Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BikeAndOutdoor

BlackJack#

Üye
Tepki
23
İsim
Berat
Bisiklet
Carraro
merhaba arkadaşlar.ben bu mağazadan %25 sedona indiriminden bir bisiklet beğendim fiyatı 1984 lira nakit alacağım fakat antalyadayım havale yaparım havale fiyatı 1885 fakat bütçem maksimum 1750 lira(30-40 daha çıkabilirim) sizce yardımcı olurlar mı internet fiyatı üzerinden istanbulda olabilsem keşke..

Scudo
Ben gidip almistim ilk bisikletimi ama gercekten cok yardimci olmuslardi gayet de ilgililerdi, kadikoy subesini ararsaniz havale ile gonderceginizi soylediginizde sizi kirmayacaklarina eminim

inşallah hocam ya 1 aydır sonunda bir bisiklet beğendim ondada 1 adet kalmış ama bütçemi aşıyor azcık anlarlar umarım yarın arayacağım keşke antalyada olmasam ya istanbula biletim olsa gidip gelmeye razıyım

Bende ayakkabı aldım yeni.gerçekten esnaf adamlar. Hem bilgililer hemde guzel indirim yapiyorlar. Bundan sonra alisverislerimde ilk tercih edecegim yerdir.

Buradan alisveris yaptim ama iki is gunu gecti hala kargidan haber yok. Ayni anda sanalpazar ve hizlial dan aldiklarim dun elime ulasti. Birkac gun daha bekleyelim bakalim :)

@berbatsi07 Söyleme modelini @mtb_rider gider alır malır.
Walla benim yıldızım barışmıyor ben Beşiktaş şubesine gittim bir ilgisizlik bir sen naapçan ki kaskı bakışları ulan kask bu kask naapılır. Ne ararsan yok arka Işık bir bu var birde şu hani 3.ü alternatif yok.
Şu lastik internette görünüyor alabilirmiyim cevap haaa bizde değil karşıdaki şubede var. Gidersin o şubeye 1 adet. Arkadaşım belki farketmedin ama bisikletler genelde 2 teker. Ama dükkanda gördüğün bir Ürünün fiyatını sorunca bilmem kaç üüüroo demeyi biliyon.
Sen rahat ol onlar zaten büyük paranın Peşinde 100-150 üüürolara indirim yapmazlar ama bisiklet için gelene müşteri muamelesi yaparlar ki ben Zamanında merida baktım oradan vitrinden getirip üzerine binmemi sağlaması için nerdeyse yalvardım.

Beşiktaş Şubesine Gittim Bende 2 Sefer, Fiyat Konusunda Hiç Bir Şey YapmıyorLar .. O Yüzden Ben Ufak SatıcıLarı Tercih Ediyorum , En Azından PazarLık EdebiLiyorsun ( Beşiktaş Şubesinin FiyatLarıda Yüksek ) ..

arayın konuşun siz önce.
yok yapmıyoruz diyorsalar,eğerki bisiklet beşiktaş şubedeyse ben hallederim pm atın

Esnaf demişler hakkaten Türk tipi katıksız esnaf :) Geçen sene beni 100km öteden mağazaya getirtmişlerdi elimizde ürün var diye yalan söyleyerek (Beşiktaş şube). Ürün yok tabi ellerinde, başka ürün satamayınca da ne yapalım gelmeseydin havalarına girmelerini ve sonrasında yaşanan terbiyesizliği de hiç unutmuyorum. İstediğiniz ürünün ellerinde olduğundan eminseniz şansınızı deneyin tabi :)

@Murat GÖNÜL acaba veli abi hangi mağazada :D birde diyelim ki bisiklet kadıköy mağazasında beşiktaşa transfer edemezler herhalde doğru mağazayı aramam gerekecek

Siz direk kadıköydeki mağazayı arayın kesinlikle kabul ediceklerini düşünüyorum.2 yıl ordan alışveriş yaptım gerçekler çok ilgililer ve indirim yaparlar.

Kadıköy'de problem yok gayet bilgili satıcılar ama beşiktaş'taki yok yani asla oraya gitmem...

Beşiktaş'tan yol bisikletimi alırken nakite %10 indirim ve Wellgo pedal vermişlerdi. Normal bir indirim her yerde olandan.

Geri