Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

bike24 ün onay için gönderdiği ufak miktar ne kadar sürede hesaba yansıyor. bugün 3.gün hala onay miktarı yatmadı :(

Scudo
Bu siteden alışveriş yapacagım ama ödemeyi kabul etmiyor bir türlü. Bankayla iletişime geçtim, illa 3d sistem olması lazım mış.

Arkadaşlar merhaba, bike24 sitesinden daha önce lastik almıştım. Ancak şu an jant seti satın almak istiyorum. Jant setini sepete eklediğim zaman kutu boyutu büyük diye 40 euro ek ücret alıyorlar. 20 euro kargo ücreti hadi onu anlıyorum ama 40 euro canımı sıkıyor.

Daha önce bu siteden jant seti alan veya böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Bu işin bir çözümü yok mudur, önerilere açığım.
Teşekkürler

@Murat B.

Daha önce starbike'dan elite turbo muin trainer satın almıştım. Hatta faturayı düşük gösterdikleri için vergi çıkmamıştı. Ancak, almak istediğim jant seti starbike'ta satılmıyor. :/

1090 euro'dan 924 euro'ya düştü fiyatı.
Reynolds Assault SLG
(link)

Yaptiginiz alisverislerde Ozel tuketim vergisi tahakkuk eden alisverisiniz oldumu..oyle bir yasa cikmisti ya hani

bike24 ten yakın zamanda av yapacağım. fb üzerinden yazdım sebastian diye bir kişi cevap veriyor ve bayağı ilgili gibi..umarım başıma bişey gelmez :D

Bende ilk kez bu perşembe Bike24'den alışveriş yaptım 100€ civarında , işlemler hızlı gerçekleşti şuanda ptt sisteminde kargo hareketlerini görebiliyorum.Bir sorun çıkmazsa kalan süreçte ben memnun kaldım Bike24'ten ,ama 100€ için 20€ kargo ücreti ödemek biraz can sıkıcı bir durum.

Dün öğleden sonra verdiğim jant siparişini, biraz önce Dhl'e teslim etmişler. Bakalım süreç nasıl işleyecek, çok düşük bir ihtimal ama vergi çıkmazsa süper olacak.

@akgulcemal

bike24 den isterseniz 10€ alışveriş yapın isterseniz 1000€ fark etmez. 19.99 € kargo ve vergi ücreti dahildir.
Saha önce birkaç kez alışveriş yapmıştım. Yüksek tutarlı ürünler ptt ile geldi vergisini gelen ptt görevlisine ödeyip aldım ürünleri.
Saygılarımla.

Bike24'e isyanımı dile getiren bir mail gönderdim. 60 euro kargo ve taşıma bedeli ödediğim halde, 8 gündür kargo ortada yok. Frankfurt'da öylece duruyor, kim bilir ne zaman gelecek.

Normal de bu kadar aceleci değilimdir, ancak ödediğim 60 euro psikolojik olarak ben de olumsuz etki yapmış durumda. :D

@Erdal Yılmaz Abi 60 euro ciddi para, ben 20 euro ödedim diye ertesi gün gelir gibi bir pskolojiye girmiştim ama bugün 12. günde teslim aldım kargomu :)

@akgulcemal

Abi sorma, o parayı ödemeden önce 3 gün düşündüm. Büyük koliler için ekstradan 40 euro alıyorlar. 14'ünde paketi Dhl'e vermişler, ancak ne gelen var ne giden. 18'inde Frankfurt'dan çıkış görünüyor, uçak düştü mü, bizim gümrük mü bekletiyor anlamadım. Gözüm yollarda bekliyorum. :/

@Erdal Yılmaz 14'ünde Frankfurt'tan çıkış görünüyorsa birkaç saat sonrsında da İstanbul giriş görünmeli. Belki gümrükten çekmeden güncellemiyorlardır. DHL'in size ulaşıp vekalet istemiş olması muhtemel, mail adresinizi, spam klasörünüzü vb. kontrol edin, ihbar@dhl.com gibi bir adres olacaktı. Olmadı arayıverin, takip no'yu verin bilgi alırsınız.

@ekranci

Cevabınız için teşekkürler, yalnız gönderiler bahsettiğiniz şekilde Dhl Express ile gelmiyor. Dhl'in uçağı ile gelip direk ptt'ye teslim ediliyor. Bu nedenle gümrük işlemlerini Dhl yönetmiyor.
Gönderi Frankfurt'dan çıkmış, Türkiye'de halen işleme alınmamış, memurumuzun keyfini bekliyoruz! Araya bir de bayram tatili girerse yandım, işin yoksa otur bekle.

Güncel son durum;

Kargom nihayet bugün UKİM'e ulaştı. Şu an gümrüğe sevk edildi görünüyor ancak gümrükten çıkmadığı halde 4,60 tl ücret çıkartmışlar. Umarım ücret böyle kalır. :D

@Erdal Yılmaz
Kargo gümrüğe girdiyse kesin gömerler vergiyi :D
4,60 ta pul ücreti miydi ne yani her gümrüğe girene kesiyorlar.

Ben artık belki vergi çıkmaz diye ümitlenmeyi geçtim vergiyi hesaplarken kargo ücretini de hesaba katmazlar diye dua ediyorum :D

@Koray KORKMAZ

Yalnız şu an gümrüğe sunma ücreti çıkmış, vergi sıfır olarak belirlenmiş. Gümrükten çıkana kadar bakalım neler olacak. :)

@Erdal Yılmaz Son zamanlarda benim ve bir çok kişinin Bike24 alışverişlerinde gümrüğe sunma ücreti dışında vergi eklemesi olmuyor. Umarım seninde olmaz :)

@Furkan TK

İnşallah Furkan'cım. :D Gönderi durumu Gümrükteyken, Ukim zimmete almış olarak değişti. Sanırım 1-2 gün içerisinde gümrükten çıkar. Ücret halen 4,60tl.

Edit:Çok şükür ürün 26.08.2017 tarihinde gümrükten çıkıp, Üsküdar ana dağıtım merkezine geldi. Kısmetse Pazartesi günü teslim alacağım. :)

Geri