B Banu B. Forum Bağımlısı Kayıt 4 Şubat 2007 Mesaj 654 Tepki 304 Şehir İstanbul 8 Nisan 2007 #61 ooo süper hatta bisikleti tutup o kısmen bırakan eli de harika çekmişsin. ama inan ben dikkat ettim de gördüm. yoksa bisiklet gayet benim diye bağırıyor.. kazasız sürüşler...mutlu binin inşallah... Tepkiler: nuriaktürk
ooo süper hatta bisikleti tutup o kısmen bırakan eli de harika çekmişsin. ama inan ben dikkat ettim de gördüm. yoksa bisiklet gayet benim diye bağırıyor.. kazasız sürüşler...mutlu binin inşallah...
N nuriaktürk Forum Bağımlısı Kayıt 8 Şubat 2005 Mesaj 2.506 Tepki 1.367 Şehir cappadocia ürgüp 9 Nisan 2007 #62 tesekkürler o el benim elim fotoyu candede çekmişti.
R romogard3 Üye Kayıt 9 Nisan 2007 Mesaj 88 Tepki 12 Şehir istanbul 13 Nisan 2007 #63 çok güzel görünüyor güle güle kullanın
K kcuk_ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Şubat 2007 Mesaj 706 Tepki 162 Şehir Plovdiv(filibe 17 Nisan 2007 #64 nuri abi gercekten cok hos hatta onun bile otesinde sanırsam bendede aynı kadrodan var gayet memnunum bende insana guc katıyor gercekten bir de ulas abime gercekten cok tessekur ediyorum bana cok guzel bir sectirdigi icin (sanırsam yanlıs bir topic oldu amma )
nuri abi gercekten cok hos hatta onun bile otesinde sanırsam bendede aynı kadrodan var gayet memnunum bende insana guc katıyor gercekten bir de ulas abime gercekten cok tessekur ediyorum bana cok guzel bir sectirdigi icin (sanırsam yanlıs bir topic oldu amma )
C cheyenne Forum Demirbaşı Kayıt 9 Aralık 2006 Mesaj 586 Tepki 182 Şehir kayseri 18 Nisan 2007 #65 bu corratec x_vert bisikletde baya yaygınlaşmaya başladı çok hoş bir bisiklet bende mi alsam ne yapsam karar veremedim çok ilgi çekici iyi günlerde kullan
bu corratec x_vert bisikletde baya yaygınlaşmaya başladı çok hoş bir bisiklet bende mi alsam ne yapsam karar veremedim çok ilgi çekici iyi günlerde kullan
N nuriaktürk Forum Bağımlısı Kayıt 8 Şubat 2005 Mesaj 2.506 Tepki 1.367 Şehir cappadocia ürgüp 18 Nisan 2007 #66 teşekkürler evet tavsiye ederim tabi ama yeni kadrolarda biraz hafiflik var ama görüntü olarak çok gütü gözüküyorlar onuda dikate alın alırken. Tepkiler: Bülent ÖZER
teşekkürler evet tavsiye ederim tabi ama yeni kadrolarda biraz hafiflik var ama görüntü olarak çok gütü gözüküyorlar onuda dikate alın alırken.