@Aerocycle Benim Ankara'ya geçti bu sabah itibariyle ve dağıtımda şu anda. Umuyorum bir an önce sevkiyatı yapılır kargonuzun, bayramdan sonraya kalması can sıkıcı olabilir. Bir aramanızda fayda var Ankara Dağıtım Merkezi'ni belki dağıtımdadır ama sitede güncelleme yapmamışlardır.
Bide benim kargoda ismi murat yerine mert olarak girmişler bike discountta yazdım değiştirin kargoyu vermezlr dedim ama bi gelişme yok başınıza böle bişey geldimi sizin daha önce
@celikeren DHL postta DHL'in sayfasına girdiğinizde, sonu DE ile biten bir numara daha görmeniz gerekiyor, DHL'den PTT'ye geçiş yaptığı an o kodu görmeye başlıyorsunuz, o kodla takip edebilirsiniz.
@celikeren eren biraz beklemen lazim malzeme daha uluslarasi kargo isleme merkezine girmemis daha almanyada . Almanyada cikis gumrugune girdigi gibi sana baska barkod vercekler.
9 Eylül'de kargolanan ürün halen elime ulaşmadı maalesef. EE000320897JE takip numaralı ürün yurtdışına sevk edilmiş görünüyor ama bir türlü Türkiye'ye giriş yapmadı.
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz bugün tr'nin kredi notu düşürüldü, önümüzdeki hafta itibariyle kurlarda artış olacağı neredeyse kesin, yurtdışı alışverişlerinizde elinizi ne kadar çabuk tutarsanız o kadar iyi