Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

teşekkurler yardımlarınız ıcın.yani bike24 den 1800euro ya tcr advanced1 ultegra alıyoruz.bır de ''vat document'' verıyorlarsa vergıyı ıade alıyoruz.TR nın yarı fıyatına gelır bısıklet becerebılırsem:).tekrar tesekurler.

Scudo
@bayırniyazi

Bike24'ün Dresden'deki dükkanından iki kere ürün aldım. İnternetten sipariş verdim. Dükkan'a sevk ettiler. Gidip dükkandan aldım. VAT document vermiyorlar. Sadece fatura veriyorlar. Siz faturayı gümrükte kaşeletiyorsunuz, ayrıca gümrükçü bir evrak daha dolduruyor. Hepsini Bike24'e postalıyorsunuz. Onlar size KDV'yi iade ediyorlar.

@clubber benim için çok değerli bilgiler,paylaşımınız için teşekkur ederım bu arada vergı ıadesi kaç gun suruyor?

İlk defa bu siteden sipariş verdim de facebook'tan sordum ne zaman gönderilir diye onlar da önce kredi kartı doğrulama maili alacaksınız sonra göndericez dediler. Kredi kartı fotoğrafı galan isterlerse ben sanalkarttan ödeme yapmıştım nasıl olacak ben anlamadım kabul ederler mi acaba sanalkart ekranının görüntüsünü göndersem. Gerçi doğrulama nasıl oluyor bilmiyorum eski mesajlarda fotoğraf istediklerini yazmışlar.

@bibisiklet fotoğraf isteyeceklerini sanmam hocam doğrulama dedikleri siparişten hemen sonra mesaj yazdıysanız daha para adamların hesabına geçmemiştir, paranın hesaba geçmesini bekliyorlar.Doğrulama dediği bu olsa gerek

@Neil deGrasse Tyson Yazdıkları cevap bu:
I guess you will receive an email from our back office regarding credit card verification soon. then we can proceed with your order and prepare it for shipping.

Sipariş etmemden bir kaç saat sonra yazdım. Ücreti tamamı bekleyen işlemler de görünüyor şuan.

Siparişte Tamamlandı yazıyor ve fatura çıkmış fakat takip numarası falan yok nasıl işler Bike24'de sistem gönderilmiş mi oluyor ürünler yoksa başka bir evre var mı?

Cuma aldım 1 hafta sonra salı geldi.
Fatura neyin koymamışlar dolayısı işe vergi olması gereken şeye vergi çıkmadı bundan sonra abonesiyim. İngiltere falan fatura koyuyor mutlaka ama bunlar koymamış. Çok da güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisiklet sanırım bizim back office den(banka işleriyle uğraşan bölüm) kredi kartı doğrulama ile ilgili bir e mail alacaksınız. Sonra sipariş aşamalarına başlayıp ürünü kargolamak için hazırlayacağız. Yani size kredi kartınızın numarasını doğrulamak için e mail gelecek, doğrılandıktan sonra kargolayacaklar anladığım kadarıyla. Ekleme:keşke yukarıdaki mesajları okusaymışım, gereksiz oldu biraz :D

@Mustafa Zeybek Teşekkür ederim. Ben de öyle bekliyordum fakat mail geldi şimdi takip numarasını göndermişler yani ürün gönderilmiş. Burada yazılanlardan sonra beklentimi çok aşağıya çekmiştim bekleme konusunda fakat şaşırttı beni dün aldım bugün gönderildi. Kredi kartı onayı falan da istemediler neyse Kadir gecesinde doğduğum doğrudur :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Çok iyi bir site.15 Gün içinde elinde oluyor.Kredi kartı fotoso felanda istemiyorlar ayrıca.Faturayı da genelde koyarlar.

Mayısın 31'inde sipariş verdiğim, bir gün sonra yani 1 Haziranda kargoya verilen siparişim sabah itibari ile Ukim'e giriş yaptı. 5 lirayı peşin peşin yazmışlar bakalım +90 tl de vergi bekliyorum. Bike24'ten ilk alışverişim sevkiyat noktasında çok başarılı.

@bibisiklet vergi orada yazan 5 tl başka istemezler kapıya gelen kıçından uydurmazsa vergi yok. İsterse mutlaka belge sor.
Bende 650 tl ye birşey aldım 114 tl vergi bekliyordum çıkmadı. Bike 24 vergi çıkmasın diye fatura koymuyor fatura olmayınca uğraşmıyorlar.

Elektronik olsa uğraşırlar Ama bisiklet dişlisi falan uğraşmıyorlar.

@Zekeriya Çab keşke yazmasalar ama daha işleme alınmamış görünüyor. Vites kolları bu arada ürünler 120 euro fiyatı. Oruç oruç dua edeyim belki yazmazlar

Hayır işlem açılma işi 4, 50 tl alıyor. Eğer alacaksa para hemen hesaplayıp oraya yazıyorlar. Sonradan eklenmez sanırım. Hiç olmadı bende 150€ aldım. Fatura yoksa uğraşmaz internete girecek adını bile bilmediği şeyin fiyatını bulacak uzun iş.

@Zekeriya Çab
Şuan zimmet edildi yazıyor son işlem bakalım heyecanlı bekleyişim sürüyor tam da paraya ihtiyacım olduğu zaman vergiyi ayırmıştım kenara bedava gelmiş gibi olacak benim için.

Bir arkadaşım var ayakları 46 no yurt dışından deli gibi ayakkabı alır hiç vergi ödememiş. Geçen gözümün önünde 3 çift geldi. Hiç ödemiyor.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Benim paket sipariş vermemle birlikite tam 10 günde geldi. Kutu üzerine fatura ve fiyat belirten başka bir evrak koymalarına rağmen ve fiyatın (120euro) açıkca görünmesine rağmen vergi çıkmadı. Bike24'den alınanlarda bu tür vergi çıkmama durumlarına çok rastladım. Torpilli mi acana Her neyse artık 100 lira cebimde kaldı.

Vergi olayı olmaması iyimiş. Fazla dillendirmeyelim de bir maliyecinin kulağına gitmesin. Aynakol alacaktım. Bakayım oraya hemen. :)

Yaklaşık 20 euroluk km saati alışverişi yapacağım gümrükte herhangi bir sıkıntı çıkarmı??

Geri