sabah yola çıktığımda burnuma sinek kaçtı kocaman, hınpmf yaptım gerçi hemen ama iğrenç bi hismiş.
bir de gökova akyaka, azmak kenarındaki sivrisineklerin seyir halinde bile sizi sokması... bilimin açıklayamadığı ibretlik olay
@D.Cengiz
konuya yakın biri olarak ... ülkede ki sulama projesi çizenler mümkün olduğunca sulama başlığı dayayalım gitsin kafasında olduğu ve o başlıkları yerleştirdikten sonra ayarlamaktan aciz oldukları için sulama başlıkları sulaması gereken alandan çok yolları suluyor.
* Bisiklet yoluna park etmiş araçlar.
* Yayalar (uyarsan bir dert uyarmasan ayrı bir dert. Uyardığında kavga etme moduna alıyorlar kendilerini hemen.)
* Bisiklet yolunda bilumum iki tekerli motorlu ve elektrikli taşıt kullanan insanımsılar.
* Bisiklet yolunda motorsiklet kullanan zabıta!
* Boydan boya kasis. (hız kesmek durumunda bırakıyor.)
* Yol ayrımını belirten duba. (Bisiklet yolunun ortasında, sağ ve sol yan yol ayırımları için)
* Tabi ki ıslak zemini hiç unuturmuyum.
* Patenciler (Samsunu bilenler anımsayacaktır sahil şeridinde faytoncuları da es geçmeyeyim darılırlar sonra bizi unuttun diye... )
* Umarsızca bisiklet süren suriyeli apaçiler.
* Yanımdan geçen başka bir bisikletçinin hadi yarış yapalım der gibi böyle silme geçmesi. (hiç gerek yok efendi efendi sürüyoruz işte.)
- Kıçımdan gelip, dibimden beni geçen motorlu taşıtlardan,
- Bisiklet yolunda sığır gibi gezen avanak yayalardan,
- Bisiklet yolundan giden motorsikletlerden,
- Sahilyolundaki mangalcılardan,
-Bisiklet ricerleri (Sadece kozmetik olarak aşırı modifiye eden dingillere denir. Tüm taşıtlarda kullanılır) Özellikle şu bisiklete pompa ile hava verilen pompalar vardır ya onu takanlara.
-Geceleyin ışıklar için pil bulamamak
-Parça taktığın zaman seni 'eşek' diye çağıran cahil öküzler
-Sırf bisiklet sürüyor diye yanından hakaret,küfür ve hızla geçek ricerler.
benim genel olarakta konuda söylenenlerle şikayetlerim aynı ama en çok hoşlanmadığım şey trafiği aksatmamak için yolun kenarından giderken kenarda park halinde gibi görülen ama arka ışıkları yanmayan motoru çalışmayan arabalardan sürücülerin lak diye kapıyı açıp dışarı çıkması bu birgün bana kaza yaptıracak
Bisiklet yolunda yürüyen insanlar..
Sankii kocccaa kaldırım onlar için değilmiş gibi inatla bu yola iniyorlar sohbete o denli dalıyorla ki bide çaldığım Zili duyan yok
"paaardooonn!"
Deyince de
"ne bağırıyosun"
Oluyo..
İnsanlar garip..
Belki konu dışı olacak ama her zamanki isttikametimde (inciraltı alsancak) bir inciraltı birde alsancakta birkaç turdan sonra otueum temiz havanın tadını cıkarıyorum daha dogrusu cıkarnaya calısıyorum..
Gecen gunlerde alsancakta az uzanayım gokyuzunu izleyeyim dedim..
Adamlar geliyor resmeeenn dibimde ama suratıma suratıma sırıtıyorr.
Yan tarafta erkekle yatmıs acmış göbeğini kaşıyor biz bır sırtustu uzandık Gördüğümü muameleye bak yazık..
Konuya dahil olarakta bisiklet yolundaki motorlu araçlar hatta ve hatta sizi görünce üatünüze sürer gibi yapanlar!!! Bende inadına kaçılmıyorum öteye çarpsın nasıl olsa o suçlu olacak..