17 Temmuz pazar günü Atatürk'ün Bolu'ya geldiği gün Bolu-Abant-Yayla-Abant 2 tur göl etrafı-tekrar yayla-ve Bolu Toplam 95 km civarı. Dönüş mükemmeldi.
Merhaba arkadaşlar benimde en uzun turum Gaziosmanpaşa'dan Eyüp'e inip Eminönün'den Karaköy'e geçip tüm sahil şeridini takip ederek 1 saat 45 dakikada Sarıyer Rumeli Kavağına kadar gittim Hatta Altınkum plajına inip denize de girmiştim çok güzeldi km saatim yoktu o zamanlar o yüzden ne kadar kilometredir bilmiyorum
eski günleri yaşadım birden birgün gezelim görelim şeklinde tura çıktık ve tabi doğal olarak dağ da kaybolduk yolu bulana ve eve dönene kadar 150 km yapmıştık. tabi bu sayılmaz değil mi
niğde-adana yaklaşık 235 km yapıyor. takriben 10 saat sürmüştü ve tek olarak bu maceraya girmiştim. size tavsiyem eğer mekanikten anlamıyorsanız asla tek çıkmayın. ve yanınızda mutkala maydanoz bulundurun. kaslarınız yanmaya başladığında eşi bulunmaz bir yardımcıdır. tüm laktik asitlerinizi ilk çişinizde atarsınız ;p
zaten yaşın ufaksa yapabiliyorsun tüm sporlar yaşla ters orantılıdır.
umarım bir gün çok sağlam bir binici olursun.
bisiklet üstünde uzun bir ömür dilerim....
bu spora yeni başladım bisikletimi aldıktan sonra 3. turumda Geotech Team 2010 bisikletimle toplamda 93 km falan yaptım. kondisyonum arttıkça daha da ilerlerim sanırım...