(link) Burası olabilir büyük ihtimal.İngilizce bir site vardı .Nasıl bike fit yapılacağını gösteren ve ölçüleri nasıl alacağınızı videolu bir şekilde anlatan.
Bilen hatırlayan benzer bir site bulan linkini atarsa çok makbule geçer.
(link) Burası olabilir büyük ihtimal.
@Tolga Özdemir Videolu kısım YouTube sayfalarında var.
Hocam bu fit olayı aslında çok önemli , açık söyleyim ben fiti dışarda verimli yapılabileceğine en azından Türkiye de inanmıyorum. Bu uygulama bence daha verimli . Pedala basma açınız bile diz açınızı ve sırtınızı ciddi etkiliyor. Sele değişimi yaptım aynı ölçülerde takmama rağmen fit değişti. Bu kadar sürekli değişime maruz bi olay tek ya da bir kaç fit ile olmaz bu nedenle program iyi çünkü sürüş stiliniz değiştiğinde ekipman değiştiğinde, esnekliğiniz arttığında, gibi değişmesi olası bir çok şey olduğunda bir daha fit edebilirsiniz. Özetle özellikle ülkemiz şartlarında fiyat performans fiti diyebilirim.@BirLebowski Pazar günü 100km'lik bir turdan döndüm ve felaket bir ense ağrısı vuku buldu. Suçluyu aradım ama bulamadım ve yanlış fit olduğunu düşündüm. Bu sabah farkettim ki sele vidam gevşemiş ve en dibe kaymış. Bundan ötürü reach uzaklığım yaklaşık 3cm kadar uzamış. Şimdilik fit olayından vazgeçtim fakat kısa vadede uzun turlarda ağrılar oluşursa bu ürüne yatırım yapmak iyi olacak gibi duruyor.
TT bar kullanımında bisiklete oturma şekli falan değişiyor, en iyi pozisyonu bulmakBen bike fit yaptırdım ve bisikleti bu ölçülerde kullanıyorum. Şimdi tt bar takmak istiyorum. Bu tt bar ı takarsam yeniden bike fit yaptırmak gerekir mı acaba?
Nerede?Merhaba Arkadaşlar;
2 gün sonra ilk kez bike fit yaptıracağım.
Tecrübelerimi sizinle de paylaşırım.