Scudo Sports

Bikepacking Çantalar - Kendi Yapımım

İşe giderken kullandığım Decathlon yemek çantasını, ufak bir terzi işlemi ile gidon çantasına dönüştürdüm. benimki kendi yapımımdan çok, ileri dönüşüm ( upcycling ) oldu :)
278792 dosyayı görüntüle278791 dosyayı görüntüle

Çantanın altında kalan vites ve fren kabloları uzun vadede çantaya sürterek aşındırıyor. Bu kısımlara şimdiden güçlendirme yaparsanız (örn.bez bant, sert sünger vb.) çanta çabuk yıpranmaz.

Scudo
Konuya biraz hort olacak ama bugün redditte bir şey ararken forumdan tanıdık bir foto gördüm. @Furkaann 'ı tebrik ederim gayet güzel çantalar paylaşmış, yapımlarından forumda da paylaşsa olur. En güzelini yapıyor el işinin emeğin yerini başka bir şey tutmuyor. Uzun zamandır redditte dolaşmama rağmen üyelik almadığım yerlerden birisi.

Konuya biraz hort olacak ama bugün redditte bir şey ararken forumdan tanıdık bir foto gördüm. @Furkaann 'ı tebrik ederim gayet güzel çantalar paylaşmış, yapımlarından forumda da paylaşsa olur. En güzelini yapıyor el işinin emeğin yerini başka bir şey tutmuyor. Uzun zamandır redditte dolaşmama rağmen üyelik almadığım yerlerden birisi.
Abi çok teşekkür ederim 🙏 Yakın zamanda yeni bir dikiş makinesi almak ve tekrardan bu tarz projelere devam etmek istiyorum.Yapimlarindan da burada bahsedeceğim.

Geri