Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisiklete 1500 euro verdim merak ediyorum sizler ne düsünüyorsunuz...

bisiklet bu arkadaslar http://www.cube.eu/hard/cross-country/reaction-gtc-pro-26/

• Toplam katılım
    53
  • Anket kapanışı .
Tepki
8
Bisiklet
Cube
bir bisiklet aldim 1500 euro degerinde bu parayi verdim diye okadar cok sacma sapan laf duydumki anlatamam sizlerde bu gibi bir durumda kaldinizmi arkadaslar tamam cok sallamiyorum ama eger böyle bir zevkin yoksa bu isden anlamiyorsan lütfen konusma demi insanlari algilayamiyorum bu konuda cidden biraz dertliyim...

peki siz bisiklet severler ne düsünüyorsunuz

Scudo
Aldırmayın. Siz mutluysanız paranızda yetiyorsa gerisi teferruat. Bizim fazla verdin, o parayla motor alınır ve araba alınır gibi cümleler boş laf. Gerçi sizi anlıyorum. Bende bisiklet alma arefesindeyim 650tl verecem şimdiden çevremden tepki yağıyor. Benim yöntemim 200'e aldım demek :D

dostum benim çevremde böyle yeni bir bisiklet almaya niyetlendim ki almadan daha laflar gelmeye basladı ama takmıyorum ben onları herkesin zevki hobisi baska boşver takma kafana ;)

@Özkan TATLI

aynen bu arkadas gibi aldıgım fiyatın cok altını söylüyorum bende 100 liraya aldıgım cantları hurdacıdan 25 liraya aldım demiştim :D

1500 euroya daga geçenler 5-10 binlik bisiklet alanlarla ne geçerler :)

• Beğen
Tepkiler: Utku YILDIZ
Ben 1200 e aldım diyince ben araba alırdım o paraya diyenler var :D Ama onlarada hak verelim bende bilmiyordum zamanında. Geçen sene az daha 170 liraya 0 bisiklet alacaktım :D :D

sadece kadrosete 3 bin lira verdim.bisikletin ederi 5 bin lira civarında olmuştur.sorana da söylüyorum fiyatını :) sizce umrumda mı peki :) kimsenin dediğine takılmayın sadece bisikletten alacağınız zevke bakın.insanlar para için yaşıyor ben ise paranın alabildiği şeyler için.eğer bu şekilde yaşarsanız daha mutlu olursunuz emin olun...

Cidden hak vermiyor degilim veriyorum alanlar var ama onlar benzin yakiyor ben kalori onlar dogayi kirletiyor bense koruyorum bunlari anlatincada algilayamiyorlar gelde sinirlenme sonra :)) ilk basda 1500 euro bu dedim baktim bir suru tepki olacak gibi degil dedim yari fiyatini söyledim hala cook diyolar :)) bu yazdiklarim facebook da görunmuyordur insallah yalan söylemekden de negret ederim ama psikolojim bozulacagina dogruyu söylememeyi tercih ettim onlar beni bu durumda birakti allah affetsin artik ne diyelim :))

• Beğen
Tepkiler: Bedirhan Yorulmaz
İsviçrede yaşıyorsunuz sanırsam, bu durum orda bile böyleyse biz Türkiyede ne yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Yaa zaten bunu bu sekilde konusanlarin cogunlugu türk :)) sorun bizim turk halki olarak yanlis mantaliteye sahip olmamizdan kaynaklaniyor yabancilarda yokmu arnavutlar hirvatlar kisacasi balkan ülkelerinin cogunlugu böyle eger bisikletle ilgili bir zevkleri yoksa onlara cok pahali geliyor 500 euro bile cook dusunun adamin maasini bilseniz birde gülersiniz yeminle... Sizleri cook daha iyi anliyorum umarim bu tür düsüncelerimizden kurtulur bisiklette tiratlonda tenisde yuzmede vs. Spor branslarinda basariya ulasa biliriz. Hala öyle türkler varki kosarken tayt giyiyorsun bisiklet sürerken tayt giyiyorsun dedi kodu yapiyorlar oysaki burda gözler cook asina :) adam kizini okuldaki yüzme dersine göndermiyor ne diyeyim cook dertlendim galibaa kusura bakmayin... :)

siz kafanıza takmayın zevk alıyorsanız kıyın paraya kefenin cebi yok şayet ben zevk aldığım şu bisiklet işine para verirken para nereye gitti diye düşünmüyorum o kadar zevk alıyorum

Gördüğünüz gibi mesele algılama, kültürel birikim ve entelektüel düzey ile ilgili, bırakın o paraya araba alacak olanlar alsınlar çelik jantlı beyaz şahinlerini, İsviçreye girebilirse o araba tabii :D

Bir bisiklet'e 1500 euro verilebilir. Benim şahsi fikrim hep fiyat/performans ürünü almaktan yana olmuştur. Yani sırf adı var diye de bir ürüne fazla para ödemeyi doğru bulmuyorum. Elektronik eşya alırken de buna çok dikkat ederim.

Bisikletiniz hem donanımsal hem de görsel açıdan harika, güle güle kullanın. :)

Tesekkur ederim hepinize cidden bana morel oluyor yazdiklariniz yarin 40-50 km deniyecem artik bu gazla :))

Türkiye'de hobi yada spor kültürü algısı gelişmemiş. İnsanlara anlatamazsınız bunu. 3000tllik bir teleskobum var şimdi dışardan bakan birine göre manyağın tekiyim ben verilir mi o kadar para değil mi ? ama o mercekten bakıp jüpiteri satürünün halkalarını incelemek dünyanın aslında ne kadar kücük ve sorunların ne kadar önemsiz olduğunu hatırlatır bana inanın hayata olan bütün bakış açımı değiştirdi astronomi. Bütün astronomlarda vardır bu duygu. Bisikletin üzerindeyken de çok farklı duygular hissediyorum. Bu duyguların yanında verdiğim paranın önemi yok.

aileniz sizi bu zamana kadar iyi tanımışsa verdiğiniz kararların arkasında durup destek verecektir zaten..el alem ne demiş bunlar boş...bisiklet sağlığına önem veren bundan zevk alanların yaptığı bi spordur..trilyonluk adam olup son model arabayla gezebilecekken bisikletle gezenide var, bütün imkanlarını zorlayıp istediği bisikleti alanda var..hatta geçen okuduğum bi haberde amerika başkanının bile her hafta sonu düzenli olarak bisiklete bindiğini gördüm..bisiklet kültürünü yaygınlaştırdıkça bisikletin verilen 1500 euronun üstünde bir değer olduğu anlaşılacaktır

kesinlikle kulak asmayın ben zorla biriktirdiğim 500 liraya bir bisiklet alacağım ailemden çevremden demedikleri kalmadı.Ama ben bunu seviyorum ve alacağım muhakkak yaşayacak olan da benim :) emin olun durumum olsa 1500 değil 3500 de veririm bisiklete. unutmayın o zevki yaşayacak olan sizsiniz ;)

@Yusuf Z. Şipal
Siz böyle söylerseniz onlardan ne farkınız kalıyor çelik jant takmakta bir hobidir.Bisiklete bin lira verilirmi şahine çelik jant takılırmı düşüncesi aynı bence.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Geri