yaklaşık on sene önce 90 km lik yol gitmiştim o zamandan beri geçen yıla kadar bisiklete ara vermiştim. ben de dahil herkes ooo ne kadar uzun yol diyorlardı
geçen sene haftada 3 - 4 gün işe gelip gitmeye başladım. Bu sene de mart ayından itibaren her gün işe gelip gitmeye başladım.
artı pazar ve bazı cumartesileride tüm gün surmeye başladım
100 km 180 km 230 km derken 300 sınırınıda aştım
artık kimse ooo demiyor . Direk sen delisin diyorlar. Aslında bu tür sitelerde dolaşsalar benim normal olduğumu anlıcaklar
ben en çok 130 yaptım bir günde. 1hafta sonra da 110 yaptım ama kullandığınız asfalt kalitesine, rampalara ve rüzgara göre bazen 30km ile canınzdan bezebiliyorsunuz. ben bunu gördüm
En uzun yaptığım yol 1997'de Kartal'dan Darıca üzerinden Gebze'ye yaptığım yoldu. Yaklaşık 32 km. Onu yine 1997'de Kartal'dan Bayramoğlu'na yaptığım yol izliyor. Eve geç kalmayayım diye Fatih istasyonundan trenle dönmüştüm.
ilk defa katıldığım turda toplam 70 km yaptım. yoruldum. son 10 km hep yokuştu =). Ama çok memnun kaldım! Lastik patlamasına rağmen, sevdim tur yapmayi
her hafta sonu yaklaşık 100 km lık turlar yapıyoruz gectıgımız haftasonu 160 km kütahyaya gittik geldık en uzunu ise 110 km inegöle gittik.dönüşte bazı aksilikler oldu.175 ıncı km de araca bindik. bisiklet üstünde gecen zaman 10 saatti.sele ağrım olmadı