Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

merhaba, elite suito trainer almayı düşünüyorum buradan, gümrükte vs herhangi bir sorun olmaz sanırım.

Scudo
Bugun aldigim elite trainer icin gumrukten kagat geldi gumruge cagiriyorlar. Yerleri ikitellide
Benzer durum yasayan olmusmuydu?
trainer floor sample olarak almistim biriki defa kullanilmis

Bugun aldigim elite trainer icin gumrukten kagat geldi gumruge cagiriyorlar. Yerleri ikitellide
Benzer durum yasayan olmusmuydu?
trainer floor sample olarak almistim biriki defa kullanilmis
Bende elite suito trainer almayı düşünüyorum buradan, neden gümrüğe çağırdılar acaba bilgi vermediler mi?

bike24 icine fatura koymadigi icin buyuk ihtimal vergiyi hesaplayamadilar. acaba gelen kagidin altindaki email adresine faturayi yollasam birde banka ektresini gitmeye gerek kalmadan gumrukten cikar mi?
lakin trainer 560 euro 40 euro shipping var birde vergiyi 600 euro uzerinden hesaplayabilirler oyuzden heralde gitmem gerekecek

bike24 icine fatura koymadigi icin buyuk ihtimal vergiyi hesaplayamadilar. acaba gelen kagidin altindaki email adresine faturayi yollasam birde banka ektresini gitmeye gerek kalmadan gumrukten cikar mi?
lakin trainer 560 euro 40 euro shipping var birde vergiyi 600 euro uzerinden hesaplayabilirler oyuzden heralde gitmem gerekecek
Bende düşünüyordum valla sipariş vermeyi biraz şüpheye düştüm açıkçası, beni istanbula gümrüğe falan çağırsalar gidemem de sonra uğraş dur.

Bende düşünüyordum valla sipariş vermeyi biraz şüpheye düştüm açıkçası, beni istanbula gümrüğe falan çağırsalar gidemem de sonra uğraş dur.
Hocam ben mayıs ayının 25 inde sipariş verdim. Bakalım bekliyorum. Sözde türkiyede ama ptt herhangi bir bildirimde bulunmadı daha.

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Hocam ben mayıs ayının 25 inde sipariş verdim. Bakalım bekliyorum. Sözde türkiyede ama ptt herhangi bir bildirimde bulunmadı daha.
Ptt maalesef bu konuda kanayan yaramız, aldığımız ürün 3 4 günde ülkeye geliyor ama geldikten sonra bize ulaşması haftalar sürüyor.

Eger gumruk ucreti 0 gorunuyirsa bilinki gumruge cagirilicaksiniz. Bugun gittim bike 24 faturasini gosterdim 1040 lira vergi cikti odedim elite direto xr traineri aldim, kutuyu acmislar eve geldim aleti cikardim ama icinden bisikleti rubleye baglanti aprati cikmadi. Resimdeki gibi 4 parca eksik bisikleti bagliyamadim, bike24 e telefon ettim mail at dediler attik bekliyoruzz.

Dosyalar

• 3E812BD0-AEED-4671-9471-166E69F7AFE0.png
    3E812BD0-AEED-4671-9471-166E69F7AFE0.png
    480,7 KB · Okunma: 95
264862 dosyayı görüntüle
Bugün geldi 25 nisanda aldığım marathon pluslar. Demek ki 1 ay olmadan teslim oluyormuş. Teşekkürler sorularimi cevapladiginiz forumdaslar.
Hayırlı olsun. Patlamaz ama çok ağır lastik. Yaklaşık 300km kullandım daha doğrusu dayanabildim sonra sattım.

Eger gumruk ucreti 0 gorunuyirsa bilinki gumruge cagirilicaksiniz. Bugun gittim bike 24 faturasini gosterdim 1040 lira vergi cikti odedim elite direto xr traineri aldim, kutuyu acmislar eve geldim aleti cikardim ama icinden bisikleti rubleye baglanti aprati cikmadi. Resimdeki gibi 4 parca eksik bisikleti bagliyamadim, bike24 e telefon ettim mail at dediler attik bekliyoruzz.
Gümrüğe çağırılma olayı ilginç, ben mesela bursa da yaşıyorum beni çağırma durumunda ne yapmam gerekecek acaba.

Hayırlı olsun. Patlamaz ama çok ağır lastik. Yaklaşık 300km kullandım daha doğrusu dayanabildim sonra sattım.
Teşekkürler. Acikcasi bisiklette ki stok mitas ile karşılastirinca, öncesinde kullandigim continental ultra sport ve kenda kriterium kullandiktan sonra hiç gözüme gelmedi ağırlığı. 1000 lerce km Patlaksiz beni gotursun.Antrenmanda, gezi de, keyif sürüşunde dikkatim ha şimdi lastik patlayacakta olmasin yeterli bana. Ha bi de iç lastik gormek istemiyorum cook uzun bir süre 😊

Sizin ürün ile ilgili bir gelişme var mı acaba, teslim aldınız mı.

• Beğen
Tepkiler: otutay
@eakbas size gonderdikleri kagit altinda email adresi var oraya faturayi ve banka dokumunu yollarsaniz gumrukten gececektir.

@eakbas size gonderdikleri kagit altinda email adresi var oraya faturayi ve banka dokumunu yollarsaniz gumrukten gececektir.
teşekkürler siparişimi verdim inşallah sorunsuz olarak elime ulaşır, garmin de almak istiyorum ancak maalesef Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.

Sizin ürün ile ilgili bir gelişme var mı acaba, teslim aldınız mı.
Hocam bugun ürünü teslim aldım. 822 lira gümrük bedeli çıktı. gümrüğe girdikten 1 gün sonra Ankaraya eve teslim ettiler.
Umarım sizde sorunsuz teslim alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Hocam bugun ürünü teslim aldım. 822 lira gümrük bedeli çıktı. gümrüğe girdikten 1 gün sonra Ankaraya eve teslim ettiler.
Umarım sizde sorunsuz teslim alırsınız.
Hayırlı olsun hocam, benim de bugün kargoya verilecek sanırım beklemedeyim.

aldığım trainer 3-4 gündür gümrükte olunca arayıp bilgi aldım, ürünün gümrükte takıldığını ve bana en yakın olan gümrüğe yani Bursa'ya gümrüğe geleceğini işlemlerin burada devam edeceğini söylediler, niye takıldığını da gelince öğreneceğim artık.

Geri