Scudo Sports

bir corratecde benden

Söz konusu kendi bisikletim olunca biraz özen gösterdim :D sadece....

• Beğen
Tepkiler: kıvanç kaynak
Scudo
öncelikle resimleri çeken can abiye tesekkür ediyorum.evet bende bayılıyorum revulton aama simdilik bu yeter ama ilerde düşünüyorum

yukardaki mesajda can abinin forumu acıkmış ben kendiminki açık diye yazmıştım kusura bakmayın can abiye çekimlerinden dolayı teşekür ediyorum. dediğim gibi harika bisiklet revulton belki ilerde almayı düşünürum

Sevgili nuri hakikaten fotolar inanılmaz,allahtan bisikleti arka planda gökyüzünde süzülen bolonlarla yakaladık.
Bu arada revulton ....?......aman allahım o ne öyle kardeşim..mü kem mel.

• Beğen
bi corratec kullanıcısı olarak bu resimlere teşekkür ederim . harika bi model hayırlı olsun kazasız belaız kullan:)bende inşallah bilgisayarım gelsim resimlerimi paylaşıcam:)

• Beğen
tesekkürler. bekliyoruz resimleri sende güzel antalyanın güzel yerlerinde resimleri çekip bizimle paylaşırşın

• Beğen
corratec ler benimde hoşuma gidiyor ama seninkide çok güzel kazasız belasız kullan beraber pedallamak dileğiyle

çok teşekkürler insallah ğün olur beraber petallarız.

bu kadar bütçesi olan birine, ücret - kalite dengesini sağlayan tek bisiklet sanırım.

evet gerçekden cok kaliteli bir bisiklet fiyatına göre

allah askına abi sen o sele boyunu oylemı kullanıyorsun ya:) yokus ınıslerde merak edıyorum nasıl ınıyorsun:) cok yuksek degılmı yahu:) abi bisikletın cok guzel kazasız belasız kullanman dılegı ıle..

@fenerbahceli_boksorler
yo gayet güzel iniyorum bu fotografı çekmeden önce patikalarda sürdüm ve hiç bir sorun yaşamadım insallah yaşamamda.
inemeyecegim yer olugu zamanda elime alıp iniyorum zaten

bir hususuda belirteyim bu inişler için. ben numaralı gözlük kullanıyorum ve bisikletin üstüne bindiğim zaman daha alcakmış gibi oluyor bu inişlerde bana avantaj oluyor ama bazı çıkışlarda dezavantaj oluyor pedal yerdeki kayaya taşa çarpacak diye inmek zorunda kalıyorum ayarlama yapmam zor oluyor

güzel bisiklet güle güle kullan nuri Allah kaza bela vermesin görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
bisikletimin bir tek eksiği süspansiyon kaldı o işide halletdiğim zaman insallah sorunsuz ve istediğim kiloda bir bisiklet olacak ama süspansiyon konusunda biraz kafam karısık onun için acele etmiyorum.

Geri