adilmusazafer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 238
- İsim
- Adil Musa ZAFER
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Çok mantıklı olur, ben o hatayi yapıp iade istedim.@Mustaac bilgilendirme icin tesekkurler. Ben zaten iade degil yenisini gondermelerini istemeyi dusunuyordum ?
1500 Euro altı siparişlerde sadece %18 gümrük vergisi 5-15 lira arasında bir gümrüğe sunum bedeli ödersiniz.bike-components üzerinden maşa satın almayı düşünüyorum
alışverişlerde %18 gümrüğe ek %20 ötv de ödeniyor mu?
amazon.com bütün bisiklet parçalarına %20 ötv çıkartıyor o yüzden merak ettim1500 Euro altı siparişlerde sadece %18 gümrük vergisi 5-15 lira arasında bir gümrüğe sunum bedeli ödersiniz.
Bildiğim kadarı ile shimano markasına ait bütün ürünler yasaklı buraya yollamıyorlar. Dolayısı ile eskisi gibi esprisi kalmıyor.
Distribütör haklarını korumak için Shimano'nun bu sene başlattığı bir uygulama.Bunu merak ediyordum ben de, niçin Shimano markalarının gönderimi Türkiye'ye kapalı? Distribütör engellemesi mi, yoksa başka bir sebep mi? Bir bilginiz var mı?
1-Ne aldıysan o yansır.Merhaba Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanlara 2 adet sorum olacak.
1) Örneğin kredi kartı ile 100 euroluk ürün aldık. Kredi kartına 100 Euro mu yansır? (Yoksa Kredi Kartı ile aldığımız için daha yüksek bedelle mi ödeme yaparız)
2) Paket gönderimi yaptıklarından sonra kaç günde elimizde olur?