trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.280
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Oha ?
Ben seni zaten bu konuda kıskanıyorum. İstanbula geleyim ben de yapacağim ???
Yol bisikleti en az iki katı fark ediyor. Garanti ederim...arkadaşlar maşallah kamil koç gibisiniz benim en uzun turum yüklü tur bisikleti ile 150 küsür km, eskişehir-bursa arası. bir kaç defa da 120 kmlik turlar yaptım ve şunu farkettim ki benim için turun eğlence limiti 100km, bunu ne kadar aşarsam o kadar eğlenceden çıkıp eziyete dönüşüyor. hep kamp yüküyle vs gezmem yüzünden de olabilir ki kamp sandalyesi bile taşıyorum :d belki yol bisikletine geçsem işler değişir bilemiyorum
Hocan bunla ilgili konu acilmisti , şuan telden giriyorum ama konunun ismi veledrom 500k olmasi lazim. Orada baya bilgi vermistim.Üstat tebrik ediyorum seni. Benim de istediğim ama nedense aynı yerde sürekli dönmekten sıkılırım, başım döner diye girişmediğim bir iş. Stravam yok ayrıntıları göremedim ve fakat velodrom sanırım ? Tam olarak neresidir ? Bu deneyiminle ilgili neler tavsiye edersin ? Ben de yakın zamanda denemeyi planlıyorum. Açıkçası seni gördükten sonra iştahlandım diyebilirim ☺?
Tamamdır çok teşekkür ederim ??♂️??♂️üstat.Hocan bunla ilgili konu acilmisti , şuan telden giriyorum ama konunun ismi veledrom 500k olmasi lazim. Orada baya bilgi vermistim.