Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike-Components

Gümrük vergisini ürünleri teslim alırken PTT ye mi ödüyoruz yoksa DHL e EFT mi yapıyoruz?
DHL ile geliyorsa gümrük parasını dhl ye havale yapıyorsunuz diye hatırlıyorum eğer sistem değişmedi ise.

• Beğen
Tepkiler: uguer
Scudo
Yakın zamanda buradan alışveriş yapan oldu mu acaba, garmin modelleri yurt dışı sitelerinde burada bulabildim.

Amazon US’de Garmin Edge 1030 Plus bundle 580$, bu sitede 483€. Kargo vergi ile birlikte çok uygun görünüyor. Alışveriş yapmadım, bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Amazon US’de Garmin Edge 1030 Plus bundle 580$, bu sitede 483€. Kargo vergi ile birlikte çok uygun görünüyor. Alışveriş yapmadım, bilgim yok.
evet fiyat olarak bana da uygun geldi garminler diğer sitelere göre. Uzun zamandır alışveriş yapan da olmamış sanırım.

Yakın zamanda buradan alışveriş yapan oldu mu acaba, garmin modelleri yurt dışı sitelerinde burada bulabildim.
evet fiyat olarak bana da uygun geldi garminler diğer sitelere göre. Uzun zamandır alışveriş yapan da olmamış sanırım.
Almanyanin en güvenilir sitesi, almanyada bisiklet magzalari da o siteden alisveris yapiyor. onagöre siz düsünün

01.21 de bir alışverişim oldu bu siteden. 10 gün civarında paket elime ulaştı. Yurtiçi siteden alışveriş yapar gibi gayet basit ve güvenilir.

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Geri