Myali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.622
- İsim
- Sef
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
tekirdağ kapaklı civarında hangi yoldan gidersem silivri'ye çıkarım diye sormuştum. adam dedi manyak mısın nasıl gideceksin oraya. dedim k.çekmece'den saray'a gittim şimdi geri dönüyorum.Uzun mesafe tur yaparken (min 150 -200 km) gibi sorarlardı nereye gidiyorsun.Şuraya derdim.Onlar da ''seni deli mi s..ti''derlerdi
Yapmadıklarımı sayayım mı?"Bugün Allah için ne yaptın?"
Ben de hello diyom millet inadına aleyküm selam diyor. Bu kadar mı Türk olur insan.
Abi sırf bi gün oturup meraktan son 7 gün içinde günlük ortalama kaç mesaj yazdığını ve yine günlük ortalama kaç kişiyi etiketlediğini hesaplayacağım 😝Ben de hello diyom millet inadına aleyküm selam diyor. Bu kadar mı Türk olur insan.
@Cemal Ç. de debeleniyor selamun aleyküm demek için adama da inadına hello diyorlar.
2017 Kasımda kaydoldum. İlk 5 ayda 1500 mesaja ulaşmıştım.İlk senelerde bir yılda ortalama 2500 mesaj yazıyordum.Abi sırf bi gün oturup meraktan son 7 gün içinde günlük ortalama kaç mesaj yazdığını ve yine günlük ortalama kaç kişiyi etiketlediğini hesaplayacağım 😝
Peki onca yaşanmışlıktan sonra hala herkesi seviyor, herkes tarafından da seviliyor musun?Herkesi sevdiğim için herkes de beni seviyordu.
2021 yılı gibi geri çekildim.Şimdi geri geldim.
En çok seni seviyorum. Akıllı adamsın, boş adam değilsin. Ama bazen fazla önyargılı oluyorsun, bazı konularda otomatik cevap veriyorsun bi tek bu huyunu hiç sevmiyorum.Peki onca yaşanmışlıktan sonra hala herkesi seviyor, herkes tarafından da seviliyor musun?