Scudo Sports

bir corratecde benden

Scudo
Kardeş harika görünüyor. Güle güle gezmeler. Allah kaza bela vermesin..

Sevgiler...

Güle güle kullan. Hayırlı uğurlu olsun.. Corratec X-Vert Extreme corratecin en iyi bisikletlerinden birisi..

güle güle kullan...

tesekkürler bu resmi deneme amaçlı koydum bakalım sayfanın boyutunu bozmadan koyabilecekmiyim diye yakında yeni resimlerinide koyarım scud karbon gidon ve scott scale sele çok güzel bir hava kattı bisiklete

Yeni resimleri yollarsın artık.. Yeniden hayırlı olsun

çok güzel bisiklet hayırlı olsun güle güle kullan corratecin x vert serisi çok güzel bi bisiklet grubu.ama böyle az resimle olmaz yahu bu bisiklete gündüz çekilen güzel resimleri yakışır bence

çok güzel bisiklet hayırlı olsun güle güle kullan corratecin x vert serisi çok güzel bi bisiklet grubu.ama böyle az resimle olmaz yahu bu bisiklete gündüz çekilen güzel resimleri yakışır bence

Kesinlikle haklısın ben resimleri bu şekilde afişte edeceğini bilseydim inanın bana gündüz gözü ile bol bol resimlerini çekerdim.bilinmesi gereken bir şey daha var çekiilen okadar çok resim var ki nuri (serdar)kardeşimiz resim atmayıda öğrendiğine ğöre daha nice bol resimler görürüz...
serdar kardeşimiz bizimde bu dijital kıtlığımıza bir çare bulsa bende tuz gölü resimlerini gönderme şansını bulacağım...
sevgiyle
hayırlı olsun canım kardeşim...

Güle güle gezmeler, darısı başımıza

Bir Corratec de benden :D

http://img125.imageshack.us/img125/9217/corrateczg8.jpg

Bu son aleti ulaş abilerin orada inceledim....
ACAYİP birşey.....Bayıldım desem yeridir...
Üstünde Magura "Marta" ve Sram X.0 komponent var...Çok güzel toplanmış...

Bu arada X-treme hayırlı olsun...Çok güzel bir makine...İyi günlerde pedal çevirmeniz dileğiyle...;)

Geri