Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

Scudo
@mühendis Yok yok. Artık rahatladın :) hadi hayırlı olsun ! Artık Bayram sonrası alırsın ürünü :)
Saygılarımla.

Şimdi tekrar görüntüledim Arnavutköy'e geçmiş görünüyor kargo, hadi artık gel de rahat rahat gidelim turumuza :)

ya benim kide arnautkoyde de yarına yetişmezsse bayram sonuna mı kalır? bayramda beklerse 10 gün 5 gün bekleme süresinin geçermi ?

@Aerocycle Benim Ankara'ya geçti bu sabah itibariyle ve dağıtımda şu anda. Umuyorum bir an önce sevkiyatı yapılır kargonuzun, bayramdan sonraya kalması can sıkıcı olabilir. Bir aramanızda fayda var Ankara Dağıtım Merkezi'ni belki dağıtımdadır ama sitede güncelleme yapmamışlardır.

Bide benim kargoda ismi murat yerine mert olarak girmişler bike discountta yazdım değiştirin kargoyu vermezlr dedim ama bi gelişme yok başınıza böle bişey geldimi sizin daha önce

Arkadaşlar merhaba 3-4 gün önce benim bir alışverişim oldu . Bana verilen takip nosu şu şekilde
432451120620

DHL post'ta çıkışı görünüyor
Bunu PTT sayfasında baktığımda da hatalı barkod diyor . Tr ye geldiğinde nasıl takip etti edebilirim.?

@celikeren DHL postta DHL'in sayfasına girdiğinizde, sonu DE ile biten bir numara daha görmeniz gerekiyor, DHL'den PTT'ye geçiş yaptığı an o kodu görmeye başlıyorsunuz, o kodla takip edebilirsiniz.

@Anonim

Desteğiniz için teşekkürler ederim ancak bulamadım bir türlü [emoji849]

@celikeren eren biraz beklemen lazim malzeme daha uluslarasi kargo isleme merkezine girmemis daha almanyada . Almanyada cikis gumrugune girdigi gibi sana baska barkod vercekler.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
@Aerocycle

Anlıyorum , çok teşekkür ederim . O halde beklemeye devam ediyorum

9 Eylül'de kargolanan ürün halen elime ulaşmadı maalesef. EE000320897JE takip numaralı ürün yurtdışına sevk edilmiş görünüyor ama bir türlü Türkiye'ye giriş yapmadı.

@ceycey84 yurtdisinda kargo merkezindedir ayda 2 kere belli tarihlerde sevk edilioyor. Beklemeniz lazim.

@mühendis
Hayırlısı artık :)

Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz bugün tr'nin kredi notu düşürüldü, önümüzdeki hafta itibariyle kurlarda artış olacağı neredeyse kesin, yurtdışı alışverişlerinizde elinizi ne kadar çabuk tutarsanız o kadar iyi :)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@mühendis gelir gelir merak etme bizim ptt biraz yavaş bu aralar sanırım. Yakında geçer bizimkiler sissteme

@ozansefer İstanbul da diyor :) çok sevindim :)

2 gündür İstanbul da hareket yok :)

evetttt 28 günde işlem tamam.Biraz önce ürün gelmiştir arkadaşlar...

Geri