Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

Scudo
Rekor şimdi kimde gençler🤔ona göre rakibimi taniyayim😄

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
145 km sürmüşümdür en uzun. O da 35 yılda 3-4 defa arkadaş kurbanı olarak 😄

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Terme'den başlayarak İkizce - Yoğunoluk - Akkuş yapmıştık geçen yıl. Oradan da Ordu'ya inip eve dönmüştük. Akkuş rotası çok güzel. Sadece asfalt 60km de 1300 kazanıyorsunuz . Yol bisikleti ile harika bir rota. Toplamda 220 km idi.

Hedefim 350 km kullanmak şimdi. Önce bir dış lastik almam lazım bisikletime sonra tamamdır.

• Muhteşem
Tepkiler: gezgino28
Uzun yol denmez ama yeşilpınar karaköy üzeri sarıyer sanırım totalde 80-85km yol yapmışımdır yaş 43

Grubumuzla birlikte Ağustos ayında bu turu yaptık. Toplamda 140 km.

Güzergah: Devrek, Zonguldak, Kilimli, Filyos, Çaycuma ve bitiş Devrek.

71f04085-54cc-438b-a043-272dc0b26934.jpg

• Beğen
Tepkiler: TafLan
100 km yaptım geçen hafta :D
benzinlik dahi olmayan ağaçsız garip bir yoldu özellikle şu büklümden sonrası. sıcak da fena halde zorladı. aslında sivas-şarkışla gidiş geliş yapacaktım ama şarkışlaya 35 km kala ilerlemeyi bitirip eve dönüşe geçtim. 100.2 km ile kapattım o günü. şimdi onu 150 ye çıkartma hedefim var ama hala kollarım ağrıyor biraz dinlenmem lazım
1663946537167.png

Sakarya için,güneşler boğa çıkış,dağdibi,kaynarca,acarlar longozu,karasu, Ferizli, Söğütlü, kömürlük ve varış.sanırım 150/160 km yapmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletsever_
Yenidoğan bostancı kartal opet bostancı kayışdağı yenidoğan 56 KM

20 km
Kartal Sancaktepe Aydos

(link)

231 km. Mecbur, bir dahaki uzunu 300 km yapacağız artık 😂

Çok iyi mesafe geçmişsiniz, tebrik ederim. Yalnız Strava'nın şu antrenmanı duraklattığınızdan başlatana kadar geçen kısmı o güzelim güzergah üzerinde can sıkıcı düz çizgiler halinde göstermesine uyuz oluyorum. Şöyle kesikli çizgi veya silik çizgi gibi falan farklı bir şekilde gösterse keşke.

Çok iyi mesafe geçmişsiniz, tebrik ederim. Yalnız Strava'nın şu antrenmanı duraklattığınızdan başlatana kadar geçen kısmı o güzelim güzergah üzerinde can sıkıcı düz çizgiler halinde göstermesine uyuz oluyorum. Şöyle kesikli çizgi veya silik çizgi gibi falan farklı bir şekilde gösterse keşke.
Zaten rotayı Strava'da yapmadım çünkü Strava'da deniz geçişini bir türlü yapamadım. Kamoot'da rotayı yapıp, oradan Strava'ya attım. İznik Gölü'nün alt tarafında rota sapıttı zaten.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Başlığı görünce şu sanat eseri aklıma geldi. Saygıyla selamlıyorum Cihat kardeşimi.
(link)
Daha nice böylesine zorlayıcı sürüşleri var. Gerçekten azim ve güç gerektiren sürüşler yaptı. Maşallah.

@Burak Altaç Süpürgelik yokuşunu nasıl tırmandınız o kamyonların arasında. Valla helal olsun.

Geri