bayırniyazi
Aktif Üye
- Tepki
- 148
- İsim
- ...
Neden hemen geri adım atıyorsunuz? Bir şey söylediniz, arkasında durun. Geçerli argumanlarla destekleyin fikrinizi. Egan Bernal'den bahsedin mesela. Forum zorbalığına pabuç bırakmayın.Ben kaldırırım abim, kusura bakmayın. Sadece fikir belirtmek istemiştim.
yazdım sildim, siz de düşüncelerimi dile getirmişsiniz. burda çok genç arkadaşlar var, fikirlerini özgürce söylemeye çekinen, toplum olarak bir farklı görüşü hemen ötekileştirip ayırıyoruz gruptan. arkadaşımızın fikri bu ama belki biz sabırla doğruları gösterirsek fikri değişecek ve bu konu da öğrenme süreçleri gelişecek.Neden hemen geri adım atıyorsunuz? Bir şey söylediniz, arkasında durun. Geçerli argumanlarla destekleyin fikrinizi. Egan Bernal'den bahsedin mesela. Forum zorbalığına pabuç bırakmayın.
Haa, fikrim yok, zikrim var diyorsanız foruma bir daha yazmazsınız, olur biter.
Bu kısmı anlayamadım ben. Sırt ağrısı, bacak kısalığı tama bike fit ile bunun ortaya çıkacağı da tamam ama bike fit yapılması ya da yapılmamasının bununla alakası ne anlayamadım?Egan Bernal'in sırt ağrılarının bir bacağının kısa olması yüzünden olduğu, bike fit yapılmış olsa bunun mutlaka ortaya çıkacağı konuşuluyor.
Bu programın android versiyonu yokmuş galiba. Google Play'de eşdeğeri bi uygulama var mı ?Bike fit haram mı diye sorayım ben de
şaka bi yana bu konuda evde kendi fitimi belli açılarda uygulama desteği ile yapıyorum. Bike fit konusu oldukça önemli ama anladığım kadarı ile sabit bir ölçüden ziyade belli aralıklarda doğru açılarda kalabiliyorsun. Yani sele ayarların tek bir nokta değil belli bir aralıkta sana doğru diz bilek kol açı aralıklarını sağlıyor. Zaten bisiklet üzerinde de bazen sele de geriye yada öne hareket ediyoruz. SAbit kalmıyoruz .
Daha önce de tavsiye etmiştim yine ediyorum; değişen esneklikleriniz , değişen ekipmanlarınız vb durumlarda yeniden fit yaptırmak gerekiyor . Bu nedenle hem maliyet uygun hem de devamlı fit yapabileceğiniz bu uygulamayı tavsiye ediyorum.
(link)
265441 dosyayı görüntüle
Öner Bisiklet'in bike fit hizmeti vermeye başlayacağını okumuştum. Durumları nedir bilmiyorum. Arayıp bir sorun derim.Merhaba,
Konuya daha basitleştirilmiş bir bike fit yaklaşımı ile katılmak isterim. Bisiklet üzerinde daha konforlu ve eziyet çekmeden uzun sürüşler gerçekleştirmek için bike fit yaptırmanın önemine sanırım hepimiz hem fikiriz. Bununla birlikte bike fit yaptırmak isteyenlerin çoğunluğu profesyonel ve genç (kendini her daim genç hisseden) bisikletçiler oluşturmakta. Bunun yanında çok daha amatör yaklaşımda olanlar ise konu hakkında bilgisi olmasına rağmen zaman ve yer nedeni ile konuyu askıya almakta. Kendi açımdan sele yüksekliği, sele ayarı, kal ayarı gibi daha basit düzeyde ayarların yapılıp, sürüşlerde sağlık ve konforu artıracak bu tip temel ayarların yapıldığı mekan veya uzman kişilere nasıl ulaşabileceği hakkında özellikle benim gibi Ankara'lılara tavsiye ve öneri vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, arayıp sorarım.Öner Bisiklet'in bike fit hizmeti vermeye başlayacağını okumuştum. Durumları nedir bilmiyorum. Arayıp bir sorun derim.
Bilmiyorum yok sanırımBu programın android versiyonu yokmuş galiba. Google Play'de eşdeğeri bi uygulama var mı ?
Selamlar herkese, bu işte çalışmaya başladığımdan beri bu başlığa girerim ve en doğru geri bildirimi almaya çalışırım. Her türlü sorunuzu direkt birinci ağızdan yanıtlamak için bir mesaj bırakıyorum ben de bu başlığa.
Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim. Akıldaki soru işaretlerini kaldırarak sizin için en doğru kararı vermenizde önemli bir rol oynamak beni çok mutlu edecektir.
Saygılar ve sevgiler
Merhaba Barış bey bende Bike fit yaptırmak için İzmir Aktif Pedal ile görüştüm Haziran ayında bana dönüş yapacaklarını söylediler beraber gün ve saati belirleyeceğiz. Ben Nazillide ikamet ediyorum sadece İzmir'e getirebilirim bisikletimi umarım faydalı olur ve umarım kadrom bana büyük değildir. Merida s/m beden kadromla alakalı böyle bir şüphe söz konusu şu anda belki siz gelirsiniz ve şimdiden tanışmışlığımız başlamış olur hızlı sonuca ulaşırız ...Selamlar herkese, bu işte çalışmaya başladığımdan beri bu başlığa girerim ve en doğru geri bildirimi almaya çalışırım. Her türlü sorunuzu direkt birinci ağızdan yanıtlamak için bir mesaj bırakıyorum ben de bu başlığa.
Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim. Akıldaki soru işaretlerini kaldırarak sizin için en doğru kararı vermenizde önemli bir rol oynamak beni çok mutlu edecektir.
Saygılar ve sevgiler