100 km yi geçemedim hiç 80,90 da güç bitiyor geriye ya yürüyerek yada metro ile dönüyorum. Gruptakilere rezil olmamak adına artık tek başıma tur yapmaya karar verdim en azından güçsüz ayakların cezasını sadece ben çekiyorum ve kimseye hesap vermek zorunda kalıyorum bursa merkez de varsa benim gibi güçsüz yada gücüm bitince basıp gitmeyecek arayı kilometrelerce açmayacak olan beraber pedallayalım.
102 km - Sabah çıkıp (bilenler için) Kumburgaz'dan, Selimpaşa,Gümüşyaka ve Marmara Ereğli'sine. Bir kaç kalıp, denize gidip çıkıp bir şeyler yedikten sonra geri gelmiştim geçtiğimiz haftalarda.
Bisikletim hibrit denilen tarzda, B'TWIN Original 520 denilen, 26x1.75 düz ama tombulca lastikli, üzerinde standart gelen donanımla (portbagaj, çamurluklar, göbek dinamosu vs) 17 kg geliyor. İlk defa bu kadar gideceğim için, 2x1.5 lt su, Selimpaşa pazarından Iğdır kayısısı, muz, armut vs derken, daha ben binmeden bisiklet ve üzerindekilerin ağırlığı rahat 25kg'a ulaşmıştı.
Akşam hava karardıktan sonra dönebilmiştim ve bir kaç gün sünnet olmuş çocuklar gibi yürüdüm
@Ertan M. Hocam beslenmeyi nasıl ve ne şekilde yaptınız ? Benim en büyük sıkıntım enerjisiz kalmak... Enerji barları veya çikolatalar sadece bir süre idare edebiliyor. Yanıma makarna mı alsam ne yapsam
Arkadaşlar hangi tür bisikletlerle yaptığınızı da yazın bir zahmet
140-230 kilometreleri dağ bisikleti ile yapan cengaverler var mı aramızda bir görelim
Bu arada günlük 250 kilometre demek sabah 8 akşam 6 durmadan ve dinlenmeden 25 ortalamayla gitmek demek. Tabi isteyince oluyor böyle şeyler.
Salcano cityfun 70 ile 25 mm yol lastigi 22 kilo bisiklet+malzeme agirligi ile 45 km %1,5 egim ciktim, ayni yoluda geri dondum..toplam 90 km..diz agrisindan 3,,4 gun kendime gelemedim.