin insafına kalmış....

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Gümrük vergisini ürünleri teslim alırken PTT ye mi ödüyoruz yoksa DHL e EFT mi yapıyoruz?

Geri