Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
Merhabalar, antrenmansız biri günde en fazla kaç km sürmeli?

Şimdilik 150 km. Durmak yok yola devam. :) Aslında daha fazla yaparım ama dönüşü otobüsle yapmak şartıyla. :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
(link)
1573206455790.png

169 km ile Ankara/Polatlı gidiş dönüş.
Polatlı çarşıda da merakımdan biraz gezmiştim.
Bu sene kısmet olmadı ancak önümüzde ki yaza kısmet olursa Ankara/Eskişehir gidip ertesi günde dönmeyi planlıyorum.

Son 69 km de biten şarjımdan kaynaklı Ankara İstanbul 468 km olan mesafenin kayda geçen resmi ama eksik hali ile 398 km si + Manuel girmek zorunda kaldığım son 69 kmsi Hereke söğütlüçeşme arası sayılırsa =468 km

Check out my activity on Strava: (link)Screenshot_20191108-133822.pngScreenshot_20191108-133953.png

Motorcularda " iron butt" diye birşey var. Bisikletcilere ise steel butt, al butt, carbon butt, titan butt,....... ( ayrım olmazsa olmaz ??? )

arkadaşlar maşallah kamil koç gibisiniz :) benim en uzun turum yüklü tur bisikleti ile 150 küsür km, eskişehir-bursa arası. bir kaç defa da 120 kmlik turlar yaptım ve şunu farkettim ki benim için turun eğlence limiti 100km, bunu ne kadar aşarsam o kadar eğlenceden çıkıp eziyete dönüşüyor. hep kamp yüküyle vs gezmem yüzünden de olabilir ki kamp sandalyesi bile taşıyorum :d belki yol bisikletine geçsem işler değişir bilemiyorum

arkadaşlar maşallah kamil koç gibisiniz :) benim en uzun turum yüklü tur bisikleti ile 150 küsür km, eskişehir-bursa arası. bir kaç defa da 120 kmlik turlar yaptım ve şunu farkettim ki benim için turun eğlence limiti 100km, bunu ne kadar aşarsam o kadar eğlenceden çıkıp eziyete dönüşüyor. hep kamp yüküyle vs gezmem yüzünden de olabilir ki kamp sandalyesi bile taşıyorum :d belki yol bisikletine geçsem işler değişir bilemiyorum
Yol bisikleti en az iki katı fark ediyor. Garanti ederim... :harika: :)

Dag bisikleti ile 157 km. (83 km. sonrasi sadece sol bacakla :D), yol bisikleti ile 260 km. (kusuratini bilmiyorum) :hhhhhh:. Gururluyum, huzurluyum :komik:.

@Süper Dede Uzunca bi süredir Giant Escape Air le bagaj çantalarım olduğu halde 100+ turlar yaptım ,son 1 haftadır Corelli KR300 ile köyde görev yaptığım için sabah gidip akşam üzeri dönüyorum totalde 50 km civarı bastım ettim falan 23-24 ortalama yapmışım ... :kötü:

(link) - 244 km / 4900 metre toplam irtifa (500 km için yola cıkmıştım ancak gecenın bir yarısı lastik yarılınca iptal etmek zorunda kalmıştım)

(link) - 300 km de bu ancak mide problemimden dolayı süre haddinden fazla olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
madem böyle bir konu var :)

(link)

213378 dosyayı görüntüle

Üstat tebrik ediyorum seni. Benim de istediğim ama nedense aynı yerde sürekli dönmekten sıkılırım, başım döner diye girişmediğim bir iş. Stravam yok ayrıntıları göremedim ve fakat velodrom sanırım ? Tam olarak neresidir ? Bu deneyiminle ilgili neler tavsiye edersin ? Ben de yakın zamanda denemeyi planlıyorum. Açıkçası seni gördükten sonra iştahlandım diyebilirim ☺️?

Üstat tebrik ediyorum seni. Benim de istediğim ama nedense aynı yerde sürekli dönmekten sıkılırım, başım döner diye girişmediğim bir iş. Stravam yok ayrıntıları göremedim ve fakat velodrom sanırım ? Tam olarak neresidir ? Bu deneyiminle ilgili neler tavsiye edersin ? Ben de yakın zamanda denemeyi planlıyorum. Açıkçası seni gördükten sonra iştahlandım diyebilirim ☺?
Hocan bunla ilgili konu acilmisti , şuan telden giriyorum ama konunun ismi veledrom 500k olmasi lazim. Orada baya bilgi vermistim.

Geri