Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

@emrah sökmenberk @hunter84

Sizin ürünler 12 Eylül sevk benim ürün 11 Eylül sevk olarak görünüyor. Görünürde aksi bir durum olmaz ise ilk benim ürün ülkeye giriş yapabilir. 1-2 gün içinde ülkeye giriş yapacağını tahmin ediyorum.

Scudo
@emrah sökmenberk
Ha hayyy
Senin mesajını görür görmez ben de baktım. Aynı durum söz konusu. Oysa yarım saat önce yine bakmıştım. Hadi gözümüz aydın... :)

@soulless aynen valla iki gün içersinde de dağıtıma çıksa sakarya ya süper olur valla birde vergisini de ödemesek nirvana :)

@emrah sökmenberk
Vergi çıkacaktır yüksek ihtimalle... Faturayı ürünle birlikte gönderiyorlar ve bedelini de düşürmüyorlar. Merlin'den aldığım lastikler bugün dağıtıma çıktı ve faturası içinde olduğu için %20 gümrük bedelini yansıttılar.

Sağ salim elimize ulaşsın da, zarar görmemiş olsun da ben açıkçası şu aşamada vergisini ödemeye razıyım.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
@emrah sökmenberk vayy be gözünüz aydın darısı bizim basımıza @soulless bilgisayarın basına yenı gectim bildirim olunca forum da sevindim valla :) dedim birinin urunu TR ye giriş yaptı

@soulless @emrah sökmenberk an itibariyle ukim e kadar gelmıs vergi yok gumruge sunma ucreti ve damga vergisi cıkmıs 4.6 tl ukimde zimmet alındı yazıyor sasırdım 16 sında Almanyadan cıktı bugun geldı sizinkiler gelmeyince bende bakmıyordum valla

@hunter84 @soulless evet arkadaşlar benimde an itibariyle vergilerim belli olmuş benimde 220 lira vergim var ve 4 lira daga masrafı var bu akşam da yollasalar yarın alırız herhalde

@hunter84 @soulless arkadaşlar benimki geldi birazdan almaya gidiyorum

@emrah sökmenberk
Güzel haber,
Benim ürün de Üsküdar şubede görünüyor. Bu tarafa yani Ataşehir şubeye gönderilmeden gidip alayım dedim ama aradığımda burada değil hala Avrupa yakasında dediler. Oysa bu sabah 07:58'de Üsküdar'a ulaştığı yazıyor sistemde. Öğleden sonra tekrar arayacağım. Eğer oradan çıkarsa bana ulaşması pazartesi gününü bulur.

@emrah sökmenberk @soulless gozunuz aydın benımkını az once teslim ettiler 4.6TL odedım 56 Euro kargo harıc alısverıs yaptım sizde kavusursunuz en kısa zamanda paketlerınıze

@mühendis aslında oyle ben sanslıyım bu sefer paketti acıp bakmıslar zaten ustunde faturasıda var ama cıkmadı bu sefer

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Az önce ben de dağıtıma çıkmasını beklemeden (pazartesi gününe sarkacaktı) kolimi ptt şubesinden aldım. Burası ana dağıtım birimlerinden biri. Benim koliyi rica ettiğim için ayırmışlardı. İçeriye dağıtım birimine kadar girdim. Orada raylar üzerinden gelen araçlardan boşaltılan kargolara yaptıkları muameleyi görseniz dava açarsınız. Koliler havada uçuyor, inanılır gibi değil. Barkod okutmak için takla attırıyorlar kargo paketlerine... Bir süreç daha sonlandı. Şimdi taktırma zamanı....

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
14 ekim sipariş hala ülkeye giriş yapmadı normalmi

Geri