Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
Hmm,zor soru.Anı defterlerini karıştırmalı;
1989 Ankara Bolu (kalkış bugünkü şaşmaz kavşağı varış hala duruyorsa Filiz makarna:178 km
1990:SÖğütözü kalkış 06.00-Eskişehir varış 22.30 (aydınlatmasız 2 saat sürüş):220 km
Benzin istasyonunda gazete kağıdından uyku tulumunda yatış.Ertesi gün sabah Bursa yapmayı planlamıştım ancak sonradan öğrendiğim gibi lif atması yaşadığım için Otobüsle döndüm.Bu tur'u 1991 de tekrarladım.(Ank-Esk-Bur-İst)
O yılların ardından gece çalışıp çoğunlukla gündüz uyumam sebebiyle yaklaşık 10 yıl ara verdim.Şimdi son 5 yıldır.Ankara-Kızılcahamam-Nallıhan-Beypazarı vb kısa gidiş dönüşler yapıyorum.
Yanlış anlaşılmasın,her tür otomobilim oldu.Hiç birinden,bisikletten aldığımo hazzı yaşamadım.Belden aşağı ne kadar kas varsa cayır cayır yanar,bitersin.Bazen bisikletin yanına yığılır kalırsın.Hele hele şimdiki gibi 8-10 kiloluk bisikletleri kim bulmuş...Neler neler uzatmayalım işte böyle.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
Sivas merkezde yaşıyorum, 1 günde Tokat'a gidip gelmiştim geçen yaz. km sayacı 240 km gösterdi.
iki şehir arasında 1000 mt lik bir dağ var.

50 km ama her akşam iş çıkışı doha da 30 km turluyorum.. Bu aralar kum fırtınaları olduğundan bu bisiklete zarar veriyor özellikle yağlı aksamlara..

Bursa-Yenişehir-İznik-Gemlik turumda 180 km yol yapmıştım.Ama İznik'ten Yalova-Bursa yoluna çıkana kadar yaklaşık 40 km yollar zift üzeri çakıl dökmeydi ve rüzgar vardı (Orhangazi-İznik yolu daha düzgündür). 18 kg bisikletimle bayağı yorulmuştum ama. :)

200 km den fazlasına pek inanmadım, sallama gibi geldi bana ya neyse..

2002 yılda 18 kg lık takoz kadromla Küçükçekmeceden Sarıyere sahilden toplam 6 saaatte gidip gelmiştim 80 km civarı oldugunu düşünüyorum..Yarın sabah yeni aldıgım Geotech Race ile aynı güzergehı deneyecegim ama yıllar geçti 34 yaşına geldim...Küçükçekmece Eminönü yaptım ama kondüsyomum zayıf deneyecem gene..............

Bubün Küçükçekmeceden Sarıyere gittim ....E-5 ten Ortaköye kadar gittim Metrobüsün aşagısında polis yardım etti köprü ayaklarına yakın bir yerden Ortaköye indim sahilden Sarıyer yaptım tam 52 km tuttu.......Dönüşte sahilden Galata unkapanı Aksaray Cevizlibağ güzergahını tercih ettim..48 km civarı oldu..Toplamda 99.81 km yaptım.....200 metre daha olsaydı:))))) Maksimum hız= 60.04 km ,,ortalama hız=15 km...Süre 7 saat kondüsyonum zayıf çok zorlandım...........

110 km yalova merkezden bursa gürle tepesine git gel yapmıştık

ilk aldığımda 148 km gitmiştim :) ondan sonra 100 lere düştü 1 ay sonrada ayaktan ameliyat olunca 2 ay ara verdim pazar günü de tekrar başladım 110 km :)

32 km gittim 11 km düz yol , 21 km yokuştu . Cok dinlenerek gitmiştim ve bisikleti kötüydü bu cok eskiydi . Ama İstanbul-Antalya (750km) gitmeyi düşünüyorum :D

50 gidiş,25 geliş (yanımızdaki 80 kg'lik sigara tiryakisi arkadaş sayesinde yolun kalan 25 km'sini bir traktör römorkunda oturarak gittik ) :)

Ama bu yaz gidiş-geliş toplamda 230-240 km arası yol yapmayı düşünüyorum o arkadaş olmadan .)

Çorum merzifon yapmıştım gidiş geliş 130 km olmuştu

Ankara dan Kızılcahamam gidiş dönüş yaklaşık 170 km.Ortalama hız 21 km/h :)

Geri