Kunget
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 379
- İsim
- Emre
- Bisiklet
- b'Twin
Ne heveslerle aldığım bisikletim 1.5 ayda bıktırdı kendinden. O kadar doldum ki nereye isyan edeyim derken siz geldiniz aklıma. Bisikletin şu 1.5 ayda başına gelmeyen kalmadı. Daha ilk gün hem biraz süreyim hem kahvaltılık alayım düşüncesiyle çıktım gezdim tam alacaklarımı aldım bisikletime dönüyorum park yerinden çıkan hayvanın biri düşürmüş ve bir güzel hatıra bırakmış. Neyse dedim nazar boncuğu olsun çünkü aldığım her yeni şeyin başına bir şey gelir alıştım. Çok olmadı yaklaşık bundan bir hafta sonra okulda bisiklet park yerine teker sığmıyor diye ayaklıkta bırakıp kilitliyorum ama bir adet motor sürücüsü sanki o yayla gibi alanın hepsi onunmuş gibi davranarak bisikleti devirmiş ve ellerinizden öper siyah kadro bisiklette uzun bir sarı çizgim var. Hadi onu da tiner falan bi şekilde hallettim ama gene de izi duruyor. Geçen hafta okula giderken ön dişiliyi üçe alırken vites teli attı bunun atmasıyla beraber dişli bire indi. Tamam arka ruble 8 ama mtb de 8 olsa ne olur öndeki dişli ufacık. Bunu da akşam dönünce hallettim. Artık bu isyanımı yazdırtan durum bugün oldu. Final zamanım bugünde sınavım yok hadi dedim bir tur atayım ve aldığımdan beri yapamadığım şeyi yani lastik havalarını kontrol edeyim dedim. Her şey güzel mükemmel pompayı falan ayarlamışım siboba bi dayadım lastik inmeye başladı yok şişmiyor. Sibopta içine girdi bi şekilde çıkardım elemana söyledim şişmiyor diye patlak lastik seçeneğine bastı öyle şişti. Neyse diğer pompada havayı tamamlarken ne fark edeyim? Sibop hava kaçırmaya başladı ki baya sesi duyuluyor yani kaçan havanın. Dedim gezmeden yurduma döneyim ön lastiği söker decathlona götürürüm geldim o sinirle koydum bisikleti terledim diye duşumu falan aldım sonra siboba bakayım dedim tıs yok normale dönmüş. Bir günüm vardı gezebileceğim onu da yedi. Yeminle ne düşüncelerle aldığım şey isyan ettirdi. Onun sayesinde çekilişe katılmamış olsam belki de şimdiye çoktan letgodaydı. Çekiliş çıkarsada sonu memleket olabilir gerçi