Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike24

Scudo
@Ruhullah.Grbz merhaba kartnıız reddetmiş ödemeyi , alışverişi büyük ihtimalle kredi kartınızın internet üzerinden alışverişlere açık olup olmadığını kontrol ediniz eğer açık değilse açtırıp tekrar deneyiniz

@Ruhullah.Grbz

Bankanızla görüşmeniz gerek. Kredi kartınız yurtdışı alışverişe veya mail order'a kapalı olabilir. Sanal kartla alışveriş yapmanızı öneririm.

@Punctum 3D Secure diye birşey var ziraat gençbankkartımda, bike24 de bu güvenlik uygulaması olmadığı için kabul etmiyor olabilirmi ödemeyi siz hangi kartı kullanıyorsunuz aceba ?

@Ruhullah.Grbz

3D Secure, 3 boyutlu güvenlik aşaması demektir. Ödeme tuşuna bastığınız zaman, size yeni bir ekranda telefonunuza gelen şifreyi girmenizi söyler. Bu şifre onaylanınca alışveriş tamamlanır. Bike24 bu yöntemi kabul eder. Ben de alışverişlerimde 3D Secure ile işlem yapıyorum. Sizin sorununuz farklı.

Bankayı aradınız mı? Bankanızla görüşmeden bu forumdan sağlıklı bilgi alamazsınız. Sizin kredi kartı detaylarınızı bilmeden size yardımcı olamayız.

Ya kartınız yurtdışı alışverişine kapalı, ya da mail order aktif değil.

Siz önce bankanın müşteri hizmetleri ile görüşün ve yurtdışı alışveriş yapamadığınızı söyleyin. Ayrıca limitinizi de kontrol ettirin.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@Punctum aradım konuştum limit yetiyor yurtdışı alışverişinede açık olduğunu söylediler anlamadım gitti ben bu işi. Sağolun ilgilendiğiniz için :)

@Ruhullah.Grbz

Yurtdışında kredi kartınızı fiziksel olarak kullanabilmek ile sanal ortamda mail order yöntemi ile kullanabilmek farklıdır. Müşteri temsilcisine yurtdışı menşeli bir web sitesinden alışveriş yapamadığınızı özellikle belirterek bir daha görüşün. Mail Order'a açık mı diye yeniden teyit edin. Ortada farklı bir durum var.

Alışveriş yaptığınız kartı söyleyebilirmisiniz bike24 le. Lanet olsun ziraat kartada bankasınada...

Hangi kartla alıyorsunuz yazabilirmisiniz acil lütfen ?

Ziraat banka kartı ile ben de amazon'dan alışveriş yapamıyorum, bu yüzden enpara aldım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Ziraat'in sisteminde bir sıkıntı var.

@Ruhullah.Grbz Hayır benim Ziraat kart mastercard. Ben her ayarı açtım, müşteri temsilcisiyle konuştum ama olmadı yurt dışından alışveriş yapamadım, internet şubesine girerek gerekli ayarlara yine de bir bakın kapalı olan bir şey olabilir.

@Ruhullah.Grbz

Bizim hangi kartla alışveriş yapabiliyor olmamızdan çok, sizin hangi kartla alışveriş yapamıyor oluşunuz daha önemli değil mi? :)

Şaka bir yana ben VISA özellikli kart kullanıyorum ve Bike24 ile sorunsuz alışveriş yapıyorum. MasterCard ile de sorun yaşanacağını sanmıyorum. Sizin probleminiz Ziraat Kredi kartı ile. Sistemsel bir problem değilse çözmeleri gerekir. En kötü ihtimalle bir ininal kart alıp alışveriş yapabilirsiniz.

• Beğen
Bike24 den alış işlemini gerçekleştirdim bir mail geldi küçük miktarda para yatırdık size bunu bize e postayla bildirin diyor ne yapmak gerekli şimdi ?

Merhaba ,

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Mastercard bazlı kredi kartlarını kabul etmiyor. Özellikle Visa tabanlı kredi kartınız varsa muhakkak kabul etmesi lazım. Nerden biliyorum ? Merlincycles 'tan alışveriş yaparken başıma gelmişti.

selamlar.

@Ruhullah.Grbz
Internet bankacılığından hesabını açıp ne kadar çektiklerini bulup onlara söylemen gerekiyor, eğer hesabında göremiyorsan bankayı arayıp sor. Bazı durumlarda bu küçük provizyonun görünmesi bi kaç gün sürebiliyor, devamlı kontrol et 2-3 gün içerisinde meblağ görünür hale gelir.

• Beğen
Merhabalar 2 adet ürün siparişi verdim birini yollamışlar diğeri duruyor. Mail attığımda bana dedilerki kadronun tutarı olan 226 euro eksik felan filan yaptılar neden oldu bu aceba işlemlerimde bekleyen tutarda duruyor banka henüz muhasebeleştirmemiş ben bu işten bişey anlamadım jantı nasıl yolladılar o zaman para henüz bike 24 de geçmediyse yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Adsız.png

@Ruhullah.Grbz

Kadro ile jant farklı depolarda duruyorsa, veya başka bir nedenden dolayı ayrı ayrı gönderiliyorsa; sadece jantın parasını çekip onu yollamaları normal.

Kadroyu Turkiye ye gondermiyor olabilirler@Ruhullah.Grbz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ruhullah.Grbz Normalde kargonuzu yollanmadan önce size tekrar liste olarak gönderiliyor varsa eksiklikler belirtiyor ve sizde onay veriyorsunuz, sizin durumunuzda ilginç listede görülüyor ama 0€ olarak, kk limitinizle ilgili bi sorun olsa bile size sormaları gerekirdi bu durumda hangisini tercih ediyorsunuz diye. Size gelen sipariş onay mailini tekrar inceleyin, muhtemelen size mailde bahsettikleri bişeyi anlamamış olabilirsiniz.

Geri