hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.692
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Motosiklet dünyasının duayeni Altın Elbiseli Adam lakaplı rahmetlik Barkın Bayoğlu'na ''Bir programında motosiklet kullanmadığımı ancak neleri yapıp neleri yapmayarak sizin camianıza faydam dokunabilir'' diye bir soru yöneltmiştim.O da bu soruyu empati kurma çabası ve araç sürücüsüne tavsiye verirken motor sürücüsünün de buradan çıkarımlar yapması gibi pekçok açıdan değerli bulmuştu.
Ben hayatımda bisiklete hiç binmedim.Bir araç sürücüsü olarak siz bisikletlileri trafikte bir unsur olarak gördüğümden önemsiyorum ve sorumu tekrarlıyorum:Bir araç sürücüsü olarak siz bisikletlilere nasıl yardımcı olabilirim?
Konuya desteklerinizi bekliyorum.Çok önemli tespitlerin , önerilerin vbnin geleceğinden eminim.
Ben hayatımda bisiklete hiç binmedim.Bir araç sürücüsü olarak siz bisikletlileri trafikte bir unsur olarak gördüğümden önemsiyorum ve sorumu tekrarlıyorum:Bir araç sürücüsü olarak siz bisikletlilere nasıl yardımcı olabilirim?
Konuya desteklerinizi bekliyorum.Çok önemli tespitlerin , önerilerin vbnin geleceğinden eminim.