Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletçi nelerden hoşlanmaz?

Bir de biraz uzattim ancak papuc tavsiyesi de alabilirmiyim boyle 30 40 lira olmamak sartiyla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@emrthknr
ben bazen materyal sıkıyorum :)
-magnezyumla zenginleştirilmiş fiber glasss...
-ha ? hööö
düşünemedi :)

ahan vallaha da aklıma geldi, her merak edenin harş diye kadroyu alttan kaldırıp tartmaya çalışması, ki top tube altında kablo var, belki bişey olmaz o kadar rahat ama, hoşlanmıyorum işte, daha hiç konuşmadan kaldırmaya çalışması.
kadroya yüzüklü parmağıyla tık tık vurarak inceleme yapması, özellikle de sokakta yemek yerken falan bıraktığınızda hemen karşınızda olması, kalksam mı, kalkmasam mı ?
gene bisikleti bi yere yasladığınızda, bisikletine özen göstermeyen hurdaya çıkmış bisikletlerini düşüncesizce sizin kadronuza yaslamaya çalışmaları. kesinlikle birbirimizi hiç anlayamayız bu noktada.
gerçi materyali modeli ne olursa olsun, bisikletini temizleyen ve özenen biri gördüğümde ona göre davranıyorum, çok belli ki o kişi bisikletini seviyor
birde gidon sargısı konusunda hassasım, eldivensiz, terli ya da pis ellerle kendimde dokunmuyorum. ama konuşurken tanımadığım birinin elini gidona atarak frenleri yoklaması, bence çok sinir bozucu, ya da ben baya bi kılım.

"bisikletler sevgililer gibidir, eğer senin değilse bulaşma" :)

@@AKTÜRK ALİ@
bi şey değil abi :)

@@AKTÜRK ALİ@

Birsey yok o jantta ugrasmayin fazla. Frenlemede hissedilir bir takilma yoksa kurcalamaya degmez.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Bisiklet tamiri yapan motor tamircilerinden. Bugün bisikletimi verdim ve hala şüpheliyim bisiklete bir şey olur mu diye.

Beyler asıl sıkıntı bende; katlanır bisiklet aldım, aman tanrım genelde duyduklarım neden yaşına göre bir bisiklet almadın, neden çocuk bisikletine biniyorsun, olum bu yorar seni yola gitmez bu, aaaa bisiklet bükülüyor, En komiğide adamın biri durdurdu beni öyle bir baktı ki bisiklete dediki sen ne yaptın bu bisiklete :)

Evinde nasılsa(çöp evi sahipleri)sokak ve caddelerde de aynı yaşamı sürdürme inadında olan pisliklerden
Aynasına bakmadan kapısını açan ve her nevi saçmalığı seyir halinde yapabilme adayı ücret-i mukabil ehliyet sahibi sözde araç sürücülerinden

• Beğen
tek takili kulakligin en olmadik yerde kulaktan dusmesine katttlaaanaaamiyorummm:) cozum; blutut kulaklik aldim ama cok tutmadim sarj sikintisi var bu sefer pof of yani:)

-Tayta gülmek
-Kaska gülmek
-Şehir içinde mtb sürene karışmak
-terlemek
-kondisyon düşmesi
-dolmuşçu
-taksici
-sinyal teknolojisini kullanmayan araba sürücüleri
-bisiklet süren kadınlara rahatsız edici bir şekilde laf atılması

Daha saymamı ister misiniz?

• Beğen
@richezza
Hocam alemsiniz ya :koptum::koptum::komik::komik:

Su tayt muhabbetini anlamiyorum ya kardesim sanane millet ne giymisse giymis hayir sen burnunu ne sokuyosun seni rahatsiz mi ediyor

Herkesingayatina gimse garisamaz

@OnurÖzdağ hocam icini ferah tut emin ol bi bisikletciden daha iyi yapicaktir ki motorsikleti halleden bisikleti de halleder diye dusunuyorum

@YigitOzturk
Boylelerinin suratina bakmicaksin bile ya nasil bir futbollcu formagiyiyor nasil bir isci de iş kiyafeti giyiyorsa bisikletci de onu giyiyor

1 Hırs yapıp geçmeye çalışan Tofaşk'cılar.
2 Hırs yapıp geçmeye çalısan Dolmuşcular
3 Kask gorunce tuhaf tuhaf bakan insanlar.
4 Seni gorünce artislik yapmaya çalışan keko bisikletciler.
5 Buna bu kadar paramı verilir diyen kırathane de oturup ülkeyi kurtarma planı yapan büyüklerimiz.
6 Mazgallar

@YigitOzturk malesef hocam tek yapabilecegimiz kimseyi takmadan pedallamak en ayar oldugum laf ise bu bisiklete bu kadar para vericegine motor alaydin salakmisin

Abi boyle bir ulkede yasiyoruz iste ne yapalim en sonunda su mallar yuzunden bisikletten soguycam diye korkuyorum

@AliMurat hocam daha nasil aciklayabiliriz ki tebrikler vallaha aklimdan gecenleri bir bir yazmissiniz

Ha sunu da unutmayalim hani köylerde görmüssunuzdur yolun ortasindan yürüyen inekler bunu da su bizim sehirlerdeki ineklere benzetiyorum abi adam benim uzerime uzerime yuruyor ben carpsam yasim da kucuk dayak yerim:koptum: ne yapacaksin iste hakkatten insani su bisikletten sogutuyorlar

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Hocam vallaha kahkaha attim

Yok boyle birsey ya demek tekerlek donuyormus ha

Bisikletin arıza yapmasından hoşlanmıyorum ben birde köpeklerden. Esasen köpekleri severim ama bisikleti görunce pisikopata bağlıyor köpekler. Bisiklet fiyatlarının uçuk olmasından hoşlanmıyorum. Patlayan tekerden hiiiç hoşlanmıyorum. Yere cam sise atan krolarıda saygıyla anıyorum. Sulukta duran suyun ısınıp kokusunun plastiğe dönmesi tadının bozulmasıda hoş olmuyor. Üzerindeki tozu hadi boş verdim suluğun...Hırsızlardan da hoşlanmıyorum. Bozulan akord ayarı yolda deli ediyor. Frene sürten jant azımı bozmama neden oluyor ulen genemi sen...Mıcırlı yollar, yolun kenarına dökülen kumlar sağ seridi isgal eden arabalar...daha neler neler. Pisikopata bağlıyom şöför koltuğuna oturunca:) Ruzgarın her türüne, yakıcı güneşe, terimin gözlüğe damlamasına ve gözlük bezimin yanımda olmayışına... Bitmeyen yola uyuz oluyorum. Bıraksam mı acaba bu sporu:)

@AliMurat Kask taktığımda gülen kadınlar oldu(2-3 kere yaşadım). Tip tip bakan erkekler oldu.(her çıktığımda yaşıyorum) Genel herhalde. Kask yakışsın diye yapılmamış.

@YigitOzturk kask yakışışır yakışmaz ben kendimi koruyorum ama bunu diyen kızın kombinini görseniz oturup beraber ağlardık burda. :) Ama ben ona laf atmadım gerizekalı boylemi giyinilir diye. :)

Geri