Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike fit yaptırmak

Bu bikefittin ne kadara yapılıyor

Scudo
uygulamayı satın aldım. Tripod um olmadığı İçin tam ayar yapamadım, ucuz bi tripod ile doğru açı ile iyi bi bike fit elde edilebilir görünüyor. Referans aldığınız ayar noktasından cm bazlı değişikliklerin diğer referans noktalarına etkisini görebiliyorsunuz . Hafta sonu daha detaylı çalışma yapacağım ,

İngilizce bir site vardı .Nasıl bike fit yapılacağını gösteren ve ölçüleri nasıl alacağınızı videolu bir şekilde anlatan.
Bilen hatırlayan benzer bir site bulan linkini atarsa çok makbule geçer.

İngilizce bir site vardı .Nasıl bike fit yapılacağını gösteren ve ölçüleri nasıl alacağınızı videolu bir şekilde anlatan.
Bilen hatırlayan benzer bir site bulan linkini atarsa çok makbule geçer.
(link) Burası olabilir büyük ihtimal.

Son düzenleme:
@BirLebowski Merhaba haftasonu detaylı bir çalışma yapmak istediğinizden bahsetmişsiniz. Uygulamanın önerileri doğrultusunda yaptığınız bir değişiklik oldu mu? İşe yarıyor ise ben de satın alıp evde bu işi kendim çözmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
ben memnun kaldım sele ayarlarım kal bağlantı noktam pedala basma açım hepsini düzenledim. Tripod şart yalnız olmadan tam yakalayamadım . Tek eksik kal açı ayarları onu da sadece kal fit yaptıracağım bi yerde.
Aslında yazılımcı arkadaşlar varsa bu uygulamayı power metre ile entegre edip çok daha iyi sonuç veren bi hale getirebiliriz .

@BirLebowski Pazar günü 100km'lik bir turdan döndüm ve felaket bir ense ağrısı vuku buldu. Suçluyu aradım ama bulamadım ve yanlış fit olduğunu düşündüm. Bu sabah farkettim ki sele vidam gevşemiş ve en dibe kaymış. Bundan ötürü reach uzaklığım yaklaşık 3cm kadar uzamış. Şimdilik fit olayından vazgeçtim fakat kısa vadede uzun turlarda ağrılar oluşursa bu ürüne yatırım yapmak iyi olacak gibi duruyor.

@BirLebowski Pazar günü 100km'lik bir turdan döndüm ve felaket bir ense ağrısı vuku buldu. Suçluyu aradım ama bulamadım ve yanlış fit olduğunu düşündüm. Bu sabah farkettim ki sele vidam gevşemiş ve en dibe kaymış. Bundan ötürü reach uzaklığım yaklaşık 3cm kadar uzamış. Şimdilik fit olayından vazgeçtim fakat kısa vadede uzun turlarda ağrılar oluşursa bu ürüne yatırım yapmak iyi olacak gibi duruyor.
Hocam bu fit olayı aslında çok önemli , açık söyleyim ben fiti dışarda verimli yapılabileceğine en azından Türkiye de inanmıyorum. Bu uygulama bence daha verimli . Pedala basma açınız bile diz açınızı ve sırtınızı ciddi etkiliyor. Sele değişimi yaptım aynı ölçülerde takmama rağmen fit değişti. Bu kadar sürekli değişime maruz bi olay tek ya da bir kaç fit ile olmaz bu nedenle program iyi çünkü sürüş stiliniz değiştiğinde ekipman değiştiğinde, esnekliğiniz arttığında, gibi değişmesi olası bir çok şey olduğunda bir daha fit edebilirsiniz. Özetle özellikle ülkemiz şartlarında fiyat performans fiti diyebilirim.
Burdan tekrar sesleniyorum yazılımcı arkadaşlara gelin yerli ve milli fit programımızı yazalım , sadece yazılım ile çözülüyor iş, :)

Ben bike fit yaptırdım ve bisikleti bu ölçülerde kullanıyorum. Şimdi tt bar takmak istiyorum. Bu tt bar ı takarsam yeniden bike fit yaptırmak gerekir mı acaba?

Ben bike fit yaptırdım ve bisikleti bu ölçülerde kullanıyorum. Şimdi tt bar takmak istiyorum. Bu tt bar ı takarsam yeniden bike fit yaptırmak gerekir mı acaba?
TT bar kullanımında bisiklete oturma şekli falan değişiyor, en iyi pozisyonu bulmak
için muhtemelen yeniden yaptırmanız gerekecektir.

Istanbu'da House of Bike disinda bike fit yapacak firma ariyorum. Tavsiyesi olan var mi? Tesekkurler.

Ankara'da nereler bike fit yapıyor acaba?

teşekkürler.

Geri